Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PlayStation Neo'yu Doğruladı ancak E3'te Göremeyeceğiz

   
   Kotaku ile başlayan Sony'nin yeni konsolu PlayStation 4K veya PlayStatio 4 Neo söylentileri resmi ağızdan doğrulandı. 
   
   Sony Interactive Entertainment başkanı ve grup CEO'su Andrew House, Financial Times üzerinden PlayStation Neo'yu resmen duyurdu.
 
   Andrew House yaptığı açıklamada yüksek performanslı bir PlayStation'ın halihazırda geliştirilmekte olduğunu ancak bu E3'te oyunculara tanıtılmayacağını açıkladı. Bunun dışında Neo'nun standart PlayStation 4'ün 350 dolar olan fiyatından daha yüksek olacağını, PlayStation VR'ın her iki konsolda da destekleneceğini ve önemli bir diğer detay ise Neo'nun 4K (UHD) imkanı sunacağını ekledi.
 
   Son olarak ise Andrew House tüm oyunların standart PlayStation 4'te ve büyük bir çoğunluğunun ya da hepsinin yeni gelecek yüksek performanslı PlayStation üzerinde destekleneceğini de belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Titanfall 2'nin Koleksiyoncu Sürümleri Sızdı Xbox One'ın Teknik Açıdan En Kötü Oyunu: APB Reloaded
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

13.6.2016 12:52:41

0
1080p 60 fps yi yüksek detaylarda özellikle açık dünya oyunlarında yakalayabilirlerse on numara olur

BSC Misafiri

13.6.2016 07:53:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 Sayın bsc misafirleri, ben 4k oynatacak demedim.4K video için cihaz çıkacak lafınıza binaen, o mesajı yazdım.Ama önceden de dediğim gibi optimizasyon ile 4k mümkündir. Ultra yapmaz, high yapar, gölge çözünürlüğünü düşürür vs vs. bir şekilde 4k çalışması için ayarlamalar yapıp, 30 fps'de çalıştırılabilir. Ayrıca test muhabbetine gelirsek, sızıntı haberlerine göre çıkan donanım özelliklerine göre dedim , 2-3 kat güçlü diye...
Gönül isterki temennileriniz gerçek olsun 4k oyun oynatabilecek güçte konsollar gelsin uygun fiyata satılsın vs ama maalesef bu çok ama çok uzak bir ihtimal. Günümüzde en güçlü sistemler bile 4k oyun oynatmakta yetersiz kalıyorlar ve sli, cf li sistem kurmak zorunda kalıyorsunuz. işin içine maliyetide ekleyince 4k nın konsollar için hayal olduğunu görmek çok zor değil. Şahsi fikrim yeni konsollar 1080p çözünürlükte adam gibi oyun oynatmayı başarsınlar yeter. yani 1080p 60 fps sabit tüm oyunlar ve detay seviyeside high, ultra arası olsun demek istediğim bu. Şuanda multiplatform olan oyunların Ps4 ve Pc karşılaştırmalarına bakarsanız Ps4 ün detay seviyesinin Pc göre medium bile olmadığını görebilirsiniz üstelik 60 fps oynatmaya bile gücü yetmiyor. O yüzden yeni Ps ve Xbox 1080p 60fps high,ultra detay oynatan bir makine çıkarmayı başarsınlar bence gayet büyük bir gelişme olur bu. Özellikle Vr odaklı geliştirildiği söylenen konsolların 4k oyun oynatmasını beklemek sizi büyük hayal kırıklığına uğratır düşüncesindeyim.

GT_55

13.6.2016 00:58:09

0
Sayın bsc misafirleri, ben 4k oynatacak demedim.4K video için cihaz çıkacak lafınıza binaen, o mesajı yazdım.Ama önceden de dediğim gibi optimizasyon ile 4k mümkündir. Ultra yapmaz, high yapar, gölge çözünürlüğünü düşürür vs vs. bir şekilde 4k çalışması için ayarlamalar yapıp, 30 fps'de çalıştırılabilir. Ayrıca test muhabbetine gelirsek, sızıntı haberlerine göre çıkan donanım özelliklerine göre dedim , 2-3 kat güçlü diye...

BSC Misafiri

12.6.2016 23:38:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

4k oyun oynatmayacak 4k video izlenebilecek hepsi o.
Test cihazı sen de var sanırım. Bu kadar kesin konuştuğuna göre. 4k video oynatmak için , neo donanımina ne gerek var. Hangi çağda yaşıyorsunuz. Telefonlar bile 4k kayıt yapıp, 4k video oynatıyor iken, bunu neo gibi ps4'e göre 2-3 kat güçlü bir konsol ile bağdaştırmak hangi aklın ürünüdür.
Samimi olarak 4k oyun oynatacak bir konsol çıkarılabileceğine inanıyormusunuz yoksa mesajınızı trollemek amaçlı olarak mı yazdınız bilmiyorum ( kusura bakmayın sitede kim nedir bilmiyorum, siteyi kısa bir zamandır takip ediyorum ) fakat ciddi ciddi 4k oyun oynatacak br konsol çıkacağına inanıyorsanız bu konsolun fiyatı ne kadar olacak diye tahmin ediyorsunuz mesala bu konudada görüşlerinizi alabilirmiyiz? Ayrıca ps4 e göre 2-3 kat güçlü bir konsoldan bahsetmişsiniz demekki siz yeni konsollar konusunda baya bir arıştırma yapmış ve gizli bilgilere falan erişmişsiniz? Varsa kaynak yada enazından yeni Ps konsol içerisindeki donanımı bizlere yazarmısınız bizlerde aydınlanalım?

BSC Misafiri

12.6.2016 23:06:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

4k oyun oynatmayacak 4k video izlenebilecek hepsi o.
Test cihazı sen de var sanırım. Bu kadar kesin konuştuğuna göre. 4k video oynatmak için , neo donanımina ne gerek var. Hangi çağda yaşıyorsunuz. Telefonlar bile 4k kayıt yapıp, 4k video oynatıyor iken, bunu neo gibi ps4'e göre 2-3 kat güçlü bir konsol ile bağdaştırmak hangi aklın ürünüdür.
Ps4'e göre 2-3 kat güçlü? Test cihazı sizde var sanırım? Ps4 1080p 30 fps zar zor oynatıyorken ''2-3 kat güçlü'' bir makine nasıl 4 kat oyun oynatmayı başarıyor?k oyun oynatacak bir makine kaç paradan satılacak? Hayal dünyasında yaşamayı bırakın aklınızı başınıza alın lütfen. Yaşıtlarınız çoluk çocuğa karışıyor siz hala fanlık peşinde koşuyorsunuz :)

GT_55

12.6.2016 21:26:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

4k oyun oynatmayacak 4k video izlenebilecek hepsi o.
Test cihazı sen de var sanırım. Bu kadar kesin konuştuğuna göre. 4k video oynatmak için , neo donanımina ne gerek var. Hangi çağda yaşıyorsunuz. Telefonlar bile 4k kayıt yapıp, 4k video oynatıyor iken, bunu neo gibi ps4'e göre 2-3 kat güçlü bir konsol ile bağdaştırmak hangi aklın ürünüdür.

Guest-4CCBF72C7

12.6.2016 19:16:25

0
bende hala ps3 var. satmak istiyorum kırılmayan veriyon 500 gb. 2 move 2 orjinal kol 10 kadar kutu oyun var ilgilenenler pm

Return to Monke

12.6.2016 12:30:35

+3
Hepiniz birbirinizi yiyin. Al birini vur ötekine. Hem Sony hem Microsoft hem İntel hem de NVİDİA kazığın en büyüğünü sokuyor(affedersiniz ama gerçek). Siz hala birbirinizi yiyorsunuz. Affedersiniz de parayı nasıl buluyorsunuz merak ediyorum,hepiniz müdür CEO musunuz? Verdiğiniz binlerce paraya acımıyor musunuz hiç? Playstation 4 aldı millet,3 sene sonra bitti gitti. 7 senesi vardı hani? Foss . Xbone hakkında konuşmama gerek mi var? Eee PC tarafı,İntel gıdım gıdım teknoloji veriyor. Gram yenilik rekabet yok. NVİDİA driver çıkarıyor bizim Maxwell ekran kartlarını kullanılmayacak hale getiriyor,performans düşürüyor. AMD nin bir şey yaptığı yok yıllardır Zen mimari çıkaracak diye bekliyoruz. Allah'tan AMD var yoksa Intel NVİDİA baksanıza sürekli kazık sokma derdinde. Lanet olsun böyle dünya ya arkadaş. Paraya da lanet olsun,oyununa da. 2 kuruş daha fazla kazanayım diye takla atıyorlar. Biz de çaresiz(!) Şekilde o kazıkları bile bile alıyoruz. İnsan olmayı unuttuk hepimiz sadece pixellerin dünyasına girdik.

BSC Misafiri

12.6.2016 11:56:17

+1
Yorumlardaki bu kadar anlamsız yaygaraya anlam veremiyorum. Her altı ayda bir veya yılda bir cep telefonlarını,tabletlerini, bilgisayarlarını veya bilgisayar donanımını değiştiren sizler Playstation değiştirmeye tahammül edemiyorsunuz öğle mi? Turkiyede veya yurt dışında bir ekran kartından daha ucuza satılan komplike bir cihazı neden degistirmekten bu kadar gocunur oldunuz? Neden bu kadar yaygara kopariyorsunuz? Teknoloji eskisi kadar yavaş ilerlemiyor. Ekran kartı firmaları sürekli hızlı bir şekilde yeni donanimlar piyasaya sürüyorlar. Cep telefonu işlemcileri deli gibi gelişip konsollarin tahtına göz dikmeye başladılar. Apple belkide bu sene çıkaracağı yeni a islemcisiyle apple tv yi bir konsola dönüştürecek. VR teknolojisinde bu sene standartlar oturmaya başlayacak, bu işi ilk yapanlar pazardan iyi bir pay alacaklar. Nintendo yeni konsolunu tanıtacak , belki de inanılmaz güçlü bir cihazla Sony nin karşısına dikilecek. Sony bu kadar rekabetin hızın ve değişimin olduğu bir dünyada ne yapmaliydi? Siz 350 dolar para bir konsola verdiniz diye 3 yıl daha mi beklemeliydi? Bir kez daha düşünün öyle yazın. Her yıl çıkan saçma sapan apple TV'lerin her versiyonunu evine alan sizler , samsungun s serisini her yıl çıkınca kapış kapış alan sizler , pc nizin her yıl bir başka donanımını değiştiren sizler, iki yuzlulukten vazgeçin. Bu günkü koşullarda bu değişime ihtiyaç var var olduğunu sizde görüyorsunuz. Bırakın eleştirmeyi daha güçlü konsol hepimiz için daha güzel bir oyun deneyimi sunacak alalım keyfini çıkaralım.

Ömerayhan

12.6.2016 11:21:15

0
2500ü geçmediği sürece sıkıntı yok.

OldGamers86

12.6.2016 10:32:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan Benim konsolum yok ne yapmam lazim. 1 yil daha bekleyesim yok. Alsam da cok zarara girerim nolcak.
Yeni konsol çok daha pahalı olacak diğerinden. Bütçe ayırabilecekseniz bekleyin.

Ömerayhan

12.6.2016 02:11:49

0
Benim konsolum yok ne yapmam lazim. 1 yil daha bekleyesim yok. Alsam da cok zarara girerim nolcak.

Kennnn

12.6.2016 00:13:04

0
bazı yerlerde sistemin sadece %30 civarı hızlı olacağı söyleniyor iyide o zaman piyasaya çıkmasının mantığı yok. Ne Psvr için ne de multplatform oyunlar için %30 eklemekle pek birşey elde edemezsin daha yüksek sistem ile çıkmalı yoksa manasız bir iş olur bu yeni ps4 konsolu. Ayrıca oynadıklarınız multiplatform ağırlıklıysa zaten paranız varsa pc'den şaşmamalı insan ama mevzunuz genelde exc oyunlar ise konsol almak gerekiyor. Exc oyunlardan kastım sadece UC4 gibi oyunlar değil Japon oyunları vs. mesela şu an Guilty gear Xrd Revelator sadece ps4'te var. 1,5- 2 yıl sonra onu da pc'ye çıkaracaklar ancak o zamanda konsolda yenisi olacak. çok satan konsolun genelde avantajları olur sony bunu sağlamadı, en azından artık yılın ikinci yarısı 3-4 exc daha çıkarıyor yıl bitmeden ama çok geç oldu ilk iki yıl pek memnun etmedi kullanıcısını bu yıl hareketlenmeye başladı o da işte yeni konsol ve yeni rakip konsollar özellikle de nintendo cephesi nedeniyle. Şu an 30 fps'yi göremeyen oyunları yeni konsolda 60fps sabit ve daha iyi kaplama, gölge ayarlarıyla getirirse manası var. Yoksa karşısında iki büyük rakip kısa sürede kullanıcı çalmaya başlayacak. 3 yıla yakın bir yıl sonra sunduğun cihazda da aynı oyunları 60 fps'ye çekecek birşey ile gelmeyeceksen bırak bu işi.

Nevfel

12.6.2016 00:02:12

0
Tabii hemen çıkacak dese ps4 satışları dip yapacak işlerine gelmez. Noele yakın yada en geç 2017 ilk çeyrekte çıkar bu konsol. Ms eğer noele çıkarırsa bunlarda onu takip eder. Ms'a göre hareket edecekler.

BekirTemel

11.6.2016 23:11:27

0
Bu olmadı işte

fuujitsu

11.6.2016 22:53:54

0
Pc ciler göbek atıp oynayacak neredeyse.

Burhan_GS_911

11.6.2016 20:10:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Xbox Scorpio bi Ara konsol degil tamamen yeni nesil bi konsol. XO ile aralarinda 5.2 Kat hesaplama farki var. Ara konsol NEO ki VR icin geliyor. Ben MS'un VR isine cok agirlik vereceklerini sanmiyorum. Yüksek görselli oyunlari 1080p/60fps de sabitleyeceklerini düsünüyorum ki bi konsol icinde olmasi gereken bu. Sen göster bakiyim bir Halo 6 sinematik kalitede görselleri,1080p/60 de bak bakiyin VR kimsenin umurunda oluyormu Bu saatten sonra hic bi Konsolun 5-6 yil gidecegine inancim hic yok Artik konsoldan daha ucuza,konsolu yok edecek Komponenten cikmaya basladi ki hal böyle olunca 6 yillik bi konsol bence hayal olur.
Konsol devri bence de bitiyor. Ps4 ten sonra takıyorum Gtx 1080 i

Burhan_GS_911

11.6.2016 20:07:40

0
Bence yeterli denemez sonuçta yeni oyunlar gelecek SLI yada 1090 falan lazım

BSC Misafiri

11.6.2016 19:31:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Burhan_GS_911 Gtx 1080 bile tek başına 4k için yetersizken Sony bu makineye ne takıpta uygun fiyata 4k oynatacak merak konusu..
4k oyun oynatmayacak 4k video izlenebilecek hepsi o.

WrathofGlatzeman

11.6.2016 19:11:05

0
1080 4k icin yeterli. Cogu oyunu 40 50 fps oynatıyor,yeterli bir rakam.

Chirrut Imwe

11.6.2016 18:53:18

0
Xbox Scorpio bi Ara konsol degil tamamen yeni nesil bi konsol. XO ile aralarinda 5.2 Kat hesaplama farki var. Ara konsol NEO ki VR icin geliyor. Ben MS'un VR isine cok agirlik vereceklerini sanmiyorum. Yüksek görselli oyunlari 1080p/60fps de sabitleyeceklerini düsünüyorum ki bi konsol icinde olmasi gereken bu. Sen göster bakiyim bir Halo 6 sinematik kalitede görselleri,1080p/60 de bak bakiyin VR kimsenin umurunda oluyormu Bu saatten sonra hic bi Konsolun 5-6 yil gidecegine inancim hic yok Artik konsoldan daha ucuza,konsolu yok edecek Komponenten cikmaya basladi ki hal böyle olunca 6 yillik bi konsol bence hayal olur.

Hoid

11.6.2016 18:41:11

0
40 milyondan fazla PS4 ve yaklaşık olarak 20 milyon kadarda XO satıldığını düşünürsek ben pek fazla satacaklarını düşünmüyorum bu aletler VR için gelecek kaç milyon kişi o kaskı alacakta ona uygun PS4 arayışına girecek göreceğiz bakalım . Benim pek ümidim yok bu yeni gelecek ara nesil konsollardan . Belki bundle yaparlarsa 3-5 oyunda içinde hediye vs o gazla gidebilir belki

BlackBeasT

11.6.2016 17:51:34

0
Umarım neo vs scopio konsolları beklenen satışı yapmaz çünkü bu test... eğer 3 yıl aradan sonra çıkan konsollar ilgi görürse 3-4 yılda piyasaya çıkan E.Kartları gibi yeni oyun konsollu beklentisi yaratacaklar. Tercih izin

BSC Misafiri

11.6.2016 17:44:55

0
Sandart ps4de tüm oyunlar çıkacaksa neoya gerek yok. Zaten 4k oyun mu var? Ha 4K oyunlar yapılacaksa bu oyunlar ne kadar zamanda ve maliyette yapılır? Bence gereksiz bir atılım. Sadece PS VR için bazı oyunlar iyi çalıştırak gibi geliyor. Tabi hinlik yapıp standart ps4de oyunları kötü çıkartıp neoya iyi çıkarırlarsa bu kötü olur.

Burhan_GS_911

11.6.2016 17:41:04

0
Gtx 1080 bile tek başına 4k için yetersizken Sony bu makineye ne takıpta uygun fiyata 4k oynatacak merak konusu..

AlphaScramble

11.6.2016 16:49:23

0
Ps4 Slim olarak gelir. Yaninda bir kac exc oyun duyurulur. Satacaklarini satarlar. Bunlarin ardindindan bi bakmissiniz ps4 hacklanmis ve korsan oyuna acilmis duruma gelir. Bide o zaman satışlar artar. Korsancilarda konsol alır. Orjinal oynayan her turlu oynuyor zaten. Ps4 aldim. Exc oyunlarin cogu remastered, digerleride oyle aman aman oyunlar degil.(uncharted haric). Ps4 alanlarin cogu ps3den gecti ve remastered oyunları oynadi. Ne anlami kaliyo ps4un.

_EsmeR

11.6.2016 16:42:57

+6
Şu pc cilere bak yaaa Arkadaş dünyanın parasını harcıyor çoğunuz hala konuşuyorsunuz. Ulan grafiğe takılmayan adam için yeni konsol niye önemli olsunki ? İlerde parası olur almak ister alır. Şuanda bunu kullananlara yetiyorki bu makine kullanıyorlar. Sanki neoya çıkacak bütün oyunlar gibi atıp tutuyorsunuz. Ps4 e de çıkacak hepsi. Kaç kişinin evinde 4k tv varda hala laga luga yapıyosunuz. Ya da kaç kişide 4k destekli monitör var ? Kaçınız pc de 4k oynuyorsunuz. Gidinde biraz kendinize gülün. 1000 tl ver ekran kartına sonra gel 1000 liraya ps4 alan adama gül ulan önce bi kendine gül napıyorum ben diye.

Hoid

11.6.2016 16:23:59

0
Erkenden güçlü bir şekilde duyururlarsa ses getirir ya değilse SONY yine ezer bir defa exc kütüphanesi var SONY de XO da bir şey yok . Umarım yeni konsolla yeni exc oyunlarda getirirler yoksa işleri zor .

alican88

11.6.2016 15:18:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Ben olsam Scorpio'nu lafini dahi etmem. Iki konsolda söylendigi gibi ise yani Scorpio cok güclü bir cihaz ise, NEO'nun cikisina yakin özel bi konferansla tanitir,Sony'nin önüne kaldiramayacagi tasi koyarim. Bu E3 de yeni cihazin duyurulucagina dair hic Hi ümidim yok ama bakalim adamlar ne düsünmüs.
eger yakin bir zamanda konsollar cikacaksa ki cikacaktir ozellikler hazirdir bence..hatta uretime dahi gecilmis olabilir..yok daha ozellikler bile netlik kazanmamissa arkadaslarin dedigi gibi 2017 sonunu bulur..sony vr ile ekim kasim doneminde cikaracak olursa ms de buna hazirdir..surda kalmis 4-5 ay..

Chirrut Imwe

11.6.2016 15:13:55

0
Ben olsam Scorpio'nu lafini dahi etmem. Iki konsolda söylendigi gibi ise yani Scorpio cok güclü bir cihaz ise, NEO'nun cikisina yakin özel bi konferansla tanitir,Sony'nin önüne kaldiramayacagi tasi koyarim. Bu E3 de yeni cihazin duyurulucagina dair hic Hi ümidim yok ama bakalim adamlar ne düsünmüs.

alican88

11.6.2016 15:09:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu MS salak mi yeni Konsolunu tanitsin? Sony eli mahkum ya VR ile yada VR ciktikdan kisa bi süre sonra NEO'yu pazara sürmek zorunda. Sony de ne var ne yok bi görek diyecek adamlar... Bu sefer basinda Matrick gibi vizyonsuz bi Adam yok. Phill reyiz Xbox'a kanat takar ucurur
bence ms yeni konsolunu gostermeli..sony i bekleyecek ne vakti ne durumu var bu e3 u bos gecmezlerse iyi olur..phil reyizten cok umutluyum cikarsin vursun masaya konsolu ne diye bekliyor :)) yeni konsollarin hemen hemen nasil gelecegini biliyoruz ekim kasim cikarsin iki firmada konsolu :)

Chirrut Imwe

11.6.2016 15:03:39

0
MS salak mi yeni Konsolunu tanitsin? Sony eli mahkum ya VR ile yada VR ciktikdan kisa bi süre sonra NEO'yu pazara sürmek zorunda. Sony de ne var ne yok bi görek diyecek adamlar... Bu sefer basinda Matrick gibi vizyonsuz bi Adam yok. Phill reyiz Xbox'a kanat takar ucurur

veterangamer

11.6.2016 14:41:09

0
Ms yeni konsol tanitmayacak diye biliyorum sadece slim gosterilebilir ama oda kesin degil suanda. Surprize açık bir durum tabikide..

Source

11.6.2016 14:31:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz

Abi bu nasıl bir spamdır? İlk yorumuna edit yapaydın bari, üst üste 4 yorum atmak biraz abartı olmuş :)
Masaustunden yazsaydim bu durum yaşanmazdi ama mobilden bu kadar idare edin

mockingjay

11.6.2016 14:26:50

0
neye dayanarak boyle bir tahminde bulundunuz ? bana sanki 2017 ortalarinda cikar gibi geliyor. birde sunu sorayim resmi bir lansman yapildiktan ne kadar sure sonra cikar genelde konsollar bir fikriniz var mi ? ps4 alicaktim ancak beklmeye gectim. ondan dolayi soruyorum.

altunuz

11.6.2016 14:22:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Source Sony tüm oyunlar ikisine de çıkacak diyor ama eğer yapimcilar PS4 için ayrı Neo için ayrı uğraşmaları gerekirse çoğunluğunun Neo'yu seçmesi gibi bir durum olabilir ama Sony iyi bir sistem geliştirip yapımcılara hiç ugrastirmadan oyun gelistirilken iki platformda da stabil oyun deneyimi sunmayı başarırsa bu durum yaşanmaz büyük ihtimal.
Abi bu nasıl bir spamdır? İlk yorumuna edit yapaydın bari, üst üste 4 yorum atmak biraz abartı olmuş :)

Source

11.6.2016 14:08:07

0
Sony tüm oyunlar ikisine de çıkacak diyor ama eğer yapimcilar PS4 için ayrı Neo için ayrı uğraşmaları gerekirse çoğunluğunun Neo'yu seçmesi gibi bir durum olabilir ama Sony iyi bir sistem geliştirip yapımcılara hiç ugrastirmadan oyun gelistirilken iki platformda da stabil oyun deneyimi sunmayı başarırsa bu durum yaşanmaz büyük ihtimal.

Source

11.6.2016 14:02:47

0
Abi güzel diyorsun da sen bile Uncharted 4 almayacağını dediğin halde aldın? Ona ne demeli?

Source

11.6.2016 14:01:49

0
Microsoft yeni konsolu gostermeyecek E3'de sadece Slim Xbox One tanıtılacak büyük ihtimal

Source

11.6.2016 13:58:48

+1
İlk dedidoku Sony'den geldi yalnız PS Neo konuşulduğunda Xbox Two'dan en ufak haber yoktu. Microsoft'un oyunculuğa çok fazla katkısı olmuştur çekilmesini kesinlikle istemem, oyuncu olan kimse istemeyecektir.

Kennnn

11.6.2016 13:47:56

0
Ne 4k'sı böyle birşey olmayacak, beklentiniz bu olmasın yeter ki artık normal ps4'lerin şu an 30 fps oynatamadığı oyunları rahat rahat 60 fps ve iyi seviyede köşe yumuşatma AF, kaplama, uzak çizim gibi konularda ilerlesin çözünürlük 1080p olduğu sürece en gereksiz konu bu 4k çözünürlük konusu. Benim için 1080p'de dolu dolu yüksek kaliteli bir oyun deneyimi 4k'dan kat ve kat önemli, sizin içinde böyle olmalı. Ha ciddi manada güçlü bir konsol olacaksa ki 4K çok beklemiyorum olursa da onu da zaten herkes alamayacaktır. Bu zayıf konsollardan sony'nin de micronunda ağızı fena yandı ve bir yolunu bulup konsolları biraz daha pahalı ama kaliteli sunmaya çalışıcaklardır gibime geliyor. Kimse ikide bir konsol çıkarmak istemez sonuçta parayı konsollardan değil oyunlardan kazanıyorlar genel manada. Eğer böyle bir alet çıkarsa özellikle exc. oyunlarda ciddi ciddi göz alıcı oyunlar görebiliriz.

2K

11.6.2016 13:27:32

0
İşin kötü yanından bakarsak tabi ki daha üstün bir cihaz normal PS4'lerden daha iyi bir oyun deneyimi sunacak belki grafik anlamında belki frame-rate anlamında ya da her ikisi olarak. Tabi ki geliştirici ekipler ve Sony PS4 Neo'yu ön plana koyacak, sırf bir oyunu Neo'ya çıkartıp diğerini es geçme yapmazlar diye düşünüyorum küfür gibi olur çünkü ve baya bir nefret olur. Konsol oyuncularının konsollar aslında güçlü ve siz 2 senedir bir PC değiştiriyorsunuz lafları artık tarihe gömüldü. Firmalar bile çok iyi bir alet geliştirmediklerini kabul ettiler ve Neo da iyi satarsa geçmiş olsun 2 yılda bir konsol alırsınız artık. İyi yanında bakarsak belki tüm oyunlar 4K'ye ve konsollara optimize bir şekilde çıkabilir ya da PC'de 4K 30 FPS yakalanabiliyor tabi 60 FPS SLI dışında hayal ama zaten konsolcular 30'a alışmış bir durumda 4K ve 30 FPS olabilir. Sonuçta buradaki arkadaşlar teknoloji ve oyun haberlerini takip eden arkadaşlar ama daha 4K PC'de adam gibi oturmamışken tüm konsolların 30FPS olsa bile 4K çalıştırması çok iyi bir gelişme olur. Sadece konsol oyuncuları açısından değil PC oyuncuları açısından bakarsak da konsolların oyunları grafik olarak geride tuttuğu bir gerçek artık geliştiriciler bunu düşünmeden istediklerini yapabilirler. E3'de duyurmak istememeleri sebebi de PS4'ü enayiler alsın hazır satıyor kafası.

alican88

11.6.2016 13:11:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Tabi ki dostum %50 satışlarda fark var SONY ile arasında güç farkı olarak bakarsak yine SONY daha iyi . Birde bunların saçma sapan tutumları oldu , söylemleri oldu , konsolu oyun odaklı değilde multimedya odaklı çıkartmaya çalıştılar . Hatırlarsın TV SHOW larından , dizilere , film izleme uygulamarından felan bahsediyorlardır E3 sunumunda Üstüne EXC oyunu yok bu adamların EXC dedikleri oyun PC ye geliyor ne yaptıklarını bilmiyorlar şuan eğer senin dediğin gibi hatlarından ders çıkartırlarsa oyuncu odaklı bir şekilde gelirlerse yürür giderler ama daha beter bir sunum yaparlarsa satışa çıkartırlar xbox markasını .
Ms icin bu konsol donum noktasi olur,oyuncularini ya tekrar kazanirlar yada tamamen kaybederler :) gozler tamamen phil reyiz de :) soylentiler sayet gercek olursa mukemmel bir cihaz biz oyunculari bekliyor sony de bunun altinda kalmaz ve tamamen yeni bir nesile gecmis oluruz..ama bu yeni nesil olayinin en buyuk dezavantaji malesef kalitesiz eli yuzu duzgun olmayan eksik oyunlar..bunlar 3-4 yilda bir yeni konsol isine girerse iyice kalitesiz yapimlar goruruz..sony kanadinda bloodborne,driveclub,uncharted gibi yapimlari bile 3 yilda 1 goruyoruz oyuzden bu yeni cikacak konsollar ile en az 5 yil gidilmeli

Hoid

11.6.2016 13:02:31

0
Tabi ki dostum %50 satışlarda fark var SONY ile arasında güç farkı olarak bakarsak yine SONY daha iyi . Birde bunların saçma sapan tutumları oldu , söylemleri oldu , konsolu oyun odaklı değilde multimedya odaklı çıkartmaya çalıştılar . Hatırlarsın TV SHOW larından , dizilere , film izleme uygulamarından felan bahsediyorlardır E3 sunumunda Üstüne EXC oyunu yok bu adamların EXC dedikleri oyun PC ye geliyor ne yaptıklarını bilmiyorlar şuan eğer senin dediğin gibi hatlarından ders çıkartırlarsa oyuncu odaklı bir şekilde gelirlerse yürür giderler ama daha beter bir sunum yaparlarsa satışa çıkartırlar xbox markasını .

alican88

11.6.2016 12:56:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL alican bu E3 te MicroSoft yeni konsolunu gösterecek gibi , SONY de kendisine özel sunum tarihinde gösterir . Bunların bir etkiliği vardı SONY kendi cihazını orada duyurabilir ancak ekimde kask çıkıyor kastkı satmak için neo yuda satışa sunabilirler bilemiyorum işler epey karıştı
ne kadar erken gelirse okadar iyi dostum..hadi ps4 birz daha bekletebilir ama ms nin hiç şansı yok..adamların konsol gücüde satış gücüde ortada..ben ms den harika bir konsol bekliyorum,yaptıklarının hatanın farkındalar diye düşünüyorum..yani dediğin gibi e3 te ms kesin gösterir ekim-kasım satışa çıkar..

Punisher_1907

11.6.2016 12:31:56

+1
Bişey istediğimiz yok aksine sony bindiği dalı kesiyor ama yapacak bişey yok. Daha türkçeyi bile doğru anlamıyorsunuz. Mevcut ps4 ün bizi bir sonraki nesle kadar götüreceği kanısındayım. Ara nesle gerek yoktu.

İdrak İstimlak

11.6.2016 12:22:26

+1
Bunu tüketim neslinin yeni yetme bebelerine anlatamazsin. Aslinda oyun pazarinin icine edenler MS un besledigi, yetistirdigi bu gozu doymaz oyuncu nesli maalesef.

Hoid

11.6.2016 12:20:55

0
alican bu E3 te MicroSoft yeni konsolunu gösterecek gibi , SONY de kendisine özel sunum tarihinde gösterir . Bunların bir etkiliği vardı SONY kendi cihazını orada duyurabilir ancak ekimde kask çıkıyor kastkı satmak için neo yuda satışa sunabilirler bilemiyorum işler epey karıştı

aykut291

11.6.2016 12:18:33

+1
Mevcut ps4 Oyunlarını 4K oynatmak için yapılıyor. İsteyen bunu alır isteyen normal ps4 le devam eder. Adamlar ayrı bir konsol çıkarmıyor amaçları bu yönde. Evinde 4K destekli tv olmayan zaten alsada bir ton gereksiz masraf. Bence abartılıcak birşey yok sonçta normal ps4 de oyunlar gelmeye devam edicek.

Hoid

11.6.2016 12:13:41

+1
MS oyun dünyasının kanseri hocam . Windows Live uygulamasını atlamışsınız orjinal oyunu alan adam çile çekerdi korsan oynayanlar tıkır tıkır oynardı ...

alican88

11.6.2016 12:12:22

+2
microsofta helal olsun..asil microsoft bizi mahkumiyetten kurtardi..ha keske en basta bunu yapsaydi ama zararin neresinden donerse kardir..asil simdi yeni nesil konsollar geliyor ve gercekten guclu geliyorlar..microsoft sayesinde remasteredlerden kurtulacagiz ve inaniyorumki 60fps solid olacak,cok bekletmeden gelsinler

Chirrut Imwe

11.6.2016 12:09:07

+2
Bence Artik senin bu Troll halinle bu sitedeki faaliyetlerine son vermen gerek Baska yolu yok. Bu kadar cahillik de bi yere kadar

İdrak İstimlak

11.6.2016 12:02:16

+3
Boş boş yorumlar yapıyorsunuz, konsol üreticisi firmalar konsol başına çok cüzi paralar kazanıyor. Asıl para oyun satışlarından elde edilen gelirler, buna Plus gibi hizmet gelirlerini de ekleyin. Yeni konsol çıkartmalarının sebebi, rakipleri karşısında sessiz kalamayacak olmaları, ilk defa resmi olarak MS tarafından dile getirilen ara nesil konsol fikrine Sony elinde armutla bekleyerek cevap veremezdi. Nitekim, MS'un açtığı yoldan Sony'de ilerlemek durumunda kaldı. Zaten oyuncu aleyhine ne varsa, paralı online, DLC, mikro ödeme; bu tip işlerin ilk uygulayıcısı hep MS olmuştur. Bunda da farklı bir şey beklemiyorduk zaten. MS bir an önce oyun pazarı üzerindeki kara ellerini çekmeli...

veterangamer

11.6.2016 11:46:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ekim'de
O zaman dediginiz gibi beraber çıkar hocam kesin.

Source

11.6.2016 11:39:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Vr ne zaman geliyor?
Ekim'de

veterangamer

11.6.2016 11:32:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Source

VR ile birlikte çıkar gibi geliyor bana
Vr ne zaman geliyor?

Source

11.6.2016 11:29:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx Neo 2017 yi bulmaz kasim-aralik gibi piyasada olur.
VR ile birlikte çıkar gibi geliyor bana

Krone

11.6.2016 11:17:07

0
Konsol işini de akıllı telefonlar gibi yapacaklar. Her sene yenisi çıkar artık.

Redunay

11.6.2016 11:08:00

0
Uncharted 4 neo remastered Uncharted 4 PS5 remastered Şimdiden hayırlı olsun

BSC Misafiri

11.6.2016 11:02:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: YigidoLegend Ps 4k olamaz böyle birşey mümkün değil diyen bilmişlere selam olsun. Sony baklayı çıkardı beklenen bir durumdu. 2017 sonu gibi piyasaya düşer zaten 2019 da ps5 gelecek büyük ihtimalle.
Saçma sapan konuşma sen ps4 Neoda 4K'yı ancak ps3 oyunu grafiği seviyesindeki oyunlarda görürsün..Hem 1080p 60fps'de Uncharted 4 seviyesinde grafikli açık dünya oyunlar oynamak varken siz delimisiniz 4K istiyorsunuz..

BSC Misafiri

11.6.2016 10:03:33

0
Bunu hep söylerim.Kardeşim Konsollar çok iyi cihazlardır ama Türkiye'de kullanılmaz.Fiyatları görüyorsunuz Allah bilir bu ne kadara satılır..

veterangamer

11.6.2016 09:59:14

0
Neo 2017 yi bulmaz kasim-aralik gibi piyasada olur.

Chirrut Imwe

11.6.2016 09:28:01

0
Tamam 2017 SONU NEO 2019 da PS5 Sony de zaten para sagiyor ya 2 senede bi konsol cikarsin

thugs_life

11.6.2016 09:26:41

0
o kadar remaster boşa gitti görüyo musun.

BSC Misafiri

11.6.2016 08:11:53

0
Bunu satar üstüne az koyar onu alırım niye paramız boşa gitmiş olsun siz ps fiyatına ekran kartı değişirken sorun yok biz satıp para koyunca boşa mı almış oluyoruz gören de zanneder ps 3000 tl...

_giray_

11.6.2016 07:29:15

0
Zaten MP için zorunlu aylık Plus ile PS devri benim için kapanmıştı, hemen 3 yıl sonra çıkan konsol ise ( Yani gelmesi 1-2 yılı bulabilir ama şimdiden duyurulması...) konsol devrini benim için tamamen kapattı. Eskiden konsol alınırdı ki insan ikide bir ekran kartına para vermeden, konsol parası kadar ekran kartına para baymasın diye ama artık hiç bir bahanesi kalmadı. Sadece exclusive oyunlar için mi alınacak? Belki alınabilir ama zaten 200 liradan başlıyor fiyatları. Ve 4K görüntü desen daha evde 4K televizyon yok. Hani sırf şu Türkçe dil desteği, oyuncu dostu politikaları ( Ancak bu politikalardan bir iz kalmadı.) vb. sebeplerinden dolayı savunurdum ama şu anda beni kendinden uzaklaştırmayı başardı Sony. Xbox desen aynısı olacak, artık bütçemin yetebileceği 1500 liralık low-end PC'lerde hapsoldum.

Guest-94915090F

11.6.2016 03:52:41

0
Dünyadaki diğer milyonlar için bunlar para değil beyler. Sony geçmişteki gibi başkaca hatalarından birini tekrarlamazsa erken çıksa da bu makinası iyi satar. Satacaktır çünkü artık konsolların sistemi de değişti. Tüketim toplumuna ayak uydurması gerekiyordu ne yazık ki. Microsoft da saf değilse o da yapacaktır buna benzer bi sistem. Kötü olansa bu düzende tam anlamıyla birinci sınıf oyunların daha az çıkmaya başlaması.

MDugur

11.6.2016 03:35:26

0
PS4 alacaktım ama bu haberden sonra vazgeçtim. Şu PS4 Neo da doğru düzgün fiyat, donanım olarak kendini göstersin o zaman duruma göre alacağım. Ne de olsa bu nesilde adam gibi oynanacak oyun yok. Acelesi de yok. Hem PS4 Neo resmi olarak lansmanı yayınlandığında PS4'lerin ikinci elleri iyice düşer. Ucuzdan alırız. Zaten ardından birkaç yıla da PS5'i duyururlar. Kazık fiyattan almaya gerek yok PS4'ü.

Punisher_1907

11.6.2016 02:51:28

0
Ancak aziz mübarek gün milleti trolle sen. Niye geçerli değil? Sony duyurmuş olay bitmiş ki senin sevinmen lazım bir Ps düşmanı olarak. Artık hangi dünyada yaşıyorsan.

Chirrut Imwe

11.6.2016 02:10:03

0
Bu dediklerin bu dünya icin gecerli degil.Baska bi yer de gecerliyse orasini bilemem tabi

Punisher_1907

11.6.2016 01:48:44

0
Ps 4k olamaz böyle birşey mümkün değil diyen bilmişlere selam olsun. Sony baklayı çıkardı beklenen bir durumdu. 2017 sonu gibi piyasaya düşer zaten 2019 da ps5 gelecek büyük ihtimalle.

Hoid

11.6.2016 01:23:10

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Wayward Son

11.6.2016 01:12:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Şimdi PS4 için GOW 4 felan filan duyururlar millet bu gazla konsol alır almayanlar tabi ki ben almam çöpü ... Neo gelince bakın bunda daha iyi diyecekler birde oradan yolacaklar .Ardından en geç 3 sene sonra PS5 diyecekler vs vs vs kısacası konsollar RIP . ÖMÖ BÖZ ÖKRÖN KÖRTÖ ÖLMÖYÖRÖZ HÖR YÖL . kısacası ajsfgagsfagsfkhaslfhjashfasfalksfjashfıasflkasf .
Kardeşim +23 olmuşsun.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Guest-E87629FD5

11.6.2016 00:50:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: eskhioyuncu Bu sefer Avci iken av konumuna düstüler.MS bunu affetmez gömer.Bir ara hersey söylentiden ibaret diyorlardi ama simdi PS patronu dogruluyor.Cihazin donanimida cok büyük ihtimalle sizintilardaki gibi gelecektirki Scorpio karsisinda oldukca sönük kaliyor.VR yüzünden kendi topuklarini siktilar adamlar.
Sen ne diyorsan tersi olduğu için yazdıkların çok önemli. Uğursuz totem oldun panpa :D

Dark Poison

11.6.2016 00:19:18

+1
Sony ve Ms bu One ve 4 nesilini o kadar kötü yönetti ve yönetiyor ki,anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.Exc. oyun çıkartmadan ve remasterlarla koca bir nesli ve zamanı resmen boşa harcadı adamlar. Oyun piyasasına Abd li oyuncular yön veriyor çoğunlukla,adamlar komik fiyatlara çok güzel sistemler toplayabilirken,exc. oyunu nerdeyse yılda 1 tane çıkan,multiplatform oyunlarda da multiplay oyun için ekstra para isteyen ve üstelik oyunları daha pahalıya satılan konsollara,neden 400 dolardan daha fazla para vereyim der aklını peynir ekmekle yemediyse yabancı oyuncular. Bu 2.5 yılda bizi her türlü aptal yerine koydular,ben bunu bir tüketici olarak unutmam.

Etheror

11.6.2016 00:01:46

+1
Şu habere bak, bir de tartışılan konuya bak. Oturup hayretle okudum şu yorumları. Hakikaten yazık siz şu din tartışmasını yapan insanlara. Şurda adam gibi konsolların geleceğini tartışmak varken, sayenizde zaten hiç bir televizyon kanalında rastlamadığımız(!) siyaset ve din tartışmalarına da burda rastlamış olduk. DonanımHaber yetkililerinin şu muhabbeti yapanlara nasıl sessiz kaldığına da anlam verememekteyim. Ne işi var arkadaşım bu forumda bu tarz klavye dalaşması yapan insanların? Atın ban gitsin.

usnn

10.6.2016 22:39:24

0
şuan sattınız sattınız yoksa baya uygun fiyatlar yazmak zorunda kalacaksınız satın gitsin

Mesaopp

10.6.2016 22:25:01

0
Şu anda en mantıklısı güzel bir sistem toplayıp , VR + 2 tane kol almak

Jack Rabbit Slims

10.6.2016 22:17:32

0
Yeni Red Dead konsol exc çıkmadığı takdirde konosl almanın bir mantığı yok artık benim gözümde.

altunuz

10.6.2016 21:55:48

+2
Doğru düzgün haber tartışılmadan direk "Yeni Xbox, Neo'yu döver" "AKP-CHP" "Din-Laiklik" gibi konulardan sırayla atlayıp, hiç olmayacak yerde tartışmışsınız. Lütfen böyle şeyleri özel mesaj kullanarak tartışın. Bende yorum sayısını görünce okunacak bir şeyler vardır diye sevinmiştim. Konuya gelirsek, bu nesilde ki aletlere konsol demek eski konsollara hakaret gibi geliyor artık. Pc çakması nesil demek daha doğru olur. Sadece pc ile yetinmeyip konsol almak isteyen varsa eski nesilden PS3-Xbox360-Wii alsınlar (Wii alın :) ). Hiç değilse oynacak exc oyununuz olur, bu nesil daha 1-2 seneye adam olmaza benziyor.

AykutGuru

10.6.2016 21:29:16

+1
Forum ne hale gelmiş yine. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan dolmuş. Rabbim sonumuz hayır etsin

spader

10.6.2016 21:19:44

+1
Zaten beklenen bir şeydi niye milletin zoruna gitti bu kadar ? Sony nin de ayak uydurması gerekiyordu 4K VR olayına adamlar pazardan gerimi kalsınlar ? 6 yılda bir çıkıyordu konsol Neo da seneye dersek 4 yıl olacak. 4K VR olayı olmasa zaten böyle muhabbete gerek duymazlardı. Önemli olan nokta nasıl bi fiyat politikası izleyecekler onu göreceğiz. Belki de VR için daha güçlü, VR a gerek duymayanlar için de daha ucuz versiyon sunabilirler. Göreceğiz.

İdrak İstimlak

10.6.2016 21:16:17

+2
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Konu tam anlami ile katledilmis,gecmis olsun . Sorumlusu alakasiz yorumlari silmeyip,arsivlemek isteyen site yönetimi. N4G bile en agir Troll sitesidir amma ve lakin orda bile en ufak uygunsuz veya konu disi yorum atildiginda hemen spama düser. Yazik valla Billa yazik. Amac ne anlamadimki.
Biliyorum N4G nin sende ozel bir yeri var, cok mustesna bir sitedir. Var ya oradan acin var diye hemen N4G gibi bir siteyi troll sitesi ilan ettin...

Babblebabble

10.6.2016 21:07:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123 Zamanında PS1, PS2, PS3, SNES, N64 GAMECUBE vb konsollar kullanmış biriisi olarak söyleyebilirim ki gerçekten bu nesil tam bir fiyasko. Arkadaş Xbox One ve PS4 çıkalı 3 .5 yıl oldu adam akıllı Exclusive oyun neredeyse çok az. Etraft remaster'dan geçilmiyor. Yemin ediyorum PS4 ve Xbox One aldığım için çok pişmanım. Daha adam akıllı 1080p 60 fps oyun yok güya yeni nesil. Gerçekten hem teknik hem de oyun kalitesi olarak çok zevksiz tatsız tutsuz bir nesil oldu. Bir de şimdi konsollarda upgrade muhabbeti var hem de daha 3 yıl geçmeden. Biz o zaman konsol almayalım arkadaş, bekleyim üst modeli çıksın diye bekleyelim. Böyle saçma bir şey var mı be? Yemin ediyorum PS1 dönemini çok özlüyorum. O zamanlar cidden OYUN oynamışız!
Sen oyun sever, naçizane güzel kardeşimizi PC dünyasına davet ediyorum.97-98'den beri PC'de itinayla oynarım.Yeri geldi sistemimiz yenilerine yetmedi ama bize her zaman oyun vardı, zamanı geldi high-end sisteme geçtik aktık ama hiç dert etmedik, hep çalıştı şu oyun, bu oyun

Tr@mmler

10.6.2016 21:00:52

+1
Ya arkadaşlar niye birbirinizi yiyorsunuz aldığınız ürünler için anlayamıyorum? Bu neslin ömrü beklendiği gibi kısa oldu, tüm olay bu. VR ve 4K furyası konsollara sıçramadan olmazdı, olmadı da. PS4 şu an sundukları ile kötü bir cihaz değil. Oyun fiyatlarını saymazsak eğer kullanıcısını memnun eden bir cihaz donanım olarak. Kaldı ki PS4 Neo ucuz bir konsol da olmayacaktır. 40 milyondan fazla satmış bir konsol var ortada hali hazırda. O yüzden yeni seriler ve ip'ler çıkmaya devam edecektir. "PS4 alanlar ağlasın," vs. gibi söylemler abes biraz. Bu arada konunun altında din ve siyaset tartışması başlatan bazı arkadaşlar var ki kafalar çok güzel. Valla bravo.

Master_Evil

10.6.2016 20:57:59

0
başlayamadan bitti nesil

oyunbilgini57

10.6.2016 20:56:00

0
Eğer Xbox bu E3'de tanıtırsa onlar için çok büyük bir avantaj olabilir .

Cluptechno

10.6.2016 20:42:17

0
Nedense bu haber hoşuma gitmedi daha 7 ay oldu ps4 alalı bari yenisi 1-2 yıl daha gelmese aldığımıza değmiş olur

Persona_Non_Grata

10.6.2016 20:37:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk stabil 4 k oynatan pc varmı varsa fiyatı ne kadar hepimiz az çok biliyoruz yakın zamanda topladım malesef şimdi bu konsol pc ye harcadığımın 10 da bir fiyatına çıkıp 4 k stabil ve tüm oyunları 4 k stabil opmizie edilmiş bir şekilde sunacak saddece ps4 sahiplerini değil 4 k oyunculuk için sistem yenilemiş pc sahiplerinide üzdü
yok öyle bir dünya kardeşim, 4k oyun falan oynatamaz bu konsollar, belki rayman, trine gibi platform oyunlarını oynatır. bence bu 4k olayı bluray oynatıcıdır. mümkün değil konsolun içine 4k oynatan ekran kartı, artı bunu soğutacak fanı koymak, şu teknolojide. ps5 döneminde belki.

rambocuk

10.6.2016 20:32:54

0
stabil 4 k oynatan pc varmı varsa fiyatı ne kadar hepimiz az çok biliyoruz yakın zamanda topladım malesef şimdi bu konsol pc ye harcadığımın 10 da bir fiyatına çıkıp 4 k stabil ve tüm oyunları 4 k stabil opmizie edilmiş bir şekilde sunacak saddece ps4 sahiplerini değil 4 k oyunculuk için sistem yenilemiş pc sahiplerinide üzdü

Guest-AEF248198

10.6.2016 20:00:02

+6
Artık remastered oyunlar 4k çözünürlüğünde gelecek.

Dreazz

10.6.2016 19:57:18

+2
bu konunun gittiği noktaya bakarsak her kesim ne kadar akıllı ne kadar seviyeli olduğunu göstermiş. konuya gelirsek ben telefon gibi ekran kartı gibi olmasın bu iş neo çıkartacaklarına adam akıllı remastered olmayan oyun çıkarsınlar ps3 ps2 oynuyo gibiyim grafik demeyin en umursamadığım şeydir

trkomandoo

10.6.2016 19:54:40

+1
xbox cılar ps ciler sonuc PC WİN : HADİ GECMİŞ OLSUN :d

Zarbo257

10.6.2016 19:50:43

0
Boşuna birbirinizi yiyorsunuz bu şirketler 10 yıl sonraki hamlelerini bile şimdiden belirleyen şirketler bu yüzden siz gidip aldığınız para kazandırdığınız sürece 6 ayda 1 konsol bile çıkartırlar arz talep meselesi.Kimse babasının hayrına yapmıyor bu konsolları para kazanmak her zaman önemli olan.

BSC Misafiri

10.6.2016 19:32:41

0
Ps4 ü çıktığında almıştım. Koca 2.5 sene de en çok oynadığım oyun Bf4 oldu. Bunu alanda Bf5 ya da çıktığında hangi Bf olursa onu oynar başka bişey şeyde olmaz.Artık eskisi kadar çok exc. oyun zaten çıkmıyor. Multiplatform oyun için konsol alanın kendine garezi vardır. Parayı sokakta bulmuyoruz. 600 dolara adamlar 1070 tanbanlı pc topluyor yurt dışında, enayi değilse kimse gidipde o paralara konsol almaz. İnşallah insalar az akıllanır artık. Bu kadar oyuncuyla dalga geçildiği yeter.

--CarpeDiem--

10.6.2016 19:28:01

+2
Normal konsol suresi zaten 5 yıl civarıdır. En erken 2017 çıkacak desek zaten 4 sene geçmiş oluyor. Boşuna para verdiniz diyenlerde ya sayma yok ya da kendileri fanboy.

Basteryus

10.6.2016 19:10:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Bizim için grafik önemli değil . Abiiiii Uncharted 4 ün grafikleri muzzam olmuş .. Bizim için 30 fps sinematik deneyimdir siz anlamazsınız . Hocam bune ya 60 fps i tutturamıyor böyle oyun mu yapılır ... Çözünürlük bizim için önemli değil . Bakın bakın buda 1080p buda FHD geliyor ama bak XO ya onda 720p hahahihuhuhu . Konsol 1 kere alınır 7 sene kullanırısn aga öööle her sene ekran kartı almazsın . Ps4 Neo geliyormuş her şeyiyle daha iyiymiş onuda alalım , ama forumda karşı çıkalım ki rengimiz belli etmeyelim Ne söylüyorlarsa tam tersini yapıyorlar alıştık artık .

Source

10.6.2016 18:36:35

0
Bunca dedikodunun boş çıkması anlamsız olurdu E3'de tanıtılmaması üzücü :(

alican88

10.6.2016 18:36:28

0
ciksin artik su yeni konsollarda ne isimle geliyorlarsa gelsinler..bari kasimdan once ciksalarda cod 4 ve bf1 i yeni konsollara alsak..

ygultekin82

10.6.2016 18:30:41

+1
Ps4 ü satıp RX480 li bir pc toplama zamanı geldi anlaşılan.

Kennnn

10.6.2016 18:23:52

+1
Sen 5 kuruşa aldın ben 3 kuruşa kazıklandın hahah dalga geçmeye çalışanlardan farkınız yok normal hayat içerisinde yemediğiniz kazık kalmıyor tabi ki bu da sizin rahatlama yönteminiz belli ki Türkiye'de ama dostlar embesil olduğunuzu da bu kadar belli etmeyin be, dahası aile terbiyesi de mi almadınız arkadaş. Adam almış konsolu satmış sanane. Sony ve Xbox'ın bu tutumu tabi ki hakettiğini bulmalı ama şu konu da sony ve microdan daha çirkin birşey varsa o da hazımsız ve tilki vari sinsi insan tipleri.

EyesNight

10.6.2016 18:21:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Dovahkiin "Önemli olan grafik değil oynanış" "PC'ciler her sene ekran kartı alır ve hepsi enayidir" "4k, 60 fps falan gereksiz" "VR sadece bir hevestir" Hahahahahaha Sony galiba gelmiş geçmiş en iyi laf yutturucu oldu.
Bence sony yüzyılın en büyük sahtekarı oldu

Dovahkiin

10.6.2016 18:19:49

+36
"Önemli olan grafik değil oynanış" "PC'ciler her sene ekran kartı alır ve hepsi enayidir" "4k, 60 fps falan gereksiz" "VR sadece bir hevestir" Hahahahahaha Sony galiba gelmiş geçmiş en iyi laf yutturucu oldu.

gamerasi

10.6.2016 18:03:10

+2
Neyse ben oyun oynamaya devam edeyim.

XGSpirit

10.6.2016 17:55:40

+2
PS4 4K: The Last of Us Remastered II

nemesis16

10.6.2016 17:48:33

+1
Hic gulesim yoktu 4k 10 fps hededliyor lar sanirim veya 1 2 sene daha bekleyip oyle cikarticaklar cunku su zamanda pc yeni 4k 30 yeni yeni yakalamisken veyatta 2 tane 1080 ayarinda kart koyup fiyatida 6000tl yaparlar haha 6000 konsola vercegime 20000 bin kat daha iyi pc toplarsin sony kafan guzelmis gule gule kullan hahahah bu kadar gulecegim aklima gelmezdi yazik olan konsolculara oldu

gerçekoyuncu11

10.6.2016 17:47:44

+8
kendi adıma söyleyeyim bugüne kadar ps1 ps2 ps3 ve ps4 olan biri olarak konuşuyorum konsol devri çok güçlü bir cihazla çıkmadıkları sürece kapanmıştır kimse bana çıkıp da konsol oyun için alınır donanım için alınmaz palavrasın dan da bahsetmesin çıktığı günde buyana bir adam akıllı uncharted 4 çıktı başkada bir hikayesi yoktu şimdide ya gow yada last of us 2 duyurulur 3 senede onla milleti erteleye erteleye oyalarlar yakın da konsollar ekran kartlarından sık çıkmaya başlarsa şaşırmam

VR Jesus

10.6.2016 17:46:21

0
r/consolemasterrace

InViSiBLePLaYeR

10.6.2016 17:44:36

0
Sony atağını yine Microsof'tan sonra yapacak gibi gözüküyor bu sefer Microsoft'un geri kalması hiç hoş olmaz biz oyuncular için umarım kafa kafaya ya da Xbox'ın daha iyi donanımı olur yoksa Sony tekele gider .

manesfirst

10.6.2016 17:37:21

0
"büyük bir çoğunluğunun ya da hepsinin yeni gelecek yüksek performanslı PlayStation üzerinde destekleneceğini de belirtti." hocam bu laf beni korkutur. eğer büyük bir çoğunluğu veya hepsi deniyorsa o büyük bir çoğunluğuna çevrilir ondan sonra da bazı ya düşer. adamlar zaten ps4 ü remastered lardan geçilmez bir hale getirdiler. son çıkan oyunlara muhtemelen yeni çıkacak konsoldo destek verilir ama ps4 ün ilk senelerinde çıkan oyunlara destek getirmez, tekrar "reremastered" adı altında tekrardan kakalarlar gibime geliyor. ya bir PC oyuncusu olarak bile yeni konsol çıkarma işi bana aşırı saçma geliyor. konsolun mantığı bir kere al 6-7 sene elini bile sürme değil miydi ben mi yanlış biliyorum? + 350 dolardan DAHA pahalı olacağı söylenmiş. bakalım xbox'ın bu konuda ne yapacağını. ben bu "yeni" konsollarda xbox'ın öne çıkacağını düşünüyorum. sony'nin bir tarafı kalktı konsol yarışını açık ara kazanıyoruz diye. burunlarını sürtmek lazım bence.

Hoid

10.6.2016 17:31:06

+15
quote:

Orjinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou Hala inanmayanlar vardı ama artık bu kaçınılmaz gerçekle yüzleşmek zorundalar. Kendilerini istedikleri kadar 30 fps yada grafik herşey değil saçmalığına inandırabilirler fakat konsol oyunları 30 fps çalışıyorken bile pc ile aralarında ciddi farklar oluşmaya başladı. Konsolların içindeki donanım inanılmaz kötü ve her geçen sene pc ile arasındaki fark açılarak devam edecek. Bu yüzden yeni konsol çıkarmak zorundalar yoksa şuan ki durumlarından daha komik duruma düşecekler. Örnek vermek gerekirse, yeni nesil konsollar çıktıktan sonra kimse eski nesil konsollara çıkan oyunlar ile pc grafik karşılaştırması yapmıyor. Neo çıktıktan sonra da PS4 unutulacak. Sony istediği kadar aksini iddia etsin. Kullanıcı bile daha iyisinin çıktığını görünce konsola bakış açısı değişecek. İşin komik ve hakediyor bunlar dedirten yeri ise insanların bunları hala deli gibi savunmaları. Şimdiye kadar grafik önemli değil diyen zihniyet Uncharted 4'ün grafiklerini öve öve bitiremedi. Zaman zaman 30 fps'in altına düşse de benim de başarılı bulduğum bir oyundur. Ama unuttukları bir şey var. Grafik karşılaştırması yapmak için o oyunu başka platformlarda da test yapmak gerekiyor. Özel oyunları test edebilecek başka bir platform olmadığı içinde size sunulan grafikler iyi olarak algılanıyor. Ama artık durum değişecek. Mesela Last of Us 2'nin çıkması bekleniyor. Muhtemelen Neo ve 4'e çıkacak. O zaman göreceksiniz grafik ve fps farkını işte. Sony birde 40m pazar payına VR satmaya çalışıyor haklı olarak. Her iki konsolda da VR olacak demiş. Doğru söylüyor aslında, birisinde PS3 diğerinde PS4 grafikleriyle olacak.
Bizim için grafik önemli değil . Abiiiii Uncharted 4 ün grafikleri muzzam olmuş .. Bizim için 30 fps sinematik deneyimdir siz anlamazsınız . Hocam bune ya 60 fps i tutturamıyor böyle oyun mu yapılır ... Çözünürlük bizim için önemli değil . Bakın bakın buda 1080p buda FHD geliyor ama bak XO ya onda 720p hahahihuhuhu . Konsol 1 kere alınır 7 sene kullanırısn aga öööle her sene ekran kartı almazsın . Ps4 Neo geliyormuş her şeyiyle daha iyiymiş onuda alalım , ama forumda karşı çıkalım ki rengimiz belli etmeyelim Ne söylüyorlarsa tam tersini yapıyorlar alıştık artık .

Chirrut Imwe

10.6.2016 17:30:36

0

Final Getsuga Tenshou

10.6.2016 17:18:55

+8
Hala inanmayanlar vardı ama artık bu kaçınılmaz gerçekle yüzleşmek zorundalar. Kendilerini istedikleri kadar 30 fps yada grafik herşey değil saçmalığına inandırabilirler fakat konsol oyunları 30 fps çalışıyorken bile pc ile aralarında ciddi farklar oluşmaya başladı. Konsolların içindeki donanım inanılmaz kötü ve her geçen sene pc ile arasındaki fark açılarak devam edecek. Bu yüzden yeni konsol çıkarmak zorundalar yoksa şuan ki durumlarından daha komik duruma düşecekler. Örnek vermek gerekirse, yeni nesil konsollar çıktıktan sonra kimse eski nesil konsollara çıkan oyunlar ile pc grafik karşılaştırması yapmıyor. Neo çıktıktan sonra da PS4 unutulacak. Sony istediği kadar aksini iddia etsin. Kullanıcı bile daha iyisinin çıktığını görünce konsola bakış açısı değişecek. İşin komik ve hakediyor bunlar dedirten yeri ise insanların bunları hala deli gibi savunmaları. Şimdiye kadar grafik önemli değil diyen zihniyet Uncharted 4'ün grafiklerini öve öve bitiremedi. Zaman zaman 30 fps'in altına düşse de benim de başarılı bulduğum bir oyundur. Ama unuttukları bir şey var. Grafik karşılaştırması yapmak için o oyunu başka platformlarda da test yapmak gerekiyor. Özel oyunları test edebilecek başka bir platform olmadığı içinde size sunulan grafikler iyi olarak algılanıyor. Ama artık durum değişecek. Mesela Last of Us 2'nin çıkması bekleniyor. Muhtemelen Neo ve 4'e çıkacak. O zaman göreceksiniz grafik ve fps farkını işte. Sony birde 40m pazar payına VR satmaya çalışıyor haklı olarak. Her iki konsolda da VR olacak demiş. Doğru söylüyor aslında, birisinde PS3 diğerinde PS4 grafikleriyle olacak.

Hoid

10.6.2016 17:16:26

+14
XBOX daha güçlüsünü yapsa da şamatayı izlesek

costiyibas

10.6.2016 17:15:17

+1
an itibariyle 200 tlden ps4 alınır ilanları çıkarsa şaşırmayın

Return to Monke

10.6.2016 17:14:36

+1
Hocam beyaz futbolun oyun versiyonu yaparız be. Turuncu Oyun diye. sıkıntı olmaz hani güzel de olur

Attila the Great

10.6.2016 17:13:58

0
Şimdi bu Scorpio %50 daha mı güçlü olacak, dünya tersine mi dönüyor? Eğer öyle olursa Neo denen güçsüz aleti kim alır?

AykutGuru

10.6.2016 17:13:41

0
Keşe Bugün Çıksa Yeni konsollar. Abi yetmiyor işte şuankiler. Eziyet çekiyorum resmen. Keşke bugün çıkarsalarda kurtulsak bu cileden

BSC Misafiri

10.6.2016 17:06:05

+17
Sony bide remaster yaptığı oyunları yeni konsol için bir daha remaster yapar tadından yenmez valla hahahah

Redunay

10.6.2016 17:00:34

+5
Gelsin ps4 neo remastered editionlar

C.H.N

10.6.2016 17:00:29

+4
Artık remastered yapımlar 4KA olacak. :D

Chirrut Imwe

10.6.2016 16:57:04

+23
Bunun olucagi en basindan belliydi kimse kimseyi kandirmasin.Ilk aciklandiklarinda x86 mimari ve Tablet islemcileri görünce endüstri icindeki uzmanlar zaten su ikisinin ömrünün cok kisa olucagini söylemislerdi.Bu benim icin hic ama hic sürpriz olmadi.VR da isin icine girince adamlarin baska caresi kalmadi.Arti hizli gelisen teknoloji konsol dünyasini ister istemez buna iteledi.Artik hic bi firma sabit donanimla 6-7 yil garantisi veremez,vermeye gücü yetmez.Konsollar ya kisa süre icerisinde yenilenicekler yada yok olucaklardi,adamlarda var olmayi secdiler.

Bloo.

10.6.2016 16:56:02

+1
büyük bir çoğunluğu kısmı yanlış yerde olmuş düzenledim. Teşekkürler

BSC Misafiri

10.6.2016 16:53:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Tfn123 Zamanında PS1, PS2, PS3, SNES, N64 GAMECUBE vb konsollar kullanmış biriisi olarak söyleyebilirim ki gerçekten bu nesil tam bir fiyasko. Arkadaş Xbox One ve PS4 çıkalı 3 .5 yıl oldu adam akıllı Exclusive oyun neredeyse çok az. Etraft remaster'dan geçilmiyor. Yemin ediyorum PS4 ve Xbox One aldığım için çok pişmanım. Daha adam akıllı 1080p 60 fps oyun yok güya yeni nesil. Gerçekten hem teknik hem de oyun kalitesi olarak çok zevksiz tatsız tutsuz bir nesil oldu. Bir de şimdi konsollarda upgrade muhabbeti var hem de daha 3 yıl geçmeden. Biz o zaman konsol almayalım arkadaş, bekleyim üst modeli çıksın diye bekleyelim. Böyle saçma bir şey var mı be? Yemin ediyorum PS1 dönemini çok özlüyorum. O zamanlar cidden OYUN oynamışız!
2013 kasımda çıktı ps4 yani aslında çıkalı 3 sene bile olmuyor ...

KoRnTuNeS

10.6.2016 16:47:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Çeviri hatası o, tüm oyunlar ps4te de çalışacak.
aynen bende metnin orjinalini okumuştum neogaftan tam da editlemek üzereydim. Aklımı aldın @Bloo.

Voidian

10.6.2016 16:46:02

+1
quote:

All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4.
Çeviri hatası o, tüm oyunlar ps4te de çalışacak.

Tfn123

10.6.2016 16:42:57

+8
Zamanında PS1, PS2, PS3, SNES, N64 GAMECUBE vb konsollar kullanmış biriisi olarak söyleyebilirim ki gerçekten bu nesil tam bir fiyasko. Arkadaş Xbox One ve PS4 çıkalı 3 .5 yıl oldu adam akıllı Exclusive oyun neredeyse çok az. Etraft remaster'dan geçilmiyor. Yemin ediyorum PS4 ve Xbox One aldığım için çok pişmanım. Daha adam akıllı 1080p 60 fps oyun yok güya yeni nesil. Gerçekten hem teknik hem de oyun kalitesi olarak çok zevksiz tatsız tutsuz bir nesil oldu. Bir de şimdi konsollarda upgrade muhabbeti var hem de daha 3 yıl geçmeden. Biz o zaman konsol almayalım arkadaş, bekleyim üst modeli çıksın diye bekleyelim. Böyle saçma bir şey var mı be? Yemin ediyorum PS1 dönemini çok özlüyorum. O zamanlar cidden OYUN oynamışız!

KoRnTuNeS

10.6.2016 16:42:18

+2
eğer bu "oyunların çok büyük bir çoğunluğunun" lafı cidden gerçekleşirse büyük isyan çıkar, topuklarına sıkmış olurlar. sonuçta 40m ps4 kullanıcısını kandırıp aptal durumuna düşürmüş oluyolar. durum cidden böyle olursa şahsen tamamen oyun oynamayı bile bırakabilirim. edit: ufak bi çeviri hatası olmuş o son cümlede, “All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” yani "bütün oyunlar standart ps4te oynanabilecek ve daha önce çıkmış oyunların hepsini veya büyük çoğunluğunu yeni ps4 neo da oynanabilir hale getirmeye çalışcaz" demiş kısacası.

BSC Misafiri

10.6.2016 16:35:25

+2
Gtx 960 bile nerdeyse gta v i 4k, açıyor, bu konsol 4,2 tlops mu ne olacakmış, neden grand trismo grafikleir bu kadar kötüydü

BSC Misafiri

10.6.2016 16:33:32

+5
Konsol çıkalı 3 sene oldu bazıları da yeni çıktı oyun yok diye 1-2 sene önce almıştır . Sony güzel geçirdi bunu alışkanlık haline getirirlerse konsolcuların vay haline.

veterangamer

10.6.2016 16:32:34

0
Sonunda dogrulandı ne diyelim hayırlı olsun. E3 te tanıtılmayacaksa sony özel lansman ile ağustos-eylül gibi duyurur aralıkta yılbasından önce piyasada olur diye düsünüyorum.

WrathofGlatzeman

10.6.2016 16:29:46

+5
Yurtdışında yaşasaydık göbek ata ata alıyor olurduk. En azından refahta olan ülkelerde. Adam en aşağı alıyor 2-2.5k maaş ayda veriyo ps4 e 400 dolar/euro,veriyo 1080 ekran kartına 700 max 800 dolar/euro misler gibi her yeni çıkan teknolojiyi merakla bekliyor. 1080 li kasa+ps4 toplasa en fazla tutarı adamın bir aylık maaşı. Burada 1080 li pc yi toplarsın 7000 tl ps4 alırsın 1300 e 8-9 k maaşlı adama denk geliyor orda.

GT_55

10.6.2016 16:26:55

+1
E3'te gösterilmeyecek ise, 20 yıl sonra çıkar.

Kreuger

10.6.2016 16:20:54

0
aslinda makina hazir,lakin seri üretime gecmedi ,sebebi ,ps4 iyi satiliyor amac bunu sürdürmek 2016 aralik yada kasimda duyurulur 2017 nisan yada mayis piyasada olur, tr fiyati 3000-3500 e elinizi öper

usuallysony

10.6.2016 16:20:00

+15
Biseyin yenisi çıktığında etkisini oynamaktan nefret ediyorum oyuzden bi oyunun 900 p si varken diğer yanda aynı oyunun 4k sı varsa neremize sokalim eski ps4 ü ? Çok büyük yanlış yaptılar hala konsol savunanlar babanızın oğlumu bunlar göz göre göre soktular kazığı ben kabul ettim herkes de etmeli konsol amacından saptı artık oda daha çok para kazanmak için oyuncak haline geldi herhangi bi keyfi önemi kalmadı 3 yılda bir yenilenen konsol olmaz hemde daha elle tutulur 2-3 baba oyun varken hiç olmaz yazık

kivanc27

10.6.2016 16:19:05

+9
Uncharted 4 için Ps4 aldım , iyi ki de almışım. Neo çıksın bunu satar onu alırım, herkes bütçesine göre ayarlasın kendini, sonuçta her ikisinide aynı oyunlar çıkacak.

mypsnpr

10.6.2016 16:16:45

+6
Konsolların omru üst düzey gtx kartlardan daha kısa oldu bundan sonra da böyle olur gibi

Hoid

10.6.2016 16:11:10

+40
Şimdi PS4 için GOW 4 felan filan duyururlar millet bu gazla konsol alır almayanlar tabi ki ben almam çöpü ... Neo gelince bakın bunda daha iyi diyecekler birde oradan yolacaklar .Ardından en geç 3 sene sonra PS5 diyecekler vs vs vs kısacası konsollar RIP . ÖMÖ BÖZ ÖKRÖN KÖRTÖ ÖLMÖYÖRÖZ HÖR YÖL . kısacası ajsfgagsfagsfkhaslfhjashfasfalksfjashfıasflkasf .

fasakasa

10.6.2016 16:09:19

+9
Oyunlar içinde grafik farkı olacaktır diye düşünüyorum. Bu da konsol döneminin bittiğini gösterir. İnsanlar niye konsol alıyor ? Donanım yenilememek için. Zaten online oynamanın bile paralı olduğu bir sistem bir de donanım yenilemesi isterse ne anladık biz bu işten. Masrafa gireceksek niye konsol alıyoruz?

Chirrut Imwe

10.6.2016 16:04:33

+6
quote:

Orijinalden alıntı: inciteen Önümüzdeki sene gösterilsin diyelim yinede 2 yıldan aşağı çıkmayacak .
2 yil cok az bence en iyi ihtimalle 2025 de falan cikar .Adamlar Ekim de VR kaski getiriyor hocam ki NEO'nun tek cikma seebi de bu.Yani konsolun cikmasina 2 yil degil aylar var

Wayward Son

10.6.2016 16:03:11

+9
Adamlardaki vizyona gel lan oha. Hala yok "MS, Sony'yi dövecek", "Sony, MS'i ezecek" kafasındalar. 2-3 senede bir olmaz, 6 ayda bir yeni konsolu köklesin bunlara Sony ve MS. Müstehak.

Hoid

10.6.2016 16:02:39

+2
Rez alayım dalga geçeriz malum

orangeblu

10.6.2016 15:59:43

+2
Çare nintendo. Şu nintendo şöyle güçlü bir konsol çıkarsa da konsolları iyice PCye benzeten donanım farkı yaratan sony ile microsoft'a kalmasak.

ReflexAction

10.6.2016 15:55:01

+4
quote:

Orjinalden alıntı: inciteen Önümüzdeki sene gösterilsin diyelim yinede 2 yıldan aşağı çıkmayacak .

Vl.Murad

10.6.2016 15:54:16

+4
Playstation GG, buraya kadarmış demek... Bu güç farkı sadece VR için kullanılacaksa sorun yok ama oyunlar birinde medium birinde high olacaksa yazık. Milyonlarca PS sahibini kazıkladılar yazık cidden, ne oyun verdiler ne de sistem... İnsanlar en azından 6-7 sene kullanabilmek için almıştı o konsolları, ve ümitle oyun çıkmasını bekliyorlardı :/ Umarım Microsoft aynı hataya düşmez

inciteen

10.6.2016 15:52:49

0
Önümüzdeki sene gösterilsin diyelim yinede 2 yıldan aşağı çıkmayacak .

Chirrut Imwe

10.6.2016 15:47:29

+2
Bu sefer Avci iken av konumuna düstüler.MS bunu affetmez gömer.Bir ara hersey söylentiden ibaret diyorlardi ama simdi PS patronu dogruluyor.Cihazin donanimida cok büyük ihtimalle sizintilardaki gibi gelecektirki Scorpio karsisinda oldukca sönük kaliyor.VR yüzünden kendi topuklarini siktilar adamlar.

ReflexAction

10.6.2016 15:46:59

+26
fanboyları üzdün be sony hahaha

Vinewood

10.6.2016 15:37:03

0
önlerden rez
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız