Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Mass Effect 3 Online Etkinliğini Engelliyor

"Sony yolu kapamış, geri dönelim. Haftaya yine geliriz."

   Bioware, Mass Effect 3 multiplayer modu için gerçekleşecek promosyonlardan PS 3 sahiplerinin yararlanamaması konusunda Sony'i suçladı. PC ve Xbox 360 kullanıcıları için gelecek olan "Operation Resurgence" bu hafta sonu yayınlanacak ancak Mass Effect 3'ü PS 3'de oynayanlar bu etkinlikten yararlanamayacak.
 
   Daha önce gerçekleşen etkinliklerde yine Playstation 3 kullanıcıları faydalanamamış, gelen sorular karşısında Bioware bugüne değin net bir açıklama yapmamıştı. Ancak yapımcı firma suskunluğunu bozdu:
 
"Hafta sonları düzenlediğimiz multiplayer modu etkinliklerini Playstation 3 kullanıcılarına sunamıyoruz. Sony bunu kabul etmiyor. Bir ortak yol bulmak açısından birlikte çalışmaya devam edeceğiz ama o zamana kadar Sony, Xbox 360 ve PC'de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin aynısını PS 3'de engelleyecek."
 
   Bu hafta sonu yayınlanacak olan ücretsiz içerik Operation Resurgence, Resurgence DLC'si ile bağlantılı olacak ve Mass Effect 3 sahiplerine bedava harita, sınıf ve karakter açma imkanı tanıyacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Ni No Kuni'nin İngilizce Videosu Masal Gibi God of War IV, 19 Nisan'da mı Duyurulacak?

battlefieldqik3

12.4.2012 13:33:33

0
evt mss effect multiplayer özelliğinde oynayamadım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız