Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PS3'e Yeni PS2 Oyunları Uyarlamak İstiyor

 

surveysays

 

    Sony'nin Playstation 2'nin efsaneleri God of War ve devam oyunu God of War 2'yi HD kalitesinde yeni nesle "God of War Collection" adı altında taşıyarak hiç beklemediği bir satış başarısı yakaladığına şahit olmuştuk.
 
     God of War Collection'ın kalitesinden memnun kalan oyuncular da Playstation 2'nin en güzel oyunlarını Playstation 3'de tekrar görmek için bir süredir Sony'ye baskı kuruyorlardı. Bunun en somut örneğini en son ICO için yaşamıştık
 
    Sony'de bu beklentilere kulak asmış olacak ki bir anket üzerinden oyunculara "Hangi oyunları Playstation 3'de görmek istersiniz?" şeklinde bir soru soruyor.
 
    Anketteki soruya dilediğimiz kadar oyun yazarak, Sony'ye mesaj verebiliyoruz. En çok yazılan oyunlar arasında, Metal Gear, Silent Hill, Grand Theft Auto, Ratchet & Clank, Final Fantasy, ICO+Shadow of Collosus ve Gran Turismo'nun olabileceği tahmin ediliyor.
 
     Doğrusunu söylemek gerekirse, HD görüntü kalitesinde, Playstation 2'ye çıkmış Final Fantasy'leri Playstation 3'de görmek isterim, ICO ve Shadow of Collosus'da hiç fena olmaz sanki...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sony PS3 PS2 God of War Collection HD
Treyarch'dan Move ve Natal'a Yeşil Işık Red Dead Redemption Co-op Trophy'leri Açığa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jrazrael

31.5.2010 17:28:23

0
İlk Devil May Cry'ı görmeyi çok isterdim. O Alastor'un yeniden Dante'ye saplanması, sonra benim o tepkimi yeniden yaşamayı isterdim. -NASIL YANİ YAAAA. ÖLDÜMÜ ŞİMDİİ !?!?!?!

guitarist999

31.5.2010 16:46:31

0
GTA San Andreas mükemmel olur bence

BlackBeasT

31.5.2010 12:41:07

0
MGS1 yeniden tasarlamalarına gerek NGC'deki MGS:twin snake port edmeleri yeterli ,Dolphin emulator ile MGS:TW PC'de bitirdim Oyunun telsiz konuşmalarından ara videolara kadar değiştirmiş KOJİMA özellikle Solid Metal gear ile kapışken, GrayFOx yardıma geldıgı o ara video super olmuş SH ilk oyunu HD olarak PS3'de görmek isterdim ama KONAMinin yeniden SH ilk oyunu Remake yapmak için ugraşacanı sanmam

Kratos1907

31.5.2010 11:51:29

0
ne anliyorsunuz kardesim su final fantasy den anlamadim gitti.

Haykıran Bıngıldak

31.5.2010 01:18:27

0
Genelde devam oyunlarının çıktığı şu dönemde yapılabilecek en mantıklı şey aslında.

eribanez

30.5.2010 21:00:10

0
Resident Evil-Silent Hill harika olur gerçekten. Ekran karşısında korkmayı unuttuk aksiyondan. ICO-SotC en çok çıkmasını beklediğim oyunlar zaten. Ratchet yerine bence Jak ve Dexter daha başarılı olurdu özellikle. MGS 2 ve 3 Sony nin bekliyceğinden 10kat daha fazla para getirir garanti.Ama 3 te yeterlidir. Final Fantasy e hiç girmediğim için yorum yapamıycam ama eminim MGS kadar büyük bir patlama yaratacaktır. GTA yla GT ye ne gerek var anlamadım ama. Kazu GT5 i çıkarabilrse kimse eski bir GTyi aramaz diye düşünüyorum.R* gibi her seferinde çıtayı yükselten bir firmanın yeni oyunları dururken eskisini port etmesine ne gerek var?AMA 2. bir Bully gelmiycekse Bully yi yapsınlar bak o olur. Ben bunlara ek olarak Onimusha, DMC, Twisted Metal, Fahreniet(indigo prophecy) tekrar gelsede yesek dediğim oyunlar. Bir açıklasınlar ilk elden tereddütsüz sıfır alıp bir dahada evden dışarı çıkarmayacağım oyunlar olur hepsi.

BSC Misafiri

30.5.2010 20:59:19

0
Valla Çok Tutulan Bir Oyun Deildi Sanırım ama Fifa Street ve Fifa Street 2 Olsa Çok Güzel Olur... :D BSC Bu Anketin Linkini Verebilirmisiniz ? Bizde Katılalım :)

cryptdlg

30.5.2010 19:30:43

0
GT demeyinde Kazu ya GT5 i ertelemek icin bir bahane daha vermeyelim. MGS, silent hill bana yeterde artar bile. MGS 3 gelsin. 2 cokta onemli degil, 1 i zaten yapmazlar ugrasmazlar o kadar oyunu sıfırdan yapmak olur o zaman.

On.E

30.5.2010 19:10:23

0
Ico ve SotC öncelikle çıkmalıGT'ye gerek yok aslında Kazu 5'i çıkarabilirse ama belki 5'ten önce çıkar 4 PS3'e komedi olur.. Valla çıkarsa ilk önce Silent Hill ve MGS çıkmalı hele korku kıtlığı olan dönemde Silent Hill HD olarak çıksa bayağı tutar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız