Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Filmiyle İlgili Garip Sorular Soran Muhabir Jim Carrey'in Sabrını Zorladı

 
İlk etapta 7 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan, ancak yayınlanan fragmanda görülen Sonic'in hayranların hışmına uğraması sonrasında 20 Şubat 2020'ye ertelenen Sonic The Hedgehog filmiyle ilgili bir röportaj gerçekleştiren Jim Carrey, muhabirin garip soruları sonrasında sinir harbini zor yatıştırdı.
 
Röportajı gerçekleştiren muhabirin Jim Carrey'in Sonic karakterini canlandıracağını sanması sonrasında ısrarla animasyon bir karakteri canlandırmanın nasıl bir duygu olduğunu sorması Jim Carrey'in bir miktar sıkılmasına, sonra da işi şakaya vurarak geçiştirmesine sebep oldu.
 
Filmde Sonic karakterini değil Dr. Robotnik'i canlandırdığını bir türlü anlatamayan Carrey, röportajda sansürlü kelimeler de sarf ederek sinirini bir miktar yatıştırdı.
 
Bu enteresan röportajı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku sonic jim carrey
Madden NFL 20'nin İlk İnceleme Notları Yayınlandı Rollercoaster Tycoon'da Bitirmesi Tam 45 Yıl Alan Bir Lunapark Treni Yapıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.7.2019 17:28:03

0
Muhabir bilerek trollüyor gibi. Jim Carrey'de trollendiğini anlamış olacak ki artık kendinin sonic olmadığını anlatmayı bıraktı, muhabbeti dalgaya vurdu.

Rachsuchtig

30.7.2019 13:23:43

+1
Adam yaslanmis be

BSC Misafiri

30.7.2019 12:55:53

+1
Gene çok çıldırmamaış bence :D Yalnız muhabir tam numunelik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız