Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Vita'nın Çok Güçlü Bir Pazarı Var

Playstation Vita oyunları zaman öldüreceğimiz oyunlar olmayacak ve derin bir deneyim sunacak

     Akıllı telefonların hızla yayılması nedeniyle bazı analistler, hatta oyuncular Nintendo ve Sony'nin taşınabilir oyun pazarında büyük yara alacağını düşünüyor. Buna rağmen bu iki ünlü firma farklı düşünüyor.
 
    Hatırlarsanız daha önce Nintendo başkanı Satoru Iwata, kendilerinin sunduğu deneyimlerin akıllı telefonlarınkinden çok daha derin olduğunu ve oyuncuların Nintendo yapımlarını seçeceğini söylemişti.  Şimdi benzer bir açıklamada Sony'den geldi.
 
     Sony’den John Koller, kendi araştırmalarına göre taşınabilir cihazlarda henüz akıllı telefonların sunamadığı bir pazar var. Koller'in açıklaması şu şekilde:
 
     "Cep telefonlarında oyun oynayan müşterilere baktığımızda zaman öldürmek için oyun oynadıklarını ve taşınabilir oyun cihazlarının sundukları derin, geniş ve zengin deneyime yoğunlaşmadıklarını görüyoruz."
 
     Koller ayrıca kendilerinin sunduğu "yeni oynanış yolları"nın şu anki cep telefonlarından ve tabletlerden oldukça farklı olduğunu (çift analog gibi) yine de bu cihazların 3-5 yıl içinde PS Vita benzeri kontrol seçenekleri sunabileceğini belirtti.
 
      Sony taşınabilir oyun cihazlarında gerçek oyun deneyimini yaşamak isteyeceklerin kendisini seçeceğini düşünüyor. Aslında bu konuda pek de haksız değiller. Nintendo ve Sony'nin sunduğu oyunların daha derin olduğu yadsınamaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak industrygamers Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Nihilistic: Vita, PS3'ten Çok da Farklı Değil Gamescom'dan Oyuncuların FIFA 12 İzlenimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

19.8.2011 21:48:03

0
Aynen benim daha önceki haberde söylediğim şeyi söylemeye çalışmış, akıllı telefonların amacı başka,bunun amacı başka. İkisininde hedef kitlesi farklı,akıllı telefon kullanan bir kişi psvita kullanmaz die birşey yoktur bencede.

sleepnir

19.8.2011 14:21:11

0
Adamlar haklı, aynı şeyleri defalarca forumda da yazıp çizdim. Onların da aynı şeyi düşünmesi güzel. Biz oyuncuklar değil oyunlar istiyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız