Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: "Wonderbook'un Mesajını Müşteriler Alamadı"


     Sony'nin E3 konferansını takip eden oyuncular Wonderbook ismini çok yakından hatırlayacaktır. Konferans sırasında uzun süren bir sunum sonrasında pek de herkese hitap etmediğini gördüğümüz Wonderbook, firmanın E3 sunumundaki eleştirilerin odak noktasıydı. Fakat Sony, kötü yorum yapanların mesajı alamadığını düşünüyor.
 
     Wonderbook adına Sony UK patronu Fergal Gara, "Wonderbook yılbaşı sonrası takvimimizin en büyük parçalarından birisi. Projeyi anlattığımız perakendeciler ve dağıtıcılar Wonderbook'u çok sevdi. Fakat müşteriler henüz mesajı alamadı." sözlerini söyledi.
 
     MCV'ye röportaj veren Gara, sözlerinin devamında "Eğer olay tamamen anlaşılsaydı şuan Wonderbook'un ismini daha fazla yerlerde görüyor olacaktık. Amazon gibi büyük dağıtıcı isimlerden çok iyi geri dönüşler aldık. Bana sorarsanız Wonderbook, sektörde daha önce yapılmamış bir şey. Wonderbook oyunla yapılabileceklerin sınırlarını zorluyor ve gerçekten çok özel bir yapım." eklemesini yaparken, Amazon'un oyun bölümünün yöneticisi Graham Chambers'in Wonderbook'la ilgili sözlerini alıntıladı;
 
"Bence Wonderbook olağanüstü bir şey. Playstation 3'ün ömrü boyunca gördüğü en yenilikçi oyunlardan birisi. Ebeveynlerin ve küçük yaştaki oyuncu kesiminin büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum."

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony wonderbook
"Battlefield 3 Grafikleri Gelecek Nesil Düzeyinde" Dead Space 3'ün 5 Milyon Satması Lazım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xxpashaxx

15.11.2012 11:48:46

0
oyun satışa çıkmış ve türkçe tanıtım mailleri yollamış sony ama oyunun türkçe olup olmadığına dair bilgi bulamadım, böyle bir oyunun yaş kitlesi sınırlıyken türkçe dil desteği olmadan türkiye pazarına girmesinin mantığını anlayamadım, kızım için düşünmüştüm türkçe değilse almayacağım

avatar78

19.6.2012 11:04:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: sniper23 Wonderbook nedir? Anlatabilecek var mı?
Move ile Harry Potter'cılık yapmak İçinde J.K. Rowling tarafından yazılan hikayeler var, büyü falan yapıyorsun. Bu E3'te 40 dakika gösterimi yapılan saçma bir oyun.

sniper23

19.6.2012 09:04:39

0
Wonderbook nedir? Anlatabilecek var mı?

avatar78

18.6.2012 22:00:25

0
Wonderbook king'dir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız