Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim DLC'si PlayStation 3'e Hiç Çıkmayabilir

 
   Xbox 360 ve PC kullanıcıları, The Elder Scrolls V: Skyrim için planlanmış olan tüm DLC deneyimlerinden yararlanabilecekken, PlayStation 3 kullanıcıları bu konuda sıkıntı yaşayacakmış gibi görünüyor. Son olarak çıkışını yapan Dawnguard DLC'sinin PlayStation 3'deki performansı tatmin edici olmasa gerek,  Bethesda resmi forumlarında konuyla ilgili bir haber yayınladı:
 
"Bu ayın başında Dawnguard'ın PlayStation 3'deki durumuyla ilgili bir güncelleme yayınladık. Üstünden bir kaç hafta geçti ve herkesin, bizim Dawnguard'ın yanında olduğumuzu bilmesini istedik. Skyrim, pek çok kaynağa ihtiyaç duyan  devasa ve dinamik bir oyun. Hele konu Dawnguard gibi  kıymetli bir içerik olduğunda, işler daha da sarpa sarıyor. Dawnguard'ın herkes için iyi olması adına bazı adımlar attık anca hiç birisi durumu çözmedi. PlayStation 3 güçlü bir sistem ve biz size bu deneyimi ulaştırmak için büyük emek harcıyoruz. Üstelik Dawnguard üzerinde çalıştığımız tek DLC değil ve bu içeriği eklememiz konusunda işleri daha da karmaşıklaştırıyor. Bu olumlu şekilde çözebileceğimiz bir problem değil. Ama Sony ile yakın çalışıyor ve size içerikleri ulaştırmayı istiyoruz.
 
   Keşke şu an için daha keskin bir cevabımız olsaydı. İçeriğin eş zamanlı olarak tüm platformlara çıkış yapmaması konusundaki öfkenizi anlıyoruz. Bir güncelleme olduğunda sizi kesinlikle haberdar edeceğiz."
 
    Bethesda'nın PlayStation 3'e içerik sağlama konusunda sıkıntı yaşadığı aşikar. Sonunda "Bu olumlu şekilde çözebileceğimiz bi poblem değil." açıklaması, ilerde çıkacak DLC içerikleriyle ilgili sıkıntılara işaret eder gibi

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Gotham City Impostors F2P Oldu! Killzone'un Üçleme Paketi Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

2.9.2012 12:40:51

0
Şu DLC sisteminden her zaman nefret etmişimdir. 2-3 özellik ekleyip çeşit çeşit DLC'ler çıkaracağına hepsini tek bir DLC'de birleştir ve onu piyasaya sür. Hem oyunculara hemde kendine eziyet. Para uğruna insanları uyuz ediyorlar. Bu arada bunu Skyrim yapımcılarına demedim kimse üstüne alınmasın İçimi döktüm sadece

Rylets

31.8.2012 20:41:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunculardan aldıkları para bu rezil şirkete haram olsun. Böyle bir saçmalık yok ya yemin ediyorum yok oyunu hiç çıkarmasanız daha iyiydi!
Yiyosa login olda yaz !

otorobot

31.8.2012 16:25:06

0
adamların ne suçu var ki? Konsolun gücü yetse neden çıkarmasınlar? parayla satacaklar sonuçta yapabilirlerse çıkarırlar. zaten adamlar skyrim diye sattılar dlcleri çıkacak diye garanti vermediler. bi de bsc misafirine söylemem gerekiyor istemeyen almaz. alırken dlc'ler çıkacakmı diye sormadıysan çıkarmadıklarında da şikayet etmemelisin.

BSC Misafiri

31.8.2012 13:09:21

-1
Oyunculardan aldıkları para bu rezil şirkete haram olsun. Böyle bir saçmalık yok ya yemin ediyorum yok oyunu hiç çıkarmasanız daha iyiydi!

Mactavish-

31.8.2012 12:51:25

0
Adamların PS3 e karşı birşeyi var. PS3 teki sorunların haddi hesabı yok. İnsanda utanır biraz. Okadar sorun telafi sıfır.

jianghanlan0912

31.8.2012 10:48:05

-4
Bir güncelleme olduğunda sizi kesinlikle haberdar edeceğiz."
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız