Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Tokyo Game Show 2019 Planlarını Paylaştı

 
Sony Interactive Entertainment Japonya Asya, 12 - 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Game Show 2019 etkinliğine dair planlarını paylaştı.
 
İlk olarak, PlayStation standında Nioh 2, Final Fantasy VII Remake, Call of Duty: Modern Warfare ve VR oyunları Space Channel 5 VR Kinda Funky News Flash!, Marvel’s Iron Man oynanabilir olacak. Bunun dışında büyük bir salonda Death Stranding'e ait yeni oynanış görüntüsü paylaşılacak ve profesyonel espor takımları arasında Call of Duty: Modern Warfare maçları yapılacak.
 
Son olarak, gelecek oyunlardan yeni oynanış videolarının gösterileceği “PlayStation Presents Live Show TGS 2019” sahne etkinlikleri serisi duyuruldu. Canlı olarak yayınlanacak.
 
Oynanabilir olacak oyunlar ve sahne etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi ilerleyen günlerde açıklanacak.
 
Geçtiğimiz yılların aksine, Sony Interactive Entertainment Japonya Asya bu yıl Tokyo Game Show 2019 öncesi için bir basın konferansı duyurmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Two Point Hospital'ı Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynayın Streets of Rage 4 PAX West 2019 Oynanış Videosu

BSC Misafiri

30.8.2019 11:18:16

0
Ghost of Tsishuma yı görsem yeter bana sadece. TLOU 2 yi de bekliyorum ama ilj oyunu fazla sevmemistim atmosfer dizaynı ve hikayesi güzeldi ama oynanış bazı yerlerde sıktı beni. Death Stranding de pc ye gelir umarım grafikleri çok hoş duruyor pc de görsel şölen sunar bize.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız