Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Demon's Souls Konusunda Hatalı Davrandık

       
 
     Bazı siteler tarafından yılın oyunu seçilen Demon's Souls, Japon firma From Software tarafından geliştirilmişti.
 
    Sony'den Yeonkyung Kim'in açıklamasına göre oyunun Japonya'da dağıtımını yapan firma Avrupa ve Amerika'da bu konuda isteksiz davranmış. SCEJ'nin oyunu lisanslamakta isteksiz davranması nedeniyle oyunun Batı'daki dağıtımının yolları da kapanmış.
 
     İşin ilginç yanı Sony'nin Avrupa ve Amerika stüdyoları da alışılmadık tasarımı ve çılgın zorluk seviyesi yüzünden oyunu es geçmişler.
 
    Demon's Souls ilk aşamada küçük bir proje olarak düşünülmüş ve 15.000 adet dağıtılmasına karar verilmiş, ama bugün oyun Batı'da 600 binden fazla sattı ki bu kalitedeki bir oyun için hala oldukça az.
 
     Tüm bunlardan sonra oyunun Batı'daki dağıtımını üstlenen Atlus beklenmedik satış rakamlarına ulaşan oyundan kazandığı parayla mükafatını almış.
 
     Yeonkyung Kim bütün bunların bir hata olduğunu söylüyor ve oyunu Batı'da kendi firmasının (Sony'nin) dağıtması gerektiğini söylüyor. Bizce buna hata demek olayı çok hafife almak demektir. Demon's Souls'un 1. sınıf bir oyun olduğunu ve çok satacağını tahmin edememek sorumsuzluktan başka birşey değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg action ps3 Demon's Souls satış rakamları Yeonkyung Kim From Software
UFC Undisputed 2010'un PS3 Sürümüne Özel İçerik Alan Wake'ten Yeni Ekran Görüntüleri

BERGX

19.4.2010 19:58:32

0
ps3 ve dıger platformlarda dahil en iyi RPG oyununu 1yıldır NEDEN incelemediniz bolumsonucanavari EKİBİ??? cOK merak ediyorum dogrusu herkes sizden bunu beklerken sizden ses cıkmadı Avrupa versynu vss bahane olamaz fark eden bırsey yok cunku region freede herkes oynuyor single co op oynanıyor bu oyunu sizin es gecmeniz gercekten üzücü...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız