Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Solo: A Star Wars Story'nin Yönetmeni Devam Filmi İçin Bir Plan Olmadığını Söyledi

 
Geçtiğimiz sene yayınlanan Star Wars'un dokuzuncu filmi ile Star Wars için de bir dönem kapandı. Her ne kadar işlenen dönemden bir türlü çıkılamasa da sinema dünyasında bir süre Star Wars yapımı göremeyeceğiz.
 
Geride bıraktığımız bu Star Wars döneminde en az olumsuz yorum alan yapımlardan biri de Solo: A Star Wars Story filmiydi. Bildiğiniz gibi film Han Solo'nun gençliğine odaklanan bir film.
 
Geçtiğimiz günlerde Han Solo'ya odaklanan bir dizi için görüşmeler yapıldığı ile ilgili bazı söylentiler çıkmıştı. Şimdi ise Solo: A Star Wars Story filminin yönetmeni Ron Howard, devam filmi ile ilgili bir plan olmadığını açıkladı. 
 
Normal şartlarda net bir şekilde Han Solo karakteri için bir plan olmadığını söyleyebiliriz. Ancak iş Star Wars'a gelince durum belli olmuyor. Clone Wars animasyonunun kesinlikle bittiğine dair bir açıklama yapıldı, sonraki hafta dizinin hemen devamını anlatacak olan yeni bir animasyon duyuruldu.
 
Bu yüzden Han Solo'ya odaklanan bir dizi ihtimalinin olduğunu hala söyleyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney han solo han solo dizisi spin-off Solo: A Star Wars Story
Tony Revolori, Flash Tompson Olarak Spider-Man 3'te Bulunacak FIFA 21 AS Roma Lisansını Kaybetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

4.8.2020 00:56:50

0
ya bi bin yıl sonrasına gidemiyor musunuz ? 13 milyar yıllık evrende bir de gelecekte geçen film yapıyorsun , bitmiş konuları hortlatmaya çalışıyorsun..ilk 6 filme gölge düşürmeden duramıyorlar baktılar orada güzel bir iş var ekmeğini daha çok yemek için uğraşıyorlar.ubisoft gibiler

SakuraiTomoki

3.8.2020 23:36:50

0
Kusura bakmasınlarda ilk önce şu "canon - legends" saçmalığından bir kurtulsunlar. Son 3 ana film resmen rezaletti, hatta son 3 filmi diğer filmlerin devamı olarak bile saymak bile Star Wars serisine hakarettir bence...

BSC Misafiri

3.8.2020 22:39:33

0
Yeter zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız