Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Yeni Nesil VR Sistemini Duyurdu: PlayStation VR2

 
 
Sony Interactive Entertainment, bir basın toplantısında, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sisteminin resmi olarak PlayStation VR2 olarak adlandırıldığını ve kontrolörlerinin PlayStation VR2 Sense kontrolörleri olarak adlandırıldığını duyurdu.
 
PlayStation VR2, sanal gerçeklik oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıyacak. Daha fazla varlık hissi sağlayacak ve oyuncuların daha önce hiç olmadığı gibi oyun dünyalarına adapte olmalarına olanak tanıyacak. Kulaklık takılıyken ve kontrolörler ellerindeyken oyuncular, birinci sınıf geliştiricilerimiz tarafından oluşturulan oyun dünyalarına adım atacak. Son teknoloji sayesinde oyuncular yüksek hissiyata sahip olacak.
 
PlayStation 5'teki yenilikleri temel alan PlayStation VR2, basitleştirilmiş kablolu kurulumun yanı sıra aslına uygun görsellere, yeni duyusal özelliklere, gelişmiş izlemeye ve gerçek bir yeni nesil deneyimine sahip olacak. 
 
PlayStation VR2'nin özellikler arasında ise Görsel Doğruluk, Yeni Duyusal Özellikler, Göz Takibi ve daha fazlası yer alıyor. Daha fazla detay ve sistem özellikleri için buraya tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ps5 psvr2
Death Stranding Director's Cut PC'ye Geliyor Horizon Call of the Mountain PlayStation VR2 için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.1.2022 17:11:05

0
ne zaman çıkıyor?

BSC Misafiri

6.1.2022 10:02:19

+2
Kusmaya hazırlanın millet heryer kusmuk olacak

Kasatka

5.1.2022 15:03:03

0
Her bir göze 2k çözünürlük ekran oled ve ekran yenileme reflesh ise 90 ile 120 Hz denmiş. Fena değil ancak Hz 120 bin altına inmemeliydi mide bulantısı yapmaması için. Artı tam bir ve deneyimi için ise minimum göz başına 4k çözünürlük gerek. Ama tekrar ediyorum. Fena değil güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız