Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyoncular Hazırlanın, GTR 3 Geliyor!


     Yarış oyunlarını birbirinden ayıran en büyük etken de, gerçekçilik. Gerçekçiliğin ön planda olduğu beğenilen yarış simülasyon serisi GTR'e yeni oyun geliyor!
 
     Simbin'in açtığı GTR 3 sitesinde henüz bir resmi duyurusu bulunmasa da, bir slayt videosu bulunuyor. Bu videoda arka planda çalışan bir araç motorunun sesini duyuyoruz, görsel olarak da bazı tasarımlar karşımıza çıkıyor.
 
     GTR 3'ün sitesinden pek birşey çıkarmak mümkün değil gibi gözükse de, ünlü oyun sitesi Eurogamer'da bazı çıkarımlar yapılmış. Yayınlanan habere göre slayt gösterisinde Audi R8 LMS GT3 ve BMW Z4 GT3 bizlere gösteriliyor.
 
     Tüm bu siteyle ilgili bilgilerin yanı sıra Simbin, resmi duyurunun ve sitenin yeni düzene geçişinin 15 Aralık'da yapılacağını da bildirdi. "Get Real" yani "Gerçeğe geç" sloganıyla açılan GTR 3'ün sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gtr gtr 3 simbin simülasyon yarış
Yılın Oyunları Anketinde Oylar Ne Alemde? Söylenti: Wii U'nun Beşinci Dev Kit'i Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ebedidevlet

9.12.2011 14:43:24

0
Güzel haber.

EfkanBirkiye

9.12.2011 07:59:36

0
iRacing'den sonra simülasyon oyunlarından beklenti çıtam epey yükseldi. Pistler laser scan teknolojisiyle yapılmadığı sürece bence bir degeri yok.

Project Scorpio

8.12.2011 21:38:39

+3
Bu sefer adam gibi grafik yaparlar umarım tüm serinin grafikleri rakiplerine göre hep vasat kalmıştır GTR'ın konsollara da gelirse iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız