Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Resmi Mod Araçları Önümüzdeki Ay Geliyor


     Bethesda'nın geçtiğimiz haftalarda The Elder Scrolls V: Skyrim adına duyurduğu "Creation Kit" yani resmi modlama araçlarının çıkışı hakkında yeni bilgiler verdi.
 
     Steam'in Workshop sistemini de destekleyecek olan Skyrim Creation Kit, yeni yılın ilk ayında bizlerle birlikte olacak. Creation Kit ile birlikte, zaten şimdiden çok geniş bir mod yelpazesi sunan The Elder Scrolls V: Skyrim'in modları, kolay yapı sayesinde daha da genişleyecek.
 
     Skyrim'in bu özelliği sadece PC'de sunulup, ücretsiz olarak Skyrim oyuncularına dağıtılacak. Workshop sistem desteğiyle de oyuncular istediği modu direkt olarak oyunlarına entegre edebilecek. Tam çıkış tarihi için takipte kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ElectronicTheatre The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Dust 514'ün Kapalı Betasına Katılma Şansı Gravity Rush ve Escape Plan Hangi Yolla Satılacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chidori

25.12.2011 00:43:16

0
Mod desteği oyunun ömrüne ömür katıyor.

lord_psiko

24.12.2011 12:00:28

0
Anlıyorum ama insan bekliyor en azından bazı güzel yenilikler şu haliyle bile bu kadar bağladıysa kendine o zaman nasıl olur diye düşünmeden duramıyoruz sonuçta.Bakalım oyun süresi çok uzun daha neler yapacaklar görücez hep beraber.

ShadowStep

23.12.2011 23:44:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: lord_psiko Bu oyunu her platformda alan insanlar var neden böyle bir kısıtlama yaptıklarına anlam veremiyorum özellikle de konsol kullanıcılarının orijinal aldıklarını düşünürsek biraz haksızlık yapılmış gibi geldi bana.Umarım yakın zamanda bu tarz güncellemelerden bütün oyuncuların yararlanması sağlanır.
Bu oyunla ilgili bir şey değil.Mod olayı yıllardır PC'ye özel olarak yapılan bir şey zaten.

lord_psiko

23.12.2011 23:05:54

0
Bu oyunu her platformda alan insanlar var neden böyle bir kısıtlama yaptıklarına anlam veremiyorum özellikle de konsol kullanıcılarının orijinal aldıklarını düşünürsek biraz haksızlık yapılmış gibi geldi bana.Umarım yakın zamanda bu tarz güncellemelerden bütün oyuncuların yararlanması sağlanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız