Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash.gg, Microsoft Tarafından Satın Alındı!

 
     Elektronik spor platformu Smash.gg, Microsoft tarafından satın alındı. Satışın duyurusu, Smash.gg yöneticileri tarafından smash.gg resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşti.
 
     Smash.gg yöneticileri; "2015 yılından başladığımızdan bu yana hedefimiz, insanların oynamayı sevdiği oyunlar etrafında aktif elektronik spor sahneleri oluşturmaktı. Bugün, mevcut ilişkilerimizi güçlendirmeye ve yeni fırsatları keşfetmeye yardımcı olmak için Microsoft'a katılarak bu yolculukta bir sonraki adımı atmanın heyecanını yaşıyoruz. Smash.gg, tüm oyun topluluklarından turnuva organizatörlerinin kullanımına açık bir self servis elektronik spor platformu olarak devam edecek." açıklamasında bulundu. Öte yandan Microsoft, gerçekleştirdiği satın alma ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. 
 
     2015 yılında kurulan smash.gg platformu, başlangıçta Super Smash Bros. rekabetçi ortamını oluşturmak adına etkinlik organizatörleri için turnuva düzenleme araçları sağladı. Ardından yakaladığı ivme ile 6.000'den fazla elektronik spor turnuvasının düzenlenmesine ev sahipliği yaptı ve sektörde oyun kapsamını genişleterek hizmet sürdürmeye devam etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Medal of Honor: Above and Beyond Multiplayer Fragmanı Kratos Fortnite'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız