Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Şimdilik Sonraki Nesil Konsollara İhtiyaç Yok"

Uncharted 2 görsel olarak gerçekten harika bir oyundu

     The Witcher 2: Assassins of Kings'in geliştiricisi CD Projekt Red'ten Tomasz Gop, Killzone 3 ve Uncharted 2'nin şimdilik sonraki nesil konsollara gerek olmadığını kanıtladığını söyledi.
 
     Bu iki oyunu oynadığını ve bunların kötü göründüğünü veya oynanışlarının kötü olduğunu söylemenin hiç bir yolu olmadığını belirten Gop, kişisel olarak sonraki nesil konsollara şu an için ihtiyaç olmadığını düşündüğünü söyledi.
 
     Bunun yanı sıra bugünlerde oyun geliştirme maliyetlerinin çok yükseldiğini söyleyen Gop, bu nedenle gelecekte "hardcore" oyunların sayısının azalabileceğini belirtti. Örnek olarak da Demon's Souls gibi herkes hitap etmeyen oyunları vermesi gerçekten de üzücü.
 
    Aslında Gop görüşlerinde çok haklı. Oyuncuların grafik konusundaki takıntısı nedeniyle artan maliyetler yüzünden artık oyunların herkese hitap etmesi ve daha çok satılması isteniyor. Bu nedenle oyunlar daha basit tasarlandığı gibi, tasarımcıların hayallerindeki şeyler de değişmek zorunda (bkz Shadows of the Damned) kalıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak beefjack The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC
Battlefield 3 PC vs PS3 Karşılaştırma Videosu Valve Free-to Play Sistemli Bir Oyun Hazırlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sefayksl

19.6.2011 17:58:59

-1
Şu grafik takıntısını bıraksaydık bi

aydogdu1453

19.6.2011 16:29:37

-1
Sonraki nesile neden gerek yok biliyomusunuz artık zevkin zirvesindeler.Başka yapacakları birşey kalmadı.(Grafiksel Anlamda )En fazla 3d üzerinde geliştirme ve yapay zeka çalışmaları yapılır o da ne kadar iyi olur tartışılır. Bundan sonra çıkacak her oyun konsolu hiçbirşey vaad edemeden cilala parlat yöntemi maksat cebimiz dolsun mantığı ile çıkacaktır.Yok kinect minect falan var demeyin onların alayı fason. Bazı uyanıklar şunu der real full 3dhd++ diye birşey çıkarır. Daha 1080p oyun çıkaramaz.1920*1080'i yapamayan 3240*xxxx çözünürlüğü destekler der. Konsola verilen her kuruş külli zarar.

BSC Misafiri

18.6.2011 22:45:55

0
Ben şimdiden yeni konsol parasını biriktiriyorum.Çünkü fazla iyi teknoloji demek fazla para demek.Ama daha erken 2-3 yıl sonra çıksın bence...

BlackBeasT

18.6.2011 20:18:14

+2
Bu nedir şimdi herifin teki çıkar yeni nesil konsollar çıksın der ,diğeri ordan 8gb ramide eklemeyi unutmayın der.Başka 1 herif çıkar yeni oyun konsolarına gerek yok der. Oyun konsolu üreten firmalarda kafasını karıştırıyorlar ''Abi yeni oyun konsolarını istiyorlar ne yapak -çalıştırın üretim bandını -abü şimdiki oyun konsoları yeterlimiş -kapatın dükkanı''

Mr.Shadow

18.6.2011 19:06:45

0
Şimdiki konsollar hala satarken yeni konsolların cıkması anlamsız fakat grafik - performans bakımından yeni konsolların çıkması lazım . Bence microsoft -sony de bu ikilemde gidip geliyordur :D

gamer174

18.6.2011 16:46:08

-1
Yeni konsollara ihtiyaç yok diyorlar.Sonrada firma haklı olarak pc de daha iyi grafikler sunuyo sonrada grafikler eşit değil diye firmaya yükleniyorlar bence bir an önce çıkmalı

waltran

18.6.2011 16:28:49

-2
satış sayısı azsa az sanki kar etmiyorlar sırf daha çok satsın diye oyunların oyun diyecek yerleri kalmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız