Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skate 4 için Alfa Öncesi Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Electronic Arts ve geliştirici Full Circle, kaykay oyunu serisinin yeni oyunu Skate 4 için alfa öncesi öncesi oynanış görüntülerini içeren yeni bir video yayınladı.
 
Ekip geliştirilen oyun hakkında şunları söyledi:
 
"Size geri dönüş yapacağımızı söylemiştik ve hala bu oyun üzerinde çalışıyoruz. Fakat artık neler yaptığımızı görmenin zamanı geldi. Hâlâ erken aşamadayız ama oyun zamanla daha da iyi hale gelecek.
 
Bir kaykaycı olarak, oyunun erken sürümlerini oynama ve geliştirme yolculuğumuz boyunca geri bildirim sağlama şansına sahipsiniz. Sorunsuz bir deneyim sağlamak için geri bildirimlerinizi önemsiyoruz. Ancak ne zaman tam sürüme kavuşacak konusunda bir şey söyleyemiyoruz.
 
Kaykay sporu konusunda inanılmaz tutkuluyuz ve mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Oyunu, Dünya çapında bir çıkış yapmadan önce en iyi duruma getirmek istiyoruz."
 
Oyunu erken aşamada denemek ve geri bildirim sağlamak için insider programı başlatıldı. Web sitesine göz atmak için buraya tıklayın. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Söylenti: Need for Speed ve Avatar: Frontiers of Pandora Kasım'da Çıkış Yapacak SEGA, Persona Serisini TV'ye Uyarlamak İstediğini Bildirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız