Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: PS Vita Kimseyi Hayalkırıklığına Uğratmadı


     Playstation Vita piyasaya çıktığından beri 8 milyona yakın sattı. Nintendo 3DS'in 43 milyon yakın satması karşısında Sony'nin satışları oldukça düşük kalıyor. Sony UK genel müdürü Fergal Gara ise PS Vita'nın geleceğinden umutlu. Gara'nın açıklamaları şu şekilde:
 
     "Konsolumuz belki çok büyük satış rakamlarına ulaşmadı, ama bizim için hala yararlı bir iş kolu ve Playstation ailesinin iyi bir üyesi. Her Ps Vita sahibi olmayabilir, fakat bana konsolun hayal kırıklığına uğrattığı birilerini gösterin. Henüz böyle birisiyle tanışmadık"
 
   Gara, Playstation Vita'yı desteklemekten dolayı onur duyduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtiyor. Özellikle Playstation 4'ün çıkışı sonrası Ps Vita'dan umutlar da arttı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak worldsfactory Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Batman Arkham Origins'in Wii U DLC'leri İptal Shadow of Mordor'da Co-op Desteği Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.2.2014 02:16:27

0
Hakkaten de makine canavar gibi hiçbir eksiği yok.Oyun çeşitliliği dışında tabii.

SouthPark_Konsol delisi

31.1.2014 19:17:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin tesekkurler. Playstation Vita sahibi olmayan insanlar 3DS sahibi olmayab insanlar kalkip satisa bakip yorum yapiyor.

Ikisinede sahibim. 3DS oyunlari cok fazla ama elinize iki cihazi aldiginizda farki anlarsiniz. Ekrandakilere baktiginizda farki anlarsiniz. Elinde avucunun icinde PS3 tutmak ayri bir tad, avucunun icinde Gamecube tutmak ayri bir zevk.

Ikisi teknoloji anlaminda bana bu hissi veriyor. Ama is oyunlara gelince cesitlilik olarak 3DS cok agir basiyor. Yinede PSVITA ile yatagima uzanip BF4 oynamak PS4 uzerinden ya da Uncharted en zorda kasmak ayri bir tat, 3DS'de Luigi Mansion oynamak ayri bir tat.

Ikisine sahip olun sonra yorum yapin. Satislar sizin cebinize para sokmuyor...
Kısaca özetlemisiniz,Sonunda mantıklı konusan bir insan çıktığına sevindim doğrusu. Konuya gelirsek eğer; Sony başarılı konsollar yapıyor el konsolunda özellikle PS Vita fakat Oyun bakımından kötü elbet oyun çeşidi fazlalığı vardır fakat çoğu bağımsız oyun ve japon oyunları,Bilinen oyunlardan örnek olarak fazla yok fakat milletin kötü yonu şu olsa gerek yok gta olmasa almam yok kötü yok şudur mudur vs vs. Her zaman aynı seriyi yeni farklı platformlara beklememek gerek yeni oyunlara yeni serilere şans verip onları oynamak bence önemli . Aynı oyunun farklı serilerini oynayıp bir yere kadar. Elbet yenilerede şans verilmeli vitadada bu var kendi donanımını kullanan iyi oyunlar var misal tearaway çok şahane bir oyun , Little Deviants oynanış olarak vita nın özelliklerinden hemen hemen çok faydalanmış. Killzone Mercenary PSVita nın ne kadar iyi bir donanımı olduğunu gösteren PS3 tadında oyun veriyor. Vita kötü değil aslında ama biz oyunları beğenmediğimiz için şans vermediğimiz için oyun sayısı az diyoruz. Önemli olan oyunun markalaşmış olması değil önemli olan oynanabilrik,eğlence ve zevki verebiliyor olmasıdır hikayeden bir anlam çıkartabiliyor olmasıdır.

BLooregard Q.Kazoo

31.1.2014 14:51:35

-2
Çıktığı gibi alan birisi olarak ben hayal kırıklığına uğradım.Konsol çıktıktan yıllar sonra yeni konsol gibi konuşma yapmak ayrı bi hıyarlık.

Master_Evil

31.1.2014 13:08:59

0
10-15 oyunlu konsolu baştan kimse almadı zaten

F355 Challenge

31.1.2014 12:13:47

0
Konsolun kendinde bir sıkıntı yok zaten.

warz1998

31.1.2014 11:29:31

-1
vitaya gow gelmediya artık adam olmaz la psp ye bile 2 tane gow geldi buna 0 ki bunun özeliklerini tam anlamıyla kulanamıyorlar berbat tel oyunları gibi yapıyorlar

MiyopBey

31.1.2014 10:31:28

-3
Hayal kırıklığına uğratan konsolun kendisi değil zaten, oyun azlığı.

omelette

31.1.2014 10:25:57

-2
Ön siparişle almış biri olarak ben varım mesela..

Wayward Son

31.1.2014 09:13:22

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin tesekkurler. Playstation Vita sahibi olmayan insanlar 3DS sahibi olmayab insanlar kalkip satisa bakip yorum yapiyor. Ikisinede sahibim. 3DS oyunlari cok fazla ama elinize iki cihazi aldiginizda farki anlarsiniz. Ekrandakilere baktiginizda farki anlarsiniz. Elinde avucunun icinde PS3 tutmak ayri bir tad, avucunun icinde Gamecube tutmak ayri bir zevk. Ikisi teknoloji anlaminda bana bu hissi veriyor. Ama is oyunlara gelince cesitlilik olarak 3DS cok agir basiyor. Yinede PSVITA ile yatagima uzanip BF4 oynamak PS4 uzerinden ya da Uncharted en zorda kasmak ayri bir tat, 3DS'de Luigi Mansion oynamak ayri bir tat. Ikisine sahip olun sonra yorum yapin. Satislar sizin cebinize para sokmuyor...
3DS ve Vita sahibi biri olarak altına imzamı sonuna kadar atıyorum. Her iki konsolda da çok güzel oyunlar var. Hele sık seyahat eden biriyseniz el konsolu en yakın dostunuz oluyor. Tablet falan demeyin, sopayla kovalarım. Vita, özellikle geçen sene (çok sık seyahat ettiğim için) hayatımı kurtardı. Sanıldığının aksine gayet güzel bir oyun yelpazesi var. Millet Monster Hunter falan bekliyor ama beni o tür hiç sarmadığı için mevcut oyunlardan gayet keyif aldım. Evet, multiplatform oyunlar da var aralarında ama Rayman olsun, Super Frog olsun, Guacamelee! olsun Vita'da çok daha keyifliydi. Daha Persona 4'ü almadım, düşünün...

BSC Misafiri

31.1.2014 08:41:37

+5
Haber icin tesekkurler. Playstation Vita sahibi olmayan insanlar 3DS sahibi olmayab insanlar kalkip satisa bakip yorum yapiyor. Ikisinede sahibim. 3DS oyunlari cok fazla ama elinize iki cihazi aldiginizda farki anlarsiniz. Ekrandakilere baktiginizda farki anlarsiniz. Elinde avucunun icinde PS3 tutmak ayri bir tad, avucunun icinde Gamecube tutmak ayri bir zevk. Ikisi teknoloji anlaminda bana bu hissi veriyor. Ama is oyunlara gelince cesitlilik olarak 3DS cok agir basiyor. Yinede PSVITA ile yatagima uzanip BF4 oynamak PS4 uzerinden ya da Uncharted en zorda kasmak ayri bir tat, 3DS'de Luigi Mansion oynamak ayri bir tat. Ikisine sahip olun sonra yorum yapin. Satislar sizin cebinize para sokmuyor...

OldGamers86

31.1.2014 08:14:13

0
Satışlardan belli idi zaten "kimseyi hayal kırıklığına uğratmadığı" ... boş boş konuş sırf... nintendo'yu örnek al da maaşını sıfırla...

hksdejavu

31.1.2014 07:58:44

-1
Bir cay icip tanismaya hazirim kendisinile :(
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız