Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Wrestle Story duyuruldu

 
 
Geliştirici Tic Toc Games, PC (Steam) için sıra tabanlı rol yapma oyunu Wrestle Story'yi duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. Profesyonel güreş hikayemizi yazabileceğimiz ve gidişatı kendi hamlelerimizle değiştirebileceğimiz oyun içerisinde renkli karakterler ve yapı bizlere sunulacak. 
 
Çizgi tarzı grafiklere sahip bir yapım
 
 
 
Renkli grafiklere ve sanat stiline sahip oyun içerisinde farklı farklı karakterler yer alacak ve sıra tabanlı taktik yapısı içerisinde kendi ekibimizi kurabileceğiz. Ekibimize yeni dövüşçüler alabilecek, onların yeteneklerinden faydalanabilecek ve ekipteki üyeleri geliştirebileceğiz. Rol yapma unsurlarını da bünyesinde barındıran yapım içerisinde karakterlerimizin görünüşünü değiştirebilecek, onları yeni teçhizatlar ile donatabilecek ve güçlendirebileceğiz.
 
Oyun içerisinde beş farklı bölge yer alacak ve bu bölgelerin kendine özgü yapısı bulunacak. Beklenmedik olayların yaşanacağı ve farklı karakterler ile karşılaşacağımız oyun içerisinde bir de arka planda bizlere hikaye anlatılacak. Hikayenin sonuna ulaşmaya çalıştığımız oyunda takım üyelerimiz ile beraber bitirici vuruşlar ve kombolar yapabileceğiz. 
 
Wrestle Stor duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wrestle Story sıra tabanlı taktik rol yapma
Bulmaca oyunu Smile For Me 24 Nisan'da konsollara geliyor Mass Effect izometrik kamera bakış açısıyla nasıl görünürdü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız