Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers için Yeni Fragman Düşman Çeşitliliğini Gösteriyor

 
 
Serinin önceki oyunlarından farklı ve daha özgür bir yapıya sahip olacak Sonic Frontiers için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediliyor. Sonic Team tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan açık dünya keşif aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers için paylaşılan son fragman düşman çeşitliliğine odaklanıyor. Bu fragmanda kirpi Sonic, açık alanlarda devasa düşmanlara karşı mücadele ediyor.
 
Sonic Frontiers oyununda çok farklı yeteneklere sahip olacağız 
 
  
 
Sonic Frontiers ile ana karakter Sonic, ilk kez öğrenmesi gereken heyecan verici ve güçlü yeni yeteneklerle dolu bir Beceri Ağacına sahip olacak. Oyuncular olarak yeni becerilerin kilidini açmak için adaların etrafındaki düşmanları alt etmemiz ve kırılabilir öğelerden yeterli Beceri Parçası toplamamız gerekecek. 
 
Oyunun fragmanında da gördüğümüz gibi oyunda çok farklı düşman tipleri yer alacak. Bu düşman tiplerine karşı açık alanda mücadele edecek ve çok farklı beceriler kullanabileceğiz. Serinin önceki oyunlarından çok daha özgür bir yapı sunmayı hedefleyen bu oyunda kirpi Sonic ile uçup kaçacağız. 
 
Sonic Frontiers ne zaman geliyor? 
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Toplamda 12 dil seçeneğine sahip olan aksiyon macera oyununun ön siparişleri şu anda açık.
 
- Sonic Frontiers standart sürüm: 699,00 TL
- Sonic Frontiers – Digital Deluxe sürüm: 749,00 TL 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
God of War Ragnarök - İnceleme Fantezi Spor Oyunu Blood Bowl 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

5.11.2022 12:50:48

0
Çok güzel oyun 3 gün sonra oynamak için sabırsızlanıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız