Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PlayStation Vita TV'yi Duyurdu


    PS Vita'nın satışlarını yoluna koymak için her türlü yeniliği yapmaya çalışan Sony, yepyeni bir duyuru daha yaptı. Sony, PS Vita adına PS Vita TV'yi duyurdu.
 
    Şimdilik sadece Japonya'ya çıkacağı açıklanan mini konsol projesi, PlayStation Vita'nın ekransız hali olarak karşımıza çıkıyor. PS Vita TV, 14 Kasım'da 9,480 yen(100 dolar) fiyatıyla satışa çıkacak. Konsolun yanına 8 GB'lık hafıza kartı ve DualShock 3 eklemek isterseniz de konsolun fiyatı 150 dolara kadar çıkıyor.
 
    PS Vita TV'nin özelliklerine gelirsek eğer, Vita ile aynı işlevi yapan bir konsolu görüyoruz. PS Vita'nın işletim sistemine sahip olan konsol, PSP, Vita ve PS1 oyunlarını oynatabilecek. Ayrıca konsol her ne kadar küçük görünse de, Vita'nın oyun kartlarını Vita TV'de kullanmak mümkün olacak. Son olarak PS Vita TV, PS4 ile remote play özelliğine de sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
PS4, Japonya İçin Daha da Geç Çıkacak FFXIV'ün PS4 Sürümü, PS3 Sahiplerine Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

10.9.2013 09:44:50

0
Bir el konsolunun asıl özelliği kendi ekranının olmasıdır. Ama bu el konsolu olmaktan çıkmış :/

fujhen

10.9.2013 01:14:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: OKAMI
alıntı:

Orijinalden alıntı: fujhen

Ben isimlendirmenin biraz talihsiz oldugunu dusunuyorum. Tamam vita oyunlarini oynatabiliyor ve ayni fonksiyonlara sahip ama insanlar aleti sadece vita oynamak icin sanacak.

Bence cok seyahat edenler veya evinde iki televizyon olanlar icin mukemmel bir fikir. Ya da evde birak ps4'unu arkadasina git. Orada acin ps4 oynayin.

Dualshock 4 destegi de gelecekmis ileride. Apple TV alana kadar bunu al on kat daha iyi bence.

Soyle bir alet PC icin ciksa da hic ps4 falan almakla ugrasmasak. Yapmanin yollari var ama derli toplu kontrolcu destekli bir alet ciksa bu fiyata direk alirim. Strateji oynarken vs. monitoru, diger oyunlar icin TV kullanirim.

Projekt ShilD + Steam Big Pictures
Hocam shield 300 dolar yalniz oyle ufak bir sikinti var ve Nvidia gpu kullanabiliyorsun sadece.

BSC Misafiri

9.9.2013 23:14:28

0
İyi düşünülmüş bir alet. Eğer ki psvitanın her yaptığını yapabiliyorsa çıkar çıkmaz alınır. Vitanın hafıza kartlarınıda(16gb vesaire) bu çalıştırıyormu? Bu alet sadece kendisimi 100$? Bunu tv'ye hangi girişle(hdmi,rgb,vga) bağlıyoruz? Psp,psx oyunlarının dijital sürümünümü çalıştırıyor? Saygılar.

OKAMI

9.9.2013 21:07:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: fujhen Ben isimlendirmenin biraz talihsiz oldugunu dusunuyorum. Tamam vita oyunlarini oynatabiliyor ve ayni fonksiyonlara sahip ama insanlar aleti sadece vita oynamak icin sanacak. Bence cok seyahat edenler veya evinde iki televizyon olanlar icin mukemmel bir fikir. Ya da evde birak ps4'unu arkadasina git. Orada acin ps4 oynayin. Dualshock 4 destegi de gelecekmis ileride. Apple TV alana kadar bunu al on kat daha iyi bence. Soyle bir alet PC icin ciksa da hic ps4 falan almakla ugrasmasak. Yapmanin yollari var ama derli toplu kontrolcu destekli bir alet ciksa bu fiyata direk alirim. Strateji oynarken vs. monitoru, diger oyunlar icin TV kullanirim.
Projekt ShilD + Steam Big Pictures

fujhen

9.9.2013 19:49:34

0
Ben isimlendirmenin biraz talihsiz oldugunu dusunuyorum. Tamam vita oyunlarini oynatabiliyor ve ayni fonksiyonlara sahip ama insanlar aleti sadece vita oynamak icin sanacak. Bence cok seyahat edenler veya evinde iki televizyon olanlar icin mukemmel bir fikir. Ya da evde birak ps4'unu arkadasina git. Orada acin ps4 oynayin. Dualshock 4 destegi de gelecekmis ileride. Apple TV alana kadar bunu al on kat daha iyi bence. Soyle bir alet PC icin ciksa da hic ps4 falan almakla ugrasmasak. Yapmanin yollari var ama derli toplu kontrolcu destekli bir alet ciksa bu fiyata direk alirim. Strateji oynarken vs. monitoru, diger oyunlar icin TV kullanirim.

BSC Misafiri

9.9.2013 19:28:30

0
Umarim dokunmatij özelligi bir sekilde ds3le olmasa da ds4 ile kulllabiliriz yoksa bir anlami kalmiyor cogu oyunun. Bu kinu sa duzgyn bir aciklama yapmali sony o zaman bu cihazi alabilirim. hemcok daha ucuz hem de tv de oyun oynamak isteyenler icin iyi bir secim.

BSC Misafiri

9.9.2013 19:28:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: snipercover Güzel bi adım atmış. Tebrikler sony. Açıkcası konsolum odamda dururken salondaki tv'yede bunu alırım. Remote play ile salondanda devam edebilirim. Yada 3-4 arkadaşım geldiğinde beraber oyun oynuycağımız zaman salonda daha rahat daha büyük ekranda remote play ile yine devam edebilir. Peki dualshock 4 destekliycek mi?
ds4'u destekliyor ancak su dokunmatik muhabbetler acikliga kavusmus deigl umarim ds4 dokunmatigini vita da kullanabiliriz.

snipercover

9.9.2013 17:48:01

0
Güzel bi adım atmış. Tebrikler sony. Açıkcası konsolum odamda dururken salondaki tv'yede bunu alırım. Remote play ile salondanda devam edebilirim. Yada 3-4 arkadaşım geldiğinde beraber oyun oynuycağımız zaman salonda daha rahat daha büyük ekranda remote play ile yine devam edebilir. Peki dualshock 4 destekliycek mi?

BlackBeasT

9.9.2013 14:24:24

0
Vita ne yapıyorsa Vita tv'de onu yapacak..

berkayde

9.9.2013 13:46:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013 saçma oldu ne gerek var ps2 dururken ps1 anlamadım ama iyi güzel psp oyunlarını direk oynucaz
ps vita ps2 yi desteklemiyosa nasıl bu desteklisin aklınızı kullanın. el konsollarında ps1 den yukarısını emulatorler oynatmıyor. gerçi ps vita güçlü cihaz ileride güncellemeyle bu özellik eklenir belki uncharted ps3 grafiklerinde oyundu yani ps3 de ps2 oyunları da oynandığına göre... bu cihazı da almam el konsolu olarak kullanmak daha iyi hele ps vita satışları artsın yeni oyunlar gelsin de sonra.

BSC Misafiri

9.9.2013 13:36:35

0
android denen saçma sistemli bir mini konsol olmasından daha iyidir, ama yinede para verip almam.

omris2013

9.9.2013 13:24:18

-1
saçma oldu ne gerek var ps2 dururken ps1 anlamadım ama iyi güzel psp oyunlarını direk oynucaz

Araxes

9.9.2013 13:20:04

-2
ps2 destekleseydi düşünülebilirdi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız