Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sims 3'ün 2013'teki İçerikleri Böyle Sıralanıyor


 BU YIL SIMS 3 İLE ÜNIVERSITE HAYATINI YAŞAYACAK, CENNETTE TATILE
ÇIKACAK VE GELECEĞE YOLCULUK YAPACAKSINIZ


    İster sınıfınızla birlikte parti yapmak, ister açık denizlerde yolculuğa çıkmak isteyin, bu yıl The Sims 3'e derinlik,çeşitlilik ve yeni oynayış yolları ekleyecek genişleme ve içerik paketlerinde aradığınızı bulacaksınız. Electronic Arts Inc.'in (NASDAQ: EA) Maxis markası bugün The Sims 3 University Life ve The Sims 3 Island Paradise Genişleme Paketlerine* ek olarak henüz ismi konulmamış bir genişleme ve içerik paketinin de geliştirilmekte olduğunu ve hepsinin 2013 yılı içinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Ayrıca oyuncular 25 Ocak'ta piyasada olacak _The Sims 3 70s, 80s, & 90s Stuff _ile Sim'lerini zamanda yolculuğa çıkarabilecek, geçmiş on yılların en moda giysilerini, saç stillerini ve mobilyalarını kullanabilecekler.

    "Üç yeni genişleme paketi, yeni bir içerik paketi ve The Sims 3 Store üzerinden sunduğumuz özel içerikler sayesinde oyuncuların bu denli geniş imkanlarla yaratıp paylaşacakları işleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz," şeklinde konuşan The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans şöyle devam etti: "The Sims 3 oyun deneyimine müthiş bir derinlik ekleyen yeni içerikler ve benzersiz temalarla kaliteli oyunlar hazırlamayı sürdüreceğiz."

    Bu Mart ayında piyasaya çıkacak The Sims 3 University Life oyunculara derslere girip, yüksek notlar almaya çalışacakları, üniversite yaşam tarzına uygun çılgınlıklara ve şamatalara katılacakları üniversiteye gitmek için evlerinden ayrılma imkanı verecek. Üniversitede partilerden yeni sosyal gruplara, protestolardan gençler arasında aşklara kadar yalnızca sınıfta vakit geçirmekten çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Sim'ler bovling salonu ve SimBurger gibi yeni mekanlara sahip üniversite şehrini gezebilecek, sprey boya ile duvarlara resim yapmak, top sektirme oynamak gibi çeşitli aktiviteler sayesinde gizli yeteneklerini ortaya çıkarabilecekler.

    The Sims 3 University Life genç ve yetişkin Sim'ler için yeni bir sayfa açacak. Sim'iniz üniversiteye kayıt olduğunda altı ana daldan birini seçebilecek ve diploma almak için çalışabilecek. The Sims 3 University Life sınıf aktiviteleri ve ana dala özgü eşyalar sayesinde Sim'lerin daha hızlı para kazanmalarını, kariyerlerine daha üstten başlamalarını ve yeni fırsatlarla karşılaşmalarını sağlayarak kariyer avantajları sunacak.

    The Sims 3 University Life Limited Edition Genişleme Paketi içinde Partaeus Maximus heykeli, ehram kostümü ve balo maskesi bulunan Party Pack de bulunacak. Partaeus Maximus heykeli üniversite dünyasında yer alan yepyeni bir obje ve Sim'ler bu obje sayesinde altı farklı parti teması arasından seçim yapıp müthiş partiler verebilecekler.

    Haziran ayında piyasaya çıkacak olan The Sims 3 Island Paradise genişleme paketi tropik bir cennetin güneşli sahillerinde ve berrak sularında geçen macera ve keşif dolu bir paketi. Sim'ler ilk kez tamamen kişiselleştirilebilir yatlar kullanarak keşfedilmemiş adalara doğru yolculuğa çıkabilecek, kendi tatil köylerini yaratıp işletebilecek, yeni tüple dalış ve şnorkel aktiviteleri ile okyanusun dibinde yatan gizemleri keşfedebilecekler. The Sims 3 Island Paradise son derece lüks, beş yıldızlı bir tatil köyü, deniz kenarında bir bungalov veya denizlere açılabileceğiniz ve ev olarak kullanabileceğiniz yatlar yaratmanızı sağlayacak yeni inşa yolları da sunacak. Oyuncular bu yeni genişleme paketi sayesinde Sim'leri için kendi cennet adalarını yaratabilecek ve unutulmaz bir yolculuğa çıkabilecekler.

    Bu sonbaharda çıkacak olan yeni içerik paketinde ise ikonik film temalarından esinlenen giysiler ve dekorlar bulunacak. Ayrıca Sim'ler yine bu sonbaharda henüz ismi konulmamış yeni genişleme paketi ile geleceğe yolculuk yapabilecekler. Önümüzdeki aylarda daha çok ayrıntı açıklanacak, yeni The Sims 3 içerikleri sayesinde Sim'ler bu yıl hayatlarının en güzel zamanlarını yaşayacaklar.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims 3 Will Wright içerik EA Games Electronic Arts PC PS3 Xbox 360 DS Wii 3DS
Half Life'ın Alpha Sürümünden Video Ortaya Çıktı SimCity'den Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

10.1.2013 15:12:10

0
Tek isteğim Sims 4 çıkmadan 3'ü doya doya oynayabilmek. 3 ayda bir oynuyorum en iyi ihtimalle, o arada da bir ton paket çıkıyor. En son bende 7-8 tane vardı baktım üzerine 5-6 tane var gibi. Para kazanıyorlar doğru ama oyunu aynı zamanda çok zenginleştiriyorlar. Ben takdir ediyorum.

BSC Misafiri

10.1.2013 01:14:04

+1
yakında sims ve ek paketleri için ayrı bir harddisk almak gerekecek...

BSC Misafiri

10.1.2013 01:13:59

0
sims 4 frostbite 2 ile muhteşem olacak merakla bekliyorum.

Dinosaurborn

10.1.2013 01:09:29

0
sene 2013, hala şu oyuna DLC çıkarıyorlar. olacak iş değil.

cengizhan1903

9.1.2013 21:00:19

0
Sims4 ciksin artik

LimeLight

9.1.2013 20:26:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sam.Fisher Kaç ek paket oldu? Yeni oyun için kolları sıvayacaklarına hala 5 yıllık oyunla uğraşmaları ki bunu en az 1 yıl daha sürdürecek olmaları EA'in paragözlüğü olmalı. Sims 4 çıksa da fark yaratsalar diyorum ama gelecek fikri hariç genel olarak yerlerinde dönüyorlar. 2'nin packleri Seasons, Pets geldi şimdi University getiriyorlar, pıff...Sims hala popüler olabilir ancak paragözlüğe gitmiş bir oyun durumunda şu an için.
Paket çıkartmak iyidir.Sims 4 için daha 2,3 sene daha var , çünkü şuan ki amaçları paradan çok gerçekçiliği geliştirmek ve bu gelişmeleri daha detaylı olarak yeni oyunda yer vermek.(Fiyatları konusunda paragöz olduklarını söyleyebilirm :D )

[__Zahid__]

9.1.2013 19:34:01

-4
kız oyunu zaten xP

otorobot

9.1.2013 19:17:51

0
sims 3'ün gidecek yolu var. daha farklı ek paketler güzel olur ona lafım yok ama sims 4 çıkarsa paketler yine tekrarlamaya başlayacak. sims 3 gidebildiği kadar gitmeli.

Sam.Fisher

9.1.2013 19:05:06

+1
Kaç ek paket oldu? Yeni oyun için kolları sıvayacaklarına hala 5 yıllık oyunla uğraşmaları ki bunu en az 1 yıl daha sürdürecek olmaları EA'in paragözlüğü olmalı. Sims 4 çıksa da fark yaratsalar diyorum ama gelecek fikri hariç genel olarak yerlerinde dönüyorlar. 2'nin packleri Seasons, Pets geldi şimdi University getiriyorlar, pıff...Sims hala popüler olabilir ancak paragözlüğe gitmiş bir oyun durumunda şu an için.

alemburda34

9.1.2013 17:48:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: adnan96 aslında güzel oyun hele ki adamı delirtmeme yi başardığında ama çok fazla dlc çıkıyo insan almak yerine kaçaktan hepsine ulaşmak istiyo :)
Aslında bu oyunlara "Season Pass" seçeneği sunacaksın 10du 20'di derken bir bakıyorum 2 oyun parası vermişim.

adnan96

9.1.2013 17:46:20

0
aslında güzel oyun hele ki adamı delirtmeme yi başardığında ama çok fazla dlc çıkıyo insan almak yerine kaçaktan hepsine ulaşmak istiyo :)

alemburda34

9.1.2013 17:40:17

0
yeni Sims'de bayaa geniş takılacağız heralde :)

LuLuBuLu

9.1.2013 17:29:40

0
abow

BSC Misafiri

9.1.2013 17:25:59

0
$439.85 USD olan DLC fiyatı 2013te $1000 USDyi bulacak anlaşılan

Sacrer

9.1.2013 17:14:06

0
Resme dikkat ederseniz arkada Back to the Future (Geleceğe Dönüş) filmindeki adliye sarayı var. Umarım uçan araba tarzı şeyler de olur. Oldukça merak ediyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız