Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıradaki Medal of Honor Onaylandı

Sıradaki Medal of Honor'ın hatalarından arınmış görmek tek temennimiz.
 
     Geçen seneki Medal of Honor ile beklentileri karşılayamayan Danger Close, akşam saatlerinde kendi blogundan yeni bir Medal of Honor geliştirdiklerini onayladı.
 
     DC yapımcısı Greg Goodrich blogundan duyuruyu şu sözlerle yaptı: "Merak ediyorsunuzdur. Evet, Danger Close şu anda sıradaki Medal of Honor üzerine çalışıyor."

    Goodrich sözlerine şöyle devam etti: "Ekim ayında çıkan Medal of Honor'dan bu yana sizin gönderdiğiniz referansları çalıştık, dinledik ve özümsedik ve sıradaki yapım konusun için çok heyecanlıyız. Şu anda oyun hakkında daha fazla açıklama yapamam, o yüzden sitemizi ve Facebook'taki hayran sayfamızı sık sık kontrol edin."

    Çıkışından bu yana 5 milyon adet satmayı başaran geçen seneki Medal of Honor'un multiplayer'ı konusunda Danger Close, DICE'tan yardım almıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MedalofHonor Medal of Honor EA Games EA Los Angeles DICE PC PS3 Xbox 360 danger close
TDU 2 Yaması 2 Hafta İçinde Gelecek OPM de Modern Warfare 3 Ghost Odaklı Olacak Diyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.9.2011 21:55:14

0
oyun beş para etmez . demin bitirdim. senaryo kısa geldi. bölümlerde çeşit var ama oynayış tek düze. habire karşı adam ıkıyo mağaralardan. habire pusuya düşüyon bir heycan müziği. moh oynamış birisi olarak (geçmişte) böle oyun beklemiyordum. bence moh bu kadar kötü olmamalı.

BSC Misafiri

18.3.2011 16:31:53

0
Medal Of Honor Allied Assault taki çıkartma bolumunu oynayıpta Call Of Duty hala super oyun diyenlere doktor görünün diyorum.Hadi yeni moh pek iyi deildi ama devamı daha iyi olur diyorum.Seneryo bakımından sadece Rabbit in ölümü seneryoyu zenginleştirmiş.Sanki adam öldürmeye kıyamamışlar :D

BSC Misafiri

21.2.2011 01:42:37

0
Call Of Duty'de güzeldi.BC 2 de güzeldi.MOH 2da güzeldi.Hepside ortalamayı geçer düzeyde.

BSC Misafiri

21.2.2011 01:42:31

0
Oyunda özellikle silah sesleri çok güzeldi.Gercek silah sesleri yapılmış.

Gabriel TR

20.2.2011 16:18:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Can Kırıkları Size inanılmaz derecede saygı duyuyorum.İçimden yazmak geldi ne bileyim kanım kaynadı. Saygı ve sevgi ile..
Teşekkür Ederim Saygılar Sunarım

BSC Misafiri

20.2.2011 10:28:50

0
Medal of honnor fena oyundu cobralı bölümü tekrar tekrar oynarım :D ne bombalardım etrafı

porsux

20.2.2011 00:31:38

0
Can Kırıkları Size inanılmaz derecede saygı duyuyorum.İçimden yazmak geldi ne bileyim kanım kaynadı. Saygı ve sevgi ile..

Gabriel TR

19.2.2011 23:55:32

0
Ben Doğuda Askerlik Yaptım operasyonlara çıktım ve Gerçekten Bu Oyunla o günlere geri döndüm diyebilirim oyuna berbat diyen insanlar patala kütele call of duty oynar gibi oynaması normal çünkü oyuncu olmak oyunu didiklemektir harala kürele oynamak oyunculuk değildir ben bu oyunda bunu gördüm sızma ve ele geçirme işte bu pyunda bu ve bundan fazlası gözümde çok önemli yer edindi oyunu oynamamış ve doğuda askerlik yapmamış oyuncular beni anlayamaz anlamalrınıda beklemiyorum zaten sonuc olarak bence gayet başarılı bir yapımdı heleki onca seneden sonra kendi yerini çerçevesini korudgunu gösterdi

BSC Misafiri

19.2.2011 22:57:21

0
Oyunu çoğu kişi kötülüyo ama bence gayet güzeldi.

BSC Misafiri

19.2.2011 19:47:41

0
agolasmet kafa mı buluyosun dostum call of duty 2 ile aynıymış :D çok saçma yorumların var k bakma:)

BSC Misafiri

19.2.2011 19:46:52

-1
BU OYUNA BERBAT DİYENLER KONSOLUNU PC'SİNİ ÇÖPE ATSIN OYUN OYNAMAYA HAKKI YOK ....

batangunes87

19.2.2011 18:12:46

0
NE YAPAY ZEKA, NE AKSİYON VARDI. SENARYO MODU BERBAT ÖTESİ BİR OYUN...

bloodTime

19.2.2011 18:02:56

0
her oyunda oldugu gibi beğeneni var beğenmeyen var... tek sorun gereğinden fazla abartmak... ama bi gerçek var kı 5 mılyon satmış... bekleneni veremedi tamam ama 8.5 puanı da hak eden bi oyun...

emulert

19.2.2011 17:52:39

0
Ben codu savunmak için dememiştim zaten neden bu oyunda hiç adam ölmüyor diye ama yine de sana katılıyorum, bir adam dahi ölümsüz oldu mu atmosferin içine ediyor. Hadi adamlar eğitimsizdi de gerçeklik niyetine adamlar yapay zekasız(nerden aklına geldiyse artık) animasyon vasatlığını nereye bağlıyacan XD

porsux

19.2.2011 17:35:24

0
Önemli olan ölen ölmeyen adam sayısı değil.Sonuçta bize başında saatler harcadığımız şeyin oyun olduğunu hatırlatacak her türlü saçmalığa karşıyım ben.Yok 1-2- adam ölmüyor herkes ölüyor.O iki adam niye ölmüyor? süperman mi o adamlar? hayır işte oyun olduğu orada belli oluyor senaryo var diye yaşamaları gerekiyor.Aynı şey mohtada geçerli yani sayılara dayanarak öyle düşünmen bana pek doğru gelmedi.yapay zeka ya bende katılıyorum ama bir yandanda şöle düşünüyorum.Acaba gerilla oldukları için hani eğitimsizlerdir belki bizi daha profesyonel göstermek için yapay zekayı böle düşünmüş olabilirler mi diye geçiyor içimden ama bilmiyorum saçma bi düşünce sanırım :D

emulert

19.2.2011 17:16:20

0
quote:

Takım arkadaşlarımız hiç ölmüyor diyen arkadaş; codçuğunuzda mermi yağmuruna uğrayan takım arkadaşlarınız bir düşüp bir kalkınca bune biiçim iş demiyorsunuz ama moh ta olunca olur mu canıımmm!! diyorsunuz.Ön yargı böyle birşey olsa gerek...hani çok tasvip ettiğimden değil bende isterim meydan muhaberesi olsun biri ölürken arkkadan takviye gelsişn yada takım arkadaşımız oyunda öldüğünde tek başımıza devam etmek zorunda kalalım üzülelim fln oyuncu ruhundan anlayan işler elbet iyi olabilir.Ama sırf bir oyunu seviyorsunuz diye hatası olmasına rağmen diğer oyunu yerin dibine sokmayın.
Cod da 1-2 adam dışında(Cpt price,Ghost,Gaz) herkes ölüyor, bu oyunda HİÇ KİMSE ÖLMÜYOR Ben oyunu beğenmiştim zaten bu iki özellik dışında yapay zeka ve terminatör takım arkadaşları. Özellikle o heliopterlerle indirme yaptığımız bölgenin grafikleri muhteşemdi.

porsux

19.2.2011 17:11:21

0
Arkadaşım saygı sınırlarını aşmıyorum ve gayette ciddiyim.Cod 2 nin grafik kalitesi bile daha iyi demek ne demektir bana bunu açıkla lütfen? 2. oyunu danger close yaparsa yine berbat olacak(ön yargılı yaklaşım) şimdi bu yorumlarına bakarak benim saygı sınırını aştığımı nasıl düşünebilirsin? ya moh düşmanısın yada bi tuhaflık var çünkü söylediğin 2 şeyde mantık dışı şeyler.Neyse yinede kırmak istemem seni ben senden özür diliyorum bir oyun için tartışmaya değmez.Kendi düşüncen tamam..

agolasmet

19.2.2011 16:57:04

0
Ben her iki oyunu da oynadım merak etme sen ve kaliteleri hangi boyutlarda biliyorum

bloodTime

19.2.2011 16:41:50

0
sen ne bc2'yi oynamışsın ne de MOH adım gibi eminim....

agolasmet

19.2.2011 16:32:10

0
bloodtime 12 değil 27 yaşındayım bu bir...İkincisi şaka yapmıyorum...Üçüncüsü COD fanboyu da değilim...Sana gelince porsux gözlerim çok iyi görür ve moh düşmanı değilim akıl sağlığım da yerinde...Ama sen saygı sınırlarını aşıp saçmalıyorsun...Belli ki ne konuştuğunu bilmiyorsun...Beyler yazdıklarımı tam olarak okursanız ben Moh 2010 oyununu büyük umutlarla bekledim ve beklediğimden de kalitesiz ve berbat buldum...Oyunu oynadım ve yine söylüyorum Multisi haricinde çöp bir oyun bu...Ayrıca sıradaki oyunu yine Danger Close yaparsa yine berbat bir oyun olacağını da adım gibi biliyorum...Bad Company 2'nin multisi de güzel ama single modu ahım şahım diyebileceğimiz türden değil ve beyler yine söylüyorum yorumlarınızı yaparken saygı sınırlarını aşmayın..!

porsux

19.2.2011 15:44:00

0
Takım arkadaşlarımız hiç ölmüyor diyen arkadaş; codçuğunuzda mermi yağmuruna uğrayan takım arkadaşlarınız bir düşüp bir kalkınca bune biiçim iş demiyorsunuz ama moh ta olunca olur mu canıımmm!! diyorsunuz.Ön yargı böyle birşey olsa gerek...hani çok tasvip ettiğimden değil bende isterim meydan muhaberesi olsun biri ölürken arkkadan takviye gelsişn yada takım arkadaşımız oyunda öldüğünde tek başımıza devam etmek zorunda kalalım üzülelim fln oyuncu ruhundan anlayan işler elbet iyi olabilir.Ama sırf bir oyunu seviyorsunuz diye hatası olmasına rağmen diğer oyunu yerin dibine sokmayın.

porsux

19.2.2011 15:35:37

0
Gelelim oynanabilirliğine..Evet oyun çok üst düzey bir oynanabilirlik sunmuyordu.Ama yinede bu tür savaş oyunlarında bir devrim olmadığı için genellikle vur kır ilerle araya bi iki ara sahne animasyon falan ekle yani seçimler bize bağlı olmuyor.Ama bu dediğim şeyler senin 2010 nun açık ara en iyi savaş oyunu dediğin black optada vardı?yiyorsa aksini inkar et? ona ek olarak cod son oyunlarındaki animasyonların neredeyse aynılarını bo dada koymuştu? tam ölecekken bişe olur işte silaha vurur silah savrulur faso fiso..ama mohta özellikle silah kullanımı(vuruş tepkisi hissi ne diyorsan işte..) neredeyse gerçekti ya ben hatırlamıyorum bi oyunda bu kadar o hissi yaşadığımı düşmandan çıkan kandan düşmanın öölüm şeklinden tutun silahın çizimi sesi tepmesi vs vs çok iyidi.Ama sorun şundaydı bu kadar iyi ayarlanmış bir vuruş hissine uygun bir yapay zeka yoktu..(kötü yapay zeka olayı cod bodada vardı)eh ne diyelim siz cod bonuzu oynayın ama piyasadaki tek 'savaş' temalı oyunumuzada haksız eleştri

porsux

19.2.2011 15:32:57

0
agolasmet Ben inanki bu yorumuna şok oldum.Ben pc de full 1680X1050 çözünürlükte oynadım.Bu oyundaki doku kalitesi(özellikle dağ taş çizimleri) çok çook çook kaliteli dibine kadar sokul yine bir bozulma göremezsin.Ama bazı bölümlerdede dikkat edilmeyeceği düşünülen birkaç ufak nesnede dokular iyi değil.Mesela bi bölümde ağır çekimle içeri dalıyoruz(oyunun başlarından geceli bölüm tarık aradığımız bölüm) orada bölümün sonunda kamyon dokuları kötüydü mesela) AMA cod 2 nin grafikleri daha iyidi diyebilmek mantık dışı.Bir doktora görün iki sebepten; 1-Gözlerdeki rahatsızlık 2-Aşırı moh düşmanlığından doğan akıl rahatsızlığı senin iyiliğin için söylüyorum... birde bana söyleyebilirmisin bir oyun cod çakması olmaması için nasıl bir senaryoya sahip olması gerekiyor sence? bc 2 yede cod çakması dediniz bunada başkalarınada...peki hiç düşündün mü çok sevdiğin codçuğun moh alied assault oyununun birebir çakması olarak piyasaya giriş yaptığını? gerçekte bellidir çakma olanda bellidir... Ge

emulert

19.2.2011 14:24:43

0
Kendi takım arkadaşlarımızın hatta bir bölüme kadar hiç bir amerikan askerinin ölmemesi, oyunu çok sıkıcı yapıyor. Her boktan kurtulan klişe amerikan kahramanları gibi sıkıcı... Düşman yapaz zekası berbat ötesi. Silah sesleri, çizimleri, tepkileri bire birdi zaten özel harekat mensuplarıyla birlikte yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

bloodTime

19.2.2011 13:05:18

0
hiç degılse umdugumuzu bulamadık deyin arkadaşlar nedir bu saçmalık... en az 8.5 puanı hak eden bi oyun....

bloodTime

19.2.2011 13:03:48

0
agolasmet sen tüm yorumları okuyunca hayretler içinde kalmışsın ya emin ol senin yorumunu okuyan herkez en az senin kadar hayret etmiştir... hiçbir oyun adı uğruna 5 mılyon satmaz bunu öncelikle belirteyim... bir oyun nasıl bu kadar düşürülebilir ,yerden yere vurulabilir.... -12 yaşında mısın ? -şaka mı yapıyosun ? -gereksiz aşırı fanboylardan mısın ? call of duty 2 'nin grafikleri daha kaliteli demişsin bu kadar saçma bi yorumu ilk defa görüyorum .full ayarlarda oynayanlar bilir ,bazen evlerdeki işlemeler o kadar güzel ki süper demekten kendinizi alamıyosunuz.ara videolar zaten fılm gıbı ona lafımız yok... bazı yerlerde call of duty serisinden alamadığım zevki fazlasyla aldım hiç abartmıyorum... calll of duty cakması lafına da katılmıyorum..sonucta aynı tarz oyunlar ..illaki benzer yönleri olucak....MOH 'un tarihi belli bilen bilir... uzatmaya gerek yok şu oyun için berbat diyenler ya oyunu oynamamışlardır veya inadına yorum yapıyolardır...hiç degılse umdugumuzu bulamad

agolasmet

19.2.2011 12:03:03

0
Şimdi gelelim asıl konuya arkadaşlar Medal of Honor 2010 oyunu başka bir isimle çıksa idi bu kadar satamazdı ve bu kadar savunulmazdı...Multiplayer kısmı da Bad Company 2 multisiyle hemen hemen aynı...Geçtiğimiz 2010 yılının en iyi savaş fps oyunu açık ara Call of Duty Black Ops...Bad Company 2 ise 2 sıraya layık ancak...Medal of Honor eğer bu Danger Close ile yeni bir oyun çıkartırsa bence bir hüsranla daha karşılaşırız...Artık Medal of Honor gibi bir değeri adam gibi bir şirkete emanet etmeleri gerekiyor..

agolasmet

19.2.2011 11:56:08

0
Yorumları okuyunca hayretler içinde kaldım gerçekten...Yahu Medal of Honor 2010 oyununu sabırsızlıkla bekleyen biri olarak ben bu kadar berbat bir oyun beklemiyordum...Sizleri de anlamıyorum yok Call of Duty den iyi demişsiniz yok Bad Company 2 ile kıyaslanamaz demişsiniz...Oyunun hataları sırasıyla şöyle: 1-Grafikler..Bence Call of Duty 2'nin grafikleri bile daha daha kaliteli 2-Oynanabilirlik...Bence çok aptalca bir oynanabilirlik ve çevre dinamiğine sahipti oyun 3-Senaryo...Ben bu kadar zayıf ve bu kadar birbirinden kopuk ve Call of Duty çakması bir senaryo işleyişi beklemiyordum ki hayal kırıklığına uğradım 4-Yapay Zeka ve Animasyonlar...Hadi yapay zeka birazcık idare eder ama animasyonlar kesinlikle sıfırdı

ozerakkuzu

19.2.2011 11:46:48

0
moh 2010 çok kötü diye düşünmüyorum ilk defa modern bir şavaşın içindeler kaç sene sonra bence çok gelişitirilebilecek bir oyun birde türkçe yamasıyla oynayınca çok daha güzel oluyor.

BSC Misafiri

19.2.2011 11:07:05

0
güzeldi 2. daha güzel olacaktır

Project Scorpio

19.2.2011 10:54:16

0
Nerede Allied Assault nerede diğer MoH oyunları ne varsa eskilerde var.

BSC Misafiri

19.2.2011 09:21:52

0
zihniyete bak ya adam 1 saat oynamış yorum yapıyo . moh iyiydi bence... aynısı crysis için de geçerliydi. adamın biri 10 dakika oynadım sıkıldım bıraktım diyor . sonra oyun iyi degıldı falan flılan ... bırakın bu saçma muhabbetleri

BSC Misafiri

19.2.2011 08:50:19

0
porsux kardes Bir an farkında olmadan ben girmisim de yazmısım burda porsux nick'yle zannettim :) aynı sekilde düsünüyorum.Ben black ops'ta yasamadıgım heyecanı burda yasadım.Olaylar gittikce daha güzel bir hal aldı hani konusmalar tipler muhabbetler benim cok cok cok hosuma gitti.Tamam grafik hatalarından bahsetmiyorum ama ben o tür hatalardan cok baska iki seyden söz edicem.Birisi black ops deli gibi reklam yapıp piyasanın tansiyonunu kendisi elinde tutarken (diger önceki 6 oyunluk cod serisinin yüzü suyu hurmetine ) bu adamlar arada kaynadı. O kadar önyargıyla yaklasıldıki...Ben oyunu hakikaten cok begendim 26 yasındayım 10 yasımdan beri pc oyunlarıyla her sekilde ic iceyim.İki seriyi de cok begeniyorum tamam cod bir marka bunu kabul etmemek elde degil ki zaten napıyorsa o marka olmanın getirdigiyle yapıyor ancak kenara attıgınız oyun CoD dan önce baslamıs ve vakti zamanında yeri yerinden oynatmıs bir seridir. Gecen zaman icerisinde CoD daha iyi gelisti daha önde kabul ediyorum....

CILGIN_TURK_96

19.2.2011 01:07:07

0
valla ben polemige girmem oynar bitirir geçerim :) ( benim için hepsi birbirinden guzel )

CodeMachine

19.2.2011 00:36:24

0
iki oyun birden güzel olamaz mı? moh ve coddan birini yere göğe sığdıramayıp diğerini itin götüne niye sokuyonuz ki, ikiside bence güzel oyunlar, severek oynadım.

qabRiéL

19.2.2011 00:11:03

0
Birinci oyun hikaye açısından beklentimi karşıladı, ancak ses, grafik ve oynayış açısından sınıfta kaldı benim için.

BSC Misafiri

19.2.2011 00:00:46

0
yaa ilk oyunun nesini sevmedin?? Harika bir oyundu devam oyununu bekliyorum zaten rabbit öldükten sonra bir video vardı orda birini takip ediyorlardı falan...

BSC Misafiri

19.2.2011 00:00:34

0
remiles01 5 milyon satış ve kötü oyun oynayalım isteği :D:D şaka gibi ...

BSC Misafiri

19.2.2011 00:00:24

0
EmiLL arkadaşım...COD da zaten marka degerinden dolayı satmıyor mu zaten? Böyle olmasaydı zaten yeni oyundaki bug ve laglara aldırış edilmezmiydi.Ben hayatımda o kadar lag görmedim.Lan da bile lag var arkadaş yaw.

BSC Misafiri

19.2.2011 00:00:17

0
oyun kotu filan degildi gorduum en gercekci fps di bi kere oyunun sonunda diyorku zaten colde adam bu adam bizim adam mi diye kesin irak ta gecicek

CapnHammer

18.2.2011 23:59:53

0
Silah sesleri berbat mı! Allah'tan kork silahların birebir gerçek sesleri. Silah sesi konusunda BF ve MoH bir numaradır. Silahların vuruş hissi ne demek ya? G.tünüzden terim uyduruyorsunuz. MW' nin tek iyi yönü iyi optimize edilmiş olmasıdır ki o fizik motoruna göre öyle olmasa ayıp zaten. Çevrenin etkisi neredeyse sıfır! MoH' un senaryosu da güzel, MP si de fena değil. Gerçi siz BC2'ye bile laf atabiliyorsunuz ya. Ben kime laf anlatıyorum :)

porsux

18.2.2011 23:41:54

0
remiles01 eğer sen moh u bitirmeden iraz oynayıp bıraktıysan gerçekten hata etmişsin.Oyun özellikle sonlara doğru çok güzel oluyor.Heleki o heli kullandığımız bölümden bi önceki bölüm yokmu...en sonda ev harabeye dönüyor son anda apaciler bizi sürüyle yaklaşan düşmanlardan kurtarıyor.Doruk noktasına çıktığım sahnelerden birisiydi.İşte codda(son oyunundan bahsediyorum mw2 şahaserini karıştırmıyorum...)bunu alamadım.Çok basit geldi.Ayrıca sen grafik olarak göz önüne aldığın etmen takım arkadaşlarının içinden geçebilme durumu mu? ona bakacak olursan tüm zamanların en iyilerinden birisi olan half life 2 dede bu durum vardı?Belkide adamlar oynanabilirlikte kolaylık olsun diye oyun sırasında bi yere tıkılıp kalıp oyundan soğumayalım diye böyle birşey yapmış olamazlar mı(bu konuda adeta içimi okumuşlar en nefret ettiğim şeylerden birisidir..)Sen grafiğe bakmak istiyorsan oyundaki mükemmel dağ taş çizimlerine siper aldığın taşların kırılmalarına düşmanların çok gerçekçi ölüm şekillerine adeta

remiles01

18.2.2011 23:31:39

0
porsux arkadaş bende senin gibi medal of honor'u cod'dan daha iyi olacağına inanıyordum fakat 1 saat kadar oynadıktan sonra bir daha hiç oynamadım.arkadaşından şarjör istemek dışında hiç bir farklı aksiyon yoktu.grafiklerde takım arkadaşının içinden geçmek ne demektir ya ? cs'de bile yok bu :) tabiki de mp'sini dice yaptığı için beğendim fakat onun yerine battlefield oynasaydım aynı şeydi zaten..

BSC Misafiri

18.2.2011 23:31:22

0
ben de call of'u yükseltip medal of honor'u alçaltmalarına sinir oluyorum.İlk olarak Black Ops çıktığında çok sorunluydu ve sistemi yüksek olanlarda bile çalışmıyordu.Bana göre oynadığım en çok buglu olan call of oyunu idi Black Ops.Ayrıca birçok konuda Medal of Honor Black Ops'a fark atmış durumda.Örn;patlama efektleri,helikopter sahneleri ve sesler gibi...Call of Duty'nin ise isminden dolayı bu kadar çok satıldığını düşünüyorum.

Kenan0172

18.2.2011 23:27:41

0
Herkes COD diye tutturmuş ama COD dan önce piyasada MOH vardı. Çok iyi hatırlıyorum PS1 de bir moh oyunu vardı adını şimdi hatırlayamadım. O zamanın şartlarında oynadığım en iyi fps lerden biriydi. MOH 2010 a gelicek olursak aslında oyunun çok iyi yönleri de var eksik yerleri de.. Özellikle silah seslerini çok beğenmiştim. İnşallah yeni MOH oyununda ilk oyundaki eksikleri kapatarak kaliteli bir oyun piyasaya sürerler..

porsux

18.2.2011 23:25:55

0
Moh için yapılan olumsuz yorumlara bakalım; 1-Yapay zeka (cod bo dada kötüydü aksini kimse inkar edemez.) 2-Çizgisel oynanış(cod bo dada aynı şeyleri yapıyoruz üstelik buna ek olarak codun son 3 oyununda gördüğümüz neredeyse tüm animasyonlar cod bodada var tam ölecekken şu olduda bu olduda bre bre bre) 3-Oyun süresi(katıldığım tek nkta...) Başka bir eksiği yok bana göre ama rakibi codun şu saydığım eksiklerden çoook daha fazla eksisi var en başıda lag kaynayan multi çeker ...

Promozom

18.2.2011 23:19:46

0
medal of honor'a verilecek en yüksek puan 8'dir.single çok klişe modern savaş sahnelerine sahip olsa da mermi isteme,apaçi kullanma gibi değişik fonksiyonlar vardı.o yüzden orta kalitede idi.multiplayer'ı ise kimi yönlerden bc2 ye çekse de onun kadar kaliteli değildi.

waltran

18.2.2011 23:06:03

0
bence medal of honor 2010 oldukça güzeldi. 5 milyon satması normal ama eksikleri yokta değildi, sıradakinda oyun otoritelerinden ve oyunculardan gelen yorumlara göre bu eksikleri kapatırlarsa cidden kaliteli bir yapım bizi bekliyor demektir.

BSC Misafiri

18.2.2011 23:04:50

0
Medal Of Honor Allied Assault taki çıkartma bolumunu oynayıpta Call Of Duty hala super oyun diyenlere anlam veremiyorum..

porsux

18.2.2011 23:01:38

0
ön yargıyla yaklaşıyorlar ve gördükleri küçük hatalara karşın oyuna büyük çizikler atıyorlar.Ancak o oyunun başka bir popüler(veya çok satan) rakibi olduğu zaman aynı hatalar mevcut olsa dahi bunu görmezlikten gelip o oyunu ve öve göklere çıkarıyorlar.Açıkçası bu durum beni üzüyor...

BSC Misafiri

18.2.2011 23:00:50

0
Oyun hiç olmazsa call of duty gibi arcadeye benzer tarzda degildi.Codta. Ne bir duzgun silah hissi ne de bir yapay zeka goremiyorum.Silah sesleri desen berbat modellemeler plastik silahları andırıyor.Oyunda Her zaman tam olecekken bi arkadaşımız gelir elimizden tutar kurtuluruz.Daha sonra hiç siper almadan adamları oldururuz bununla da kalmayıp multiplayer modunda laglarla, cheaterlarla, camperlarla savaşırız.Paramızla rezil oluruz.Teşekkurler Dice hem Bad Company Hem de yeni MOH serileri için.

porsux

18.2.2011 22:57:06

0
Moh un ilk modern savaş temalı oyununa 'berbat ötesi birşey' diyen zihniyetin tek amacı oyunu kötülemektir ve açıkçası amacı bu değil ise kendisine bir akıl hastanesine başvurmasını tavsiye ediyorum.Moh son zamanlarda oynadığım en iyi 'SAVAŞ' temalı fps lerden birisiydi.Dikkat edin battlefield veya black ops un teması savaş değildir onlar işi eğlenceye vurup propaganda aracı olmaktan öteye gidememiş fps lerdir(single için konuşuyorum) Moh 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.Uzun olmasını ve biraz daha iyi yapay zekaya sahip düşmanların olmasını diliyorum(takım arkadaşlarımızınki gayet iyidi).Eğer savaş oyunlarında bir efsane varsa onun adı Medal of Honor dur.Ancak 'özellikle ülkemizde' bazı arkadaşlar koyun sürü psikolojisiyle hareket ettikleri için,siteler ne derse heeee budur diyorlar.Oyunu ayıla bayıla oynasalar bile popülariteye öre yorum yapıyorlar maalesef.Ve maalesef bazı sitelerde(buna sizde dahilsiniz sayın bsc..) oyunların tarihlerindeki bazı olumsuz sürümleri dolayısıyla oyuna ön

RISC64

18.2.2011 22:51:01

0
10 saate yakın senaryo modu . etkileyici müzikler . yerine göre aksiyon ve sahneler . önceki oyunun üzerine eklemeleri gereken şeyler sadece bunlar

xLordRealx

18.2.2011 22:28:14

0
Şu senaryo modunu biraz uzun tutun arkadaşlar ya !

Sycylian

18.2.2011 22:22:37

0
Umarım yeni oyun daha kaliteli bir yapım olur

marvinous

18.2.2011 22:19:13

0
Çoklu oyuncusu hadi neyse bi nebze güzel ama senaryo modu vasat ötesi bir şey :) Umarım bunda daha iyi olur :)

gereksiznick

18.2.2011 22:17:32

0
oyunun marka değerinden dolayı satmıştır 5 milyon

SOLID SNAKE

18.2.2011 22:15:58

0
oyun berbat fln değildi arkadşaım oldukça güzeldi.

remiles01

18.2.2011 21:59:15

0
ilk oyun gerçekten berbattı(modern savaş),5 milyon satış yapması insanların birazda kötü oyun oynayalım isteğiydi heralde..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız