Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı RPG Sea Horizon, 20 Ekim'de Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı eastasiasoft ve Softstar Entertainment, 45 Studio tarafından geliştirilen roguelike sıra tabanlı rol yapma oyunu Sea Horizon'ı 20 Ekim'de Switch için yayınlayacağı duyurdu. Oyun daha sonra 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One'ı piyasaya sürülecek. Sea Horizon, ilk olarak 2 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Sea Horizon dünyasında çıkacağınız bu macerada hayatta kalmak için atacağınız her adım önem arz ediyor. Sea Horizon'da Myrihyn'in parçalanmış takımadalarını keşfetmek için yola çıkacaksınız. 3B kuşbakışı bir görünüme sahip olan bu yapım roguelike sıra tabanlı bir rol yapma türünü bizlere sunacak.
 
Kendi geçmişlerine ve kişisel gelişimlerine odaklanan çok çeşitli karakterler arasından seçim yapacaksınız. Silahları kuşanırken, açlığınızı ve sağlığınızı dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekecek. Yol boyunca size yardımcı olacak çeşitli öğeleri elde ederken ve kullanırken görkemli manzaralara ve tehlikeli sulara tanıklık edeceksiniz.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sea Horizon
Macera Oyunu Dropsy 29 Eylül'de Switch'e Geliyor The Bridge Curse: Road to Salvation PS ve Xbox Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız