Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Vita Japonya'da Şimdiden Tükendi

Vita'nın Wi-Fi modelinin fiyatının Japonya'da 24,980 yen ($320) olması şaşırtıcı.
       Playstation Vita Japonya'da yarın piyasaya çıkıyor. Japonların ilk günden büyük ilgi göstereceği konusunda şüphemizin olmadığı konsolun ülkede şimdiden tükendiği söyleniyor. Sony'den Andrew House'un açıklamasına göre Vita ön-alımlar sonucunda Japonya'da şimdiden tükendi.
 
     Perakendeciler önünde ön-alım yapmak için uzun kuyrukları oluştuğunu belirten House'un açıklamalarının doğru olup olmadığını ülkedeki ilk hafta satış rakamları ile anlamamız mümkün olacak.
 
     Biz Avrupa bölgesindeki oyuncular ise Playstation Vita için malesef 22 Şubat tarihini beklemek zorunda kalacağız. Özellikle Batılı oyunculara hitap eden oyunlarla piyasaya çıkacak Vita'ya bu taraflarda da ilgi gösterileceğini düşünüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstationlifestyle Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
SF X Tekken'in Özel Sürümü Ortaya Çıktı Amy'nin Dövüş Sistemi ve Düşmanları Bu Videoda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chidori

16.12.2011 20:43:11

0
Vita japonyada çok satacak.

oyuncu11790

16.12.2011 13:13:29

0
zero2900 16.12.2011 12:44:57 benim yaptığım yoruma dikkat edersen zaten şuan için hayal olduğunu söyledim neyse ben dediklerine katılıyorum ama şu şekilde saydıkların mantıklı sebepler arkadaşım ama bizim ülkemizde küçüklüğümüzden beri bir şeyin nasıl yapılamayacağını öğrettiler kazıdılar kafamıza en azından Türk insanı bir şeye kalkıştığı zaman yapamazsın çünkü bu sebepten çünkü bundan dolayı demek istediğim bu eleştiriler bizi gaza getirecek eleştiriler değil daha başından bu işe kalkışmayın demenin başka yolu...tabi ki şuan konsol üretenlerin bu piyasada sağlam geçmişleri var ve bir konsol üretmek için donanımsal olarak ne gerekiyorsa bunu elde edeceği firmalarla sıkı bağları da var...bende şunu demiyorum hadi parayı hazırlasın koysun ortaya ve yapılmaya başlansın tabi ki böyle değil ama en azından bir altyapı oluşturulsa fena mı olur tek bir firma olması da şart değil zaten bir kaç firma destek sağlayarak temelleri atılabilir tabi ki şuan sadece TEMELLERİ diyorum...Türkiye'de dünyanın başka yerlerinde nereden nereye gelen firmalar var apple Steve Jobs ve Stephan Wozniak tarafından garajda kurulmuş en basitinden...okuduğunuz için teşekkürler saygılarımla

zero2900

16.12.2011 12:44:57

0
Aykut291 Güzel söylüyorsunuz arkadaşlar evet gerçekten böyle birşeyin olmasını hepimiz isteriz...Ancak bu iş sadece paraya bakmıyor ne yazıkki...Sizce iş konsol yapmakla bitiyor mu? Konsol demek oyun demek günümüzde bütün oyun yapımcıları zaten Sony,Nintendo ve Microsoft (xbox) ile anlaşma kurmuş şekilde. Bir oyun PS e çıksa wii ye çıkmıyor Wii ye çıksa Xbox a çıkmıyor... Bu piyasada çok büyük rekabetler var neden adamlar 3 konsol içinde savaşırken 4. yü tutsunlar. Ki bu şirket bir Türk şirketi... Türkiyenin oyun geçmişi malum evet sermayesizlikten yok ancak şirketimizde yok yani hadi sermaye verdiler (1 oyun 100 milyon dolara dahi maal olabiliyor) Kaçyüz milyon dolar verecekler? Hadi basit yoldan başladılar 500.000-2.000.000 Arası oyunlar yaptılar Tutacak mı? Veya ne tür yenilikler getrecekler... Hareket algılayıcılar yapıldı (xbox yardı geçti hatta) FullHD grafikler yapıldı...Eee ne yapacaklar Nvidia ile mi anlaşacaklar AMD ile mi? Diğer donanımlar için hangi şirketlerle anlaşacaklar? Diğer konsol üreticileri bu şirketlerin anlaşma yapmasına izin verecek mi? Eğer bunları görmezden gelip bu iş paraya bakar dersek... Köylerdeki barzoların "Para her kapıyı açar diyip" yüzsüz gibi herşey için para önermesinden ileri gidilmez. Çok uzun yazdım ama bu tür hayallere kapılmadan önce bunları bir yorumlamak lağzım eğer gerçekten mantıklı öneriler çıkarta biliyorsak milleti beklemek yerine,Anketler vs ile bunu destekleyip böyle bir ihtiyaç karşılığında çözümler olduğunu sunmak gerekir...Malum şirketler bizim yorumlarımızı okumaz onlar mantıklı önerilere ve bu önerilerin hangi kanaldan geldiğine bakar (Medya,Politika,Sanayi,Halk)

aykut291

16.12.2011 12:00:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790 Bizim ülkemizde konsol üretecek duruma geldiğinde bizde Japonya kadar destek veririz diye düşünüyorum...Şuan için hayal tabi ama arkadaşlar düşünsenize Türklerin ürettiği konsol kulağa bile değişik geliyor
Yokki Bizim insanlarımız kör.Türkiyede kaç tane Sermayesi yüksek olan Holding var.Kimse kalkıpta ben bu sektöre giricem.Yatırım yapıcam demiyoki.Deli gibi para var bu sektörde ki Birisi yaparsa bunu Türkiyede ilk ve zengin olur.Bazılarınıza komik gelebilir bu durum,diyebilrisiniz Türkiye ve konsol şaka yapıyosun.Ama olmıycak birşey değil Paraya Sermayaye bakıyo.Ama işte Türklerin kalıplaşmış mantığı vardır.Bu sektörü gereksiz görürler.

oyuncu11790

16.12.2011 11:07:32

+2
Bizim ülkemizde konsol üretecek duruma geldiğinde bizde Japonya kadar destek veririz diye düşünüyorum...Şuan için hayal tabi ama arkadaşlar düşünsenize Türklerin ürettiği konsol kulağa bile değişik geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız