Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'den Daha Fazla HD Klasik Oyun Yolda

 

slycollection1

 

    Sony'nin God of War Collection ile ne kadar doğru bir iş yaptığını anlaması fazla uzun sürmedi. İlk 2 God of War oyununu HD platforma taşıyarak güzel satışlar sonrası cebini doldurmayı başaran Sony, bunu yeni oyunlar ile süslemek istiyor.
 
    Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida, şirketin gelecekte daha fazla oyunu HD kalitesinde piyasaya sürmek istediğini belirtti. IGN'ye verdiği röportajda şöyle konuştu;
 
    "Santa Monica Stüdyolar God of War serisinin ilk 2 oyununu geliştirerek God of War Collection adında yeniden piyasaya sürmek gibi harika bir fikirle yola çıktılar." 
 
    “Bunun neticesinde tüketicilerden hep olumlu tepkiler aldık, ve şimdi bu tarz yeni paketler yapılması doğrultusunda yeni öneriler alıyoruz. Yeni HD paketler yapmaya devam edeceğiz."
 
    Sony'nin HD kervanına katılacak en yeni oyun ise Sly Cooper serisi olacak. Sony'nin PS3 platformunda HD kalitesinde oynanmasını sağlayacağı oyunun ismi ise Sly Collection olacak ve "Classics HD" kategorisinde satılacak.
 
    Sly Collection'ın sene sonunda Move ile aynı anda satışa çıkması bekleniyor. Daha yeni oyunlar da beklemeye devam edin, Silent Hill HD, Metal Gear Solid HD ??
 
 
Kaynak, VG247

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sony PS3 PS2 God of War Collection HD Sly Collection HD Classics
Front Mission: Evolved'a Taze Geliştirici Günlüğü The Conduit 2'den Bir Oynanış Videosu Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

28.6.2010 12:12:09

0
ICO ve Shadow of the Colossus lütfeeeeeeeeeeeeenn.

Nike

28.6.2010 12:09:10

0
Para Para Para...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız