Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper: Ghost Warrior Contracts 22 Kasım'da Çıkacak

 
Yayıncı CI Games, Sniper: Ghost Warrior Contracts'ın 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Günümüz Sibirya'sının sert coğrafyasında geçen safkan bir keskin nişancı oyununu keşfet. Yepyeni kontrat sistemi ile gelen bu oyunda, sürükleyici ve tekrar tekrar oynanabilir görevlerde stratejik düşünme yeteneğini kullanacaksın.
 
Kontratlar, esasen sabit bir ücreti olan ve net bir hedefe odaklı -ve bu arada ikincil hedefleri de tamamlayarak bonus ödemeler alabileceğin- kişiye özel görevler içeriyor. Geniş bir yelpazedeki hedefleri yok etmek üzere yüzlerce farklı yol sunan Kontratlar sayesinde bir keskin nişancı oyunundan beklediğinin çok daha fazlası seni bekliyor.
 
• Kontratla çalışan profesyonel bir suikastçi olarak oyna ve hedeflerini yok et.

• Açık uçlu kontratlar, kelle başı ödüller ve yan görevler ile tekrar tekrar oynama olanağı sunan oyunda hem ana görevi hem de yan görevleri tamamlayıp mümkün olan en yüksek kazancı sağlayarak yükseltmeler ve ödüller al. Planlarının suya düşmesini istemiyorsan, rakip keskin nişancılara da dikkat et.

• Gelişmiş Dürbün Modu sayesinde, yüzlerce farklı yöntemle ortadan kaldırabileceğin çok çeşitli hedefler üzerinde muazzam gerçekçilikte bir keskin nişancı deneyimi yaşa.

• Yeniden tasarlanan baş üstü göstergesi ve kullanıcı arayüzü ile eceli gelen hedefi işaretleyip tespit et.

• Dronelar, uzaktan kumandalı taretler, yapışan bombalar ve zehirli gazlar gibi pek çok yeni araç gereçle oyna.

• Hayalet yeteneklerini kullanıp hedeflerini patırtı gürültü yapmadan öldürerek stratejik yaklaşımını göster ve karşılığını da al.

• Sibirya'nın sert ve acımasız şartlarında, karla kaplı dağlarda, balta girmemiş ormanlarda, dağların içine kurulu gizli üslerde hayatta kalmak için savaş.

• Takım ölüm karşılaşması modunda, yepyeni orijinal haritalar üzerinde keskin nişancı yeteneklerini sına.

 
Yeni fragmanda yeni bölge ve yeni taktiksel araçlar tanıtılıyor. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Breakers Collection Konsollar ve PC için Duyuruldu Oninaki'nin "Aisha" Karakterinden Oynanış Görüntüsü Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2019 19:35:23

0
Çok kötü gözüküyor dron uçurma grafik filan

BSC Misafiri

16.8.2019 14:58:19

0
Oyunun hikayesi filan tırtta, sniper oyunu yok ki abi piyasada. Haliyle satıyor. Öyle yada böyle. Önceki oyunu sırf keskin nişancı olup görev odaklı aldım. Fena da değildi. Çok iyi bi oyunda değildi. Özellikle optimizasyon olarak. Hikâye anlatımı kötüydü. İşte tek olay keskin nişancılıktı. Bu da sadece Nisancılık için oynanır Tabi fiyat burda Büyük etken. Uçuk para Verilmez asla. Sadece bu oyun için değil bütün oyunlar için. Bekleyip daha sonra artık bi tadına bakarız.

Babblebabble

16.8.2019 13:30:17

0
SGW'ü aldım, nasıl bir hata yaptıysam.1060'lı sisteme her şey low'da bile garip stuttering yapıyor.Oynanacak bir oyun olsa bile PC'ye alınmaz.

Philipp_Plein

16.8.2019 12:56:10

0
Tüm seri çöp oğlu çöp oyunlardan oluşuyor kaç adet satıyor da utanmadan hala yenisini çıkartıyorlar?

BSC Misafiri

16.8.2019 12:45:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Ertelenir büyük olasılıkla. Önceki oyunların tamamı, ilk açıklanan çıkış tarihinin çok sonrasında çıktılar. Seride en sevdiğim deneyimler, ilk oyun ve 2. oyunun Siberian Strike genişleme paketiydi. Bu oyunda Siberian Strike'ı anımsattığı için uygun bir fırsatta almayı düşünüyorum. Ancak, düzgün çalışma sorunları yaşadığı için pas geçmek zorunda kaldığım 3. oyun gibi bir çıkış gerçekleştirirse, işler değişir..
Hacım oyun kötü değil aslında ama hikaye aşırı tırt.. Hani biraz sineamtik ve hikayeye abansalar ilk oyundaki grafik motorunu bile geliştirmeden sunsalar millete daha daha çok iş yaparlar.

BSC Misafiri

16.8.2019 12:45:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla Ülkece şu çapta bile oyun çıkaramadık. Üzülüyorum
Kıraysis Biiiir (Çaktırmaaaağaaaaaa)

TheNewAtilla

16.8.2019 12:30:43

0
Ülkece şu çapta bile oyun çıkaramadık. Üzülüyorum

porsux

16.8.2019 12:22:17

0
Ertelenir büyük olasılıkla. Önceki oyunların tamamı, ilk açıklanan çıkış tarihinin çok sonrasında çıktılar. Seride en sevdiğim deneyimler, ilk oyun ve 2. oyunun Siberian Strike genişleme paketiydi. Bu oyunda Siberian Strike'ı anımsattığı için uygun bir fırsatta almayı düşünüyorum. Ancak, düzgün çalışma sorunları yaşadığı için pas geçmek zorunda kaldığım 3. oyun gibi bir çıkış gerçekleştirirse, işler değişir..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız