Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: PS Vita'yı Rafa Kaldırabilirdik


     Playstation Vita çıktığı dönemde donanımsal olarak hemen hemen herkesi etkilese de konsola çıkan oyunların sayısının az olması ve konsol almaya itecek güçte oyunların yeterince olmaması sebebiyle beklentilerin çok altında satmıştı.
 
    Sony İngiltere'den Fergal Gara'nın açıklamalarına göre eğer Playstation Vita'nın durgun dönemlerinde konsol için yapılan kampanya ve indirimlerin yanında Sony'nin girişimleri oyuncular tarafından olumlu olarak algılanmasa PS Vita rafa kaldırılabilirmiş. Sony bu konuda en kötüsünü de düşünmüş, ama şu an böyle bir düşünceden oldukça uzak durumdalarmış.
 
    Özellikle son dönemlerde Sony'nin Playstation Vita'yı bağımsız oyunlarla donattığını ve özel bir ekibin 3. parti firmalarla iletişime geçip onları PS Vita oyun geliştirmeye davet ettiğini (mesela Borderlands 2) biliyoruz.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak computerandvideogames Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Gears of War'un Yapımcısı 2K Games Stüdyosu Açtı World of Warplanes'e İngiliz Uçakları Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

27.9.2013 17:35:47

-1
oyunları harika oynanabilirlik harika ekran kalitesi harika ilk çıktığı zaman oyun eksikti doğru ama şu an çok fazla oyun var

BSC Misafiri

27.9.2013 16:49:51

0
el konsolunu iphone5 le kıyaslıyorsun birde aynı seviye grafik gücüne sahip diyorsun yanı dunyadaki en iyi el konsolu nasıl olurda telefon urunleriyle karsılastırılır cok sacma. örnek vermek gerekirse donanım,güç ,ve grafik olarak konsollar pcden güçlü demek gibi bişey sadece cocuklar inanır....

BSC Misafiri

27.9.2013 14:32:39

-3
15-20 sene önceki sony nerede. Son zamanlarda sony iyice gözden düştü. PS vita konusu zaten rafa kalktı bile. Çok geç kaldılar bu saatten sonra iphone 5s de bile aynı seviyede grafik gücüne sahip. El konsollarında oyunlar daha sağlam gelir ama gel gör ki oyun yelpazesi çıkışından bu kadar zanman geçmiş bir konsol için içler acısı. Birde hafıza kartlarını cihazın yanında vericeklerine hala 100$ gibi kazık bir fiyattan satıyorlar.

furkangoth

27.9.2013 13:53:16

0
Öyle bir şey yapmaya kalksalardı. PSVita'yı almış olan kesimin çoğu bir daha sony ürünlerine yanaşmazdı. Böyle bir hataya düşmemeleri iyi olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız