Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Interactive Entertainment, Team Asobi'yi Resmen Tanıttı

 
 
Sony Interactive Entertainment, Astro Bot serisinin arkasındaki Tokyo merkezli stüdyo Team Asobi'yi resmen tanıttı.
 
Stüdyo yönetmeni ve kreatif direktör Nicolas Doucet'in bu konu hakkında şunları dile getirdi: ''Herkese merhaba, umarız hepiniz iyisinizdir ve sağlığınızı koruyorsunuzdur. Bugün, Astro Bot serisinden sorumlu Tokyo merkezli PlayStation stüdyosu Team Asobi'den size renkli haberler geliyor.
 
Astro'nun PlayStation 5 için Playroom'unun piyasaya sürülmesinin ardından Team Asobi şimdi kanatlarını açıyor ve büyüyor! Bu ekip için çok heyecan verici bir zaman ve bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz. PlayStation hayranlarına, özellikle Astro'nun PlayStation 5'te DualSense kablosuz kontrol cihazıyla birlikte büyük çıkışını yapmasından bu yana, yıllar boyunca göstermiş olduğunuz nazik destek sözleriniz için teşekkür etmek istedik.
 
Biz büyürken ve daha büyük şeylere meydan okurken, asıl görevimiz her zamanki gibi aynı: Size PlayStation büyüsünü, inovasyonu getirmek ve her yaş için eğlenceli, renkli oyunlarla yüzlerinizi gülümsetmek.
 
Bu haberin yanı sıra ilerideki üretimlerimizde de göreceğiniz yeni logomuzu göstermekten gurur duyuyoruz. Team Asobi'nin bizim için anlamlarından ilham aldık.

İletişimde kalmak ve Team Asobi ile ilgili her konuda sizi bilgilendirmek için Twitter ve Instagram'da kendi sosyal kanallarımızı da açıyoruz! Lütfen onları takip edin ve bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Oyunlarımızın yapımıyla ilgili paylaşacak milyonlarca anekdotumuz var, lütfen gelin ve merhaba deyin!''

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Astro Bot PS PS VR Sony Playstation konsol
Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir Devolver Digital E3 2021'e 12 Haziran'da Ev Sahipliği Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

3.6.2021 21:17:15

0
Astro bot serisinin yaratıcısı. PSVR 2 ile birlikte REscue Mission 2 bekliyoruz.

BSC Misafiri

3.6.2021 12:20:47

+1
Çok yetenekli stüdyo. Büyürse (ki büyüyor)inanılmaz seviyelere gelebilirler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız