Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sly Cooper Filminde Kevin Miller Olmayacak MI?


     Kevin Miller orjinal Sly Cooper serisinde Sly karakterinin sesine hayat veren isimdi. Yakın zamanda, hayranları tarafından, kendisine filmde olup olmayacağı sorulduğunda yapımcıların kendisi ile bu konuda iletişime geçmediğini söylemişti.
 
     Blockade Ent. ve Rainmaker Ent.bu konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. "Sly Cooper filminin kadrosu tamamen belirlenmiş değildir. Tıpkı oyunun sevenleri gibi biz de Kevin Miller'ın çıkarttığı işe hayran olsak bile, şu an için kimlerin filmde olacağını söyleyemeyiz. Hepinize Sly Cooper filmine yaptığı yorumlar ve gösterdiği destekler için teşekkür ederiz."
 
     Bir karakterin seslendirmesini daha ünlü bir isme yaptırmak önceden yapılmamış bir durum değil. Oyuncular alışık oldukları sesleri duymayı tercih ediyorlar tabi, fakat bazı durumlarda daha başarılı isimler de çıkabiliyor. 2016 yılında çıkacak olan filmin seslendirme kadrosunun bu yılın sonlarına doğru kesinleşmesini bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sly Cooper film kevin miller animasyon
The Walking Dead 2. Sezon'un Türkçe Yaması Çıktı Wii U'da DS Oyunları Oynanabilecek

TLOU

30.1.2014 10:58:22

0
Kevin Miller iyidir iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.K.I.L.L. Special Force 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız