Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Elite Geliştiricisi Film Stüdyosu Açtı

 
Sniper Elite serisinin arkasındaki stüdyo Rebellion bir film stüdyosu açtığını duyurdu.

Stüdyo Oxford, Birleşik Krallık'ta 100 milyon dolar masraf yapılarak açıldı ve ilk projeleri “Rogue Trooper” filmi ve Judge Dredd TV serisi “Mega-City One” olacak.
 
Rebellion CEO'su ve kurucu ortağı Jason Kingsley: "Bu stüdyonun satın alımı, sadece Rebellion için değil global film ve televizyon endüstrisi için inanılmaz derecede heyecan verici bir durum."
 
"Birleşik Krallık'taki yaratıcılık ve yetenekleri ilk elden biliyoruz ve bu yeni stüdyo dünyanın dört bir yanından projeler getirecek ve sektördeki birçok kişiye fırsat ve gelir sunacak. Ayrıca Birleşik Krallık çıkışlı üretim için daha fazla talep olacak ve biz de global olarak işimizi daha fazla ihraç edebileceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cogconnected
Devil May Cry 5 ‘Dante Showcase v2’ Canlı Yayın Tekrarı Red Dead Online Beta Yarın Başlıyor

porsux

27.11.2018 02:19:03

0
Rogue Trooper filmi için heyecanlandım.. ama Rebellion'dan eski iplerini geri getirmesini bekliyorum artık. Redux sonrası olası bir Rogue Trooper 2 bekliyordum ses çıkmadı. Eskilerden Iron Storm' a bir devam oyunu hiç fena olmazdı. En son dandik birşey duyurmuşlardı adını bile tam hatırlayamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız