Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Unreal Engine 5'te Nasıl Görüneceğine Dair Bir Video Yayınlandı

 
 
Skyrim'in yeni nesil Unreal Engine 5 motoru kullanılarak geliştirilmesi, çoğu oyuncunun isteyeceği türden bir şeydir. Bu konuda resmi olarak somut bir adım olmasa da Chris G tarafından oluşturulan yeni bir konsept Skyrim'in 2021 yılındaki görüntüsünü ortaya çıkarıyor.
 
Chris G'nin sadece birkaç ay önce Unreal Engine 4'te Fallout New Vegas'ı oluşturduğunu gördük. Şimdi ise Unreal Engine 5 Skyrim çalışması, işleri bir sonraki seviyeye taşıyor. 
 
Chris: "Bu video, nanite kullanılarak Unreal Engine 5 ile oyunun ne kadar iyi olduğunu görmenizi sağlayan test görüntüleridir, '' dedi. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial 2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
Red Dead Online Blood Money Detayları CS:GO Ücretli Dereceli Maç Sistemi Oyuncu Sayısını Bir Hayli Düşürdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

14.7.2021 20:33:11

0
benim laptop ekranım 60hz

BSC Misafiri

12.7.2021 13:19:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Oyunun asıl sıkıntısı buydu bence. Çıktığı zaman da sırf bu yüzden oynayamamıştım. Vuruş hissi yok, bir ruhsuzluk var. Shooter olduğunda göze batmıyor ama, melee bazlı bir oyunsa inanılmaz göze batıyor.
Diğer unsurlar o kadar kaliteli ki bunu görmezden geliyorsun işte hocam. Mesela New Vegas zamanına göre grafik ve vuruş hissi olarak ağır çöptür ama o rpg o hikaye o sunum oynattırıyor işte.

BSC Misafiri

12.7.2021 09:52:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Oyunun asıl sıkıntısı buydu bence. Çıktığı zaman da sırf bu yüzden oynayamamıştım. Vuruş hissi yok, bir ruhsuzluk var. Shooter olduğunda göze batmıyor ama, melee bazlı bir oyunsa inanılmaz göze batıyor.
Shooter'da da göze çarpıyor ya. Resident evil 6 action shooter bildiğin ama sözde düşmanlar o kadar evrilmiş ki mermi işlemiyor işlediğinde de direk eriyerek yok oluyorlar. Bir de Resident evil 2 remake'i oyna. Sıktığın yerin parçalanması, ayağa sıkınca topallama, geriye itme kuvveti. Vuruş hissiyatı önemli bir süs oyunlarda. Melee olsun ranged olsun hepsinde gerekli. Diğer örnek Mass Effect 1 ve Mass Effect 2 . Mass Effect 1'de can barı olmasa düşmanın isabet ettiremiyorum dersin ama 2'de vuruş hissiyatı ile tamam hasar verebiliyorum dönüşünü alabiliyorsun.

Babblebabble

12.7.2021 03:30:02

0
Oyunun asıl sıkıntısı buydu bence. Çıktığı zaman da sırf bu yüzden oynayamamıştım. Vuruş hissi yok, bir ruhsuzluk var. Shooter olduğunda göze batmıyor ama, melee bazlı bir oyunsa inanılmaz göze batıyor.

seifer

11.7.2021 23:24:19

0
Mekanlar çok güzel görünüyor ama bence bunlardan daha önemli bir şey var o da insan animasyonlar onu da baştan sona biri elden geçirse keşke

Krone

11.7.2021 21:09:37

+1
Mükemmel görünüyor. Şu grafiklerle remake yapıp satsalar ne güzel olurdu.

Zebercet

11.7.2021 19:40:53

+1
Skyrim oynayasım geldi.

cnbzkrt

11.7.2021 17:03:55

+1
Valla Skyrimi böyle yapsalar tekrardan gene satış listelerinde birinciliğe oynar efsane gözüküyor cidden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız