Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Elite 4 için Konsept Tasarımlar Paylaşıldı

   Rebellion, serinin yeni gelecek oyunu Sniper Elite 4 için 6 adet konsept tasarımı paylaştı. Oyundaki mekanlara odaklanan bu konsept tasarımlarına aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.
 
   Sniper Elite 4, 14 Şubat tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapacak. 
 
   Sniper Elite 4 şu anda ön siparişte bulunuyor. Oyun; PlayStation 4 üzerinde 209 TL, Xbox One (Pre-Order Bundle) üzerinde 250 TL, Steam üzerinde 89 TL. Ön sipariş bonusu ise Hitler'i öldürebileceğimiz bir hikaye görevi ve kamuflaj savaş tüfekleri paketi.
 
"Serinin İkinci Dünya Savaşı mirasını devam ettiren Sniper Elite 4, bol güneşli Akdeniz sahili kasabalarından baş döndürücü manastırlara kadar çok çeşitli seçeneklerle savaş zamanındaki İtalya'nın nefes kesici topraklarında oldukça övgü toplayan bir topçu savaşı deneyimi sunuyor.

Sniper Elite 4, serinin en geniş ve çeşitli ortamlarında türünün özelliğini oluşturan balistik ile nefes kesen pusu heyecanını ve bağımlılık yaratan üçüncü şahıs aksiyonunu bir araya getiriyor. Çoğunlukla Sniper Elite 3 kadar kapsamlı seviyelerde rakipsiz özgürlük deneyimini yaşayın. Çevreyi kullanın, kendi yaklaşımınızı şekillendirin, savaş alanını manipüle edin ve düşmanlarınızı avlayın."

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper Elite 4 Rebellion PlayStation 4 Xbox One PC
Nier Automata Demo - PS4 vs PS4 Pro Steam'de 2016 Yılında En Çok Hasılat Elde Eden 100 Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CheKD

1.1.2017 15:29:43

0
Just Cause 3 ve Hitman karışımı bölüm tasarımlarına sahip olmuş oyun,3 oyundur hep Naziler üzerinden gidiyorlar,dünyada Hitler'den başka adam yok mu indirecek?Hadi grafik motorunu falan değiştirmiyorsunuz bari düşmanı değiştirin,aynı oyunu farklı bölümlerde tekrar dizayn edip piyasaya sürmek çok saçma ayrıca oyun özgün de değil,bu seri bana nedense Death to Spies ve Hitman karışımı bir oyun gibi geliyor.

BSC Misafiri

1.1.2017 02:22:02

0
farklı bir grafik motoru kullansınlar artık baydı hep aynı stil en azından bi arayüz değişsin mekaniklerde oynama yapsınlar durmadan aynı şeyleri önümüze sunmasınlar.

BSC Misafiri

1.1.2017 01:56:17

0
güzel oyun olacak eminim.. ama seriyi büyük bir ip yapacak şeyleri gösteremiyorlar. mesela sürükleyici bir hikaye gibi. fakat benim gibi eski kafadan oyuncular için bunun bir mahsuru yok.. bana o atmosferi gerçekçilikle yaşatsın kafi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper Elite 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız