Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, co-op nişancı oyunu Helldivers 2'yi duyurdu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Arrowhead Game Studios, üçüncü şahıs co-op tabanlı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2'yi duyurdu. Oyun PlayStation 5 ve PC (Steam) için çıkış yapacak.
 
Ekip odaklı nişancı aksiyon deneyimi
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip Helldivers 2' de ekip odaklı bir yapı bizlere aktarılıyor. İş birliğinin temel olduğu nişancı oyununda düşman bir galaksiye adım atıyor ve özgürlük için mücadeleye başlıyoruz. 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen oyun PlayStation 5 ve PC platformlarına gelmeye hazırlanıyor. Çok oyunculu co-op nişancı oyununda dört arkadaşınızı yanına davet edebiliyor ve ekip kurabiliyorsunuz. Oyunda süper gezegeni tehdit eden ve güvenliğini ihlal eden bir uzaylı grubunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Helldivers 2'de oyuncular farklı teçhizatlar donanabiliyor ve her görev için farklı yaklaşım benimseyebiliyor. Oyunda takımlar kendine ait çeşitli stratejiler oluşturabiliyor ve birlikte hareket ederek hedefleri ortadan kaldırabiliyor.
 
Helldivers 2 duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Helldivers 2
EA, Immortals of Aveum için resmi oynanış videosu yayınladı Jim Ryan Spider-Man 2'nin tam bir PS5 oyunu olacağını yineledi

BSC Misafiri

26.5.2023 10:16:14

0
Bu oyunun ilki izometrik kamera açısıyla oynanan bir oyundu. Diablo tarzı. Şimdi tps mi yapıyorlar. Arrowhead güzel işler yapmış bir firma ama ilk defa sanırım bu tarz AAA oyuna girişiyor. Umarım güzel yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Helldivers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız