Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Modnation Racers'a Desteğe Devam Ediyor


 
     Sony'nin 4 ay önce piyasaya çıkan yarış oyunu Modnation Racers'a olan ilgi yavaş yavaş azalmaya başlayınca, firma oyun için daha fazla içerik üretmek için kolları sıvadı.
 
     Verilen iş ilanına göre Sony, Modnation Racers için yeni online içerikler ve var olan içeriklerin iyileştirilmesi ile ilgili eleman arıyor. Oyuncular online alemde kendilerini FPS oyunlarına kaptırmışken, Sony'nin bir yarış oyununa olan ilgiyi sıcak tutması için çok çabalaması gerekecek. Ne de olsa bu oyun bir Gran Turismo değil.
 
       Şirim karakterleri, bölüm ve karakter tasarlama olanaklarının yanı sıra zevkli oynanışıyla dikkat çeken Modnation Racers, bakalım ilgiyi tekrar üzerine toplayabilecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ModNation Racers PS3 PSP Sony United Front Games Yarış
Xbox Live'da Modern Warfare 2 Haritalarına İndirim DC Universe Online Çıkışı 2011'e Kaydırıldı

BSC Misafiri

12.3.2011 23:55:28

0
ben bunu psp de oynuyorum ps3 deki daha güzel psp deki böyle değil bencede yeni şeyler eklesinler benim ilgim azaldı bide şu yüklenme süresi azalsın ve tüm kilitler açılsın 15 yarış geçtim hala hepsi kapalı sony modnation racers ps3 daha iyi psp oyunu da aynı olsa daha iyi olur yani çok saçmalaştı bu oyun.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ModNation Racers
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız