Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim DLC'sinde Morrowind'e Geri mi Dönüyoruz?

Skyrim'den bir manzara.

     The Elder Scrolls serisinin köklü hayranlarından kime sorsanız, büyük bir çoğunluğu serinin en iyi oyunu olarak TES III: Morrowind'i gösterir. Bethesda'nın konsollaştırma çabalarından olsa gerek, Morrowind'deki rahatlığı sağlayamaması son iki oyundaki ortak eleştiri noktası olmuştu. 
 
     Herneyse, oyun tarihinin en büyük haritasını içeren The Elder Scrolls serisinde Morrowind bölgesini özleyenlerden misiniz? Oyuncuların bulduğu bir bulguya göre bu bölge, son çıkan oyun Skyrim'e DLC olarak eklenebilir.
 
     YouTube kanalı GameSmackIreland'da yayınlanan bir videoda, Morrowind bölgesine geçiş kapısını görüyoruz. Kapıya fazla yaklaşamasak da modlamalarla birlikte kapının ötesine geçen kullanıcıların harita şekillendirmelerinin yapıldığını fakat çizim derinleştirmelerinin tamamlanmadığını bildiriyorlar. Ayrıca iddia edilene göre Cyrodiil bölgesi de TES V: Skyrim'de aynı durumda.
 
     Daha önce Skyrim'in DLC'leri hakkında yetkililerden sayı olarak az fakat içerik olarak yoğun DLC'ler çıkarmak istediklerini duymuştuk. Bu iki bölgeyi düşündüğümüzde tam bu tabire uyan bir DLC olabilir.
 
    Video aşağıda, gelecek duyuruları dört gözle bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG morrowind
Spec Ops: The Line'a Yeni Video ve Çıkış Dönemi CoD Elite'daki Premium Üyelik Sayısı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

22.11.2011 22:47:11

0
acaba kullanıcı arayüzü modu çıkama ihtimalide olur mu acaba eğer bu kadar byük dlc ihtimali varsa? çünkü bu berbat birşey oyundan soğudum sırf envanter-büyü penceresi daha doğrusu olmayan penceresi yüzünden oynamıyorum oyunu

BSC Misafiri

22.11.2011 22:11:53

0
Direk değil, direkt.

BSC Misafiri

22.11.2011 20:31:05

0
Olursa çok iyi olur gerçekten. Çok güzel bir oyun. Morrowind'e dönersek manyak olur, ben oynamamıştım morrowind'i. Ayrıca yeni grafik motoruyla beraber çok güzel gözükür.

Guest-F97E00D06

22.11.2011 16:59:43

0
Evet ya son iki oyunda konsol portu giriş ekranları insanı envanterden soğutuyolar.

BSC Misafiri

22.11.2011 16:46:53

+1
@misafir Eğer direk olarak bitirme maksatlı olsaydı kapı arkasındaki alanları yapmayı bırak, kapı yerine direk olarak duvar koyarlardı bence.

BSC Misafiri

22.11.2011 16:10:43

+1
Nolmuş ki ? Skyrim orada bitiyor işte. O zaman Güneyden de Cyrodiil'e yada Batıdan'da High Rock'a gidebilirdik öyle olsaydı. Oyunun adı TES V : Tamriel değil TES V Skyrim hatırlatırım.

clubberkay

22.11.2011 15:59:54

0
güzel. harita.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız