Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, 2021 Yılı İçin İsimsiz Bir Marvel Filmi Duyurdu

 
Oyun dünyasında olduğu kadar en az sinema dünyasında da etkili olan Sony, 2021'de çıkacak olan yeni bir Marvel filmi duyurdu. Ne yazık ki filmin ismini açıklamadılar. Şu anda bilinen şeyler; Marvel filmi olacak, 8 Ekim 2021'de vizyona girecek.
 
Elbette bu haber duyurulunca insanların aklına ilk gelen film Spider-Man filmi oldu. Bildiğiniz gibi Disney ve Sony, Spider-Man konusunda anlaşamamıştı ve sonrasında haklar tamamen Sony'e geçmişti. Ancak sonrasında orta yol bulunarak olay çözülmüştü. 
 
Spider-Man Disney'in Marvel evreninde bulunacak ancak aynı zamanda da Sony'nin yarattığı Spider-Man evreninde de bulunacak. Disney'in yapacağı son Spider-Man filmi Haziran 2021'de vizyona girecek. Bu yüzden sadece birkaç ay sonra Sony'nin de Spider-Man filmi yapması anlamsız olabilir. 
 
Filmin ne olduğunu cidden merak ediyoruz. Yakın bir zamanda büyük ihtimalle ne olduğunu açıklayacaklardır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book spider-man venom marvel disney sony gelecek yeni marvel filmi sony filmi spiderman evreni
NBA 2K20 MyTEAM Modu için Ruby Furkan Korkmaz Moments Kartı Yayınlandı People Can Fly'ın Aksiyon Oyunu Outriders Bu Yılın Sonlarında PS5, XSX, PS4, XB1 ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız