Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Warhammer 40K: Regicide'dan Yeni Bilgiler ve Bir Video


      Warhammer evreninde geçen yeni sıra tabanlı yapım Warhammer 40.000: Regicide hakkında yeni bilgiler açıklandı. Yapımcı ekip oyunun Steam Erken Erişim tarihini oyuncularla paylaştı.
 
       Yapılan açıklamaya göre Warhammer 40,000: Regicide, 5 Mayıs'ta Steam Erken Erişim'deki yerini alacak. Oyunun Blood Angels'ı temel alacak bir senaryo moduna sahip olacağını belirtelim. Bunun yanında yapımcı ekip Warhammer 40,000: Regicide'ın strateji türünü sinematik aksiyonla birleştireceğini dile getiriyor.
 
       Erken Erişim sürecindeyken yapımın hikaye moduna sürekli yeni bölümler eklenecek. Oyun tam sürüm olarak çıkışını yaptığında ise toplamda 11 bölüm içerecek. Son olarak oyunun platformlar arası multiplayer modunun yer aldığını ve bir süre sonra mobil cihazlar için de yayınlanacağını belirtelim. Yapımcı ekibin oyun için yayınladığı ilk açılış sinematiğini aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Hammerfall Warhammer 40K: Regicide Warhammer Warhammer 40 000 Regicide PC mobil strateji taktik
Yeni Gears of War Ekibine Önemli Bir İsim Daha Katıldı Aksiyon Dolu Platform Oyunu Action Henk Erken Erişim Sürecinden Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Regicide
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız