Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Downpour ve HD Collection Yamalanıyor

Downpour oyuncuların büyük bölümü tarafından beğenilmedi

    Konami'nin bir süre önce piyasaya çıkardığı Silent Hill: Downpour ve Silent Hill HD Collection'da bazı sorunlar bulunuyordu. Yayıncının açıklamasına göre bu sorunlar PSN ve Xbox Live'dan yayınlanacak yamalarla giderilecek.
 
     Açıklamalara göre Silent Hill HD Collection'daki frame-rate sorunları (saniye/kare oranı) ve ses senkronizasyonundaki bozukluklar bu yamayla giderilecek. Silent Hill: Downpour'daki otomatik-kayıt (auto-save) sorunları da yeni yamayla giderilecekmiş.
 
    Silent Hill serisini Batılı geliştiricilere emanet ederek oyunun fanlarını üzen Konami bakalım bu seriyi bir gün yeniden ele alacak mı? Sanırım böyle bir karar herkesi çok mutlu ederdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Shinji Mikami, Zwei ile Korkuyu Hissettirecek Dragon Quest X'in Japonya Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Derin_Frekans

26.4.2012 13:17:06

0
@ Ontes... Homecoming'e güzel Downpour'a kötü diyorsan lütfen kendini SH fan'ı olarak lanse etme... Başyapıtlık Azalıyor nasıl bir cümledir busırada? Silent Hill Room'a Müthiş diyip bence serinin SH1 den sonra en iyisi olan SH3'e nasıl başyapıtlık azalıyor dersin yahu :)))) Downpour ilk 3 Silent Hill'e en yakın olan oyundur, eksileri ise Frame Rate sorunu, dövüş sisteminin herkes uygun olmaması, zayıf canavar modellemeleri ve Akira Yamaoka'nın yokluğu (ki bence bu eksi olmaktan çıkmalı çünkü Room'dan beri kendisi yok) ama onun dışında tüm SH lere göndermeleriyle, etrafta bulunan bilgiler ile, ilk SH'deki şehrin öteki kısmının olması ile ve yan görevleriyle SH Downpour gerçek bir geri dönüştü (Anlayana tabi). Shooter dışında hiçbir oyunu çözemeyen IGN'nin puanına bakıp bir oyuna kötü demek insanları bu tarz yorumlar yapmaya itiyor olsa gerek. Homecoming güzelmiş... sana birşey diyeyim mi seri içerisinde en nefret edilen oyundur kendisi, Downpour'la karşılaştırmak Downpour'a hakaret olur, önce bir oyna istersen.... Homecoming faciasını insanlar SH'den saymıyor yahu....

BSC Misafiri

26.4.2012 08:35:55

0
PC YE ÇIKSA BEN HATALARA DA RAZIYIM .....

addidas_85

26.4.2012 00:37:51

0
Sırf eksiyi basmak için giriş yaptım :-\

BSC Misafiri

25.4.2012 23:50:30

-1
oyunun hastasıyım nerdeyse 2 3 kere bitirdim ama şimdiye kadar hiç hata ile karşılaşmadım xboxta oynuyorum galiba bütün hatalar ps3 e denk gelmiş:D

Ontes

25.4.2012 23:07:27

+1
Silent Hill 1: Efsane Başlangıç Silent Hill 2: Başyapıt Silent Hill 3: Başyapıtlık azalıyor. Silent hill 4: Müthiş, ama düşüş var Silent Hill: Origins: El konsolu için sağlam Silent Hill: Homecoming: Güzel Silent Hill: Shattered Memories: Müthiş, yoksa efsane geri mi dönüyor ? Silent Hill: Downpour: Hayır, dönmüyormuş.

Corey08

25.4.2012 22:51:29

-2
http://www.youtube.com/watch?v=f7t8CtPwjEk&feature=g-all-u&context=G25e4045FAAAAAAAAPAA crysis 3 yeni bilgiler sıcacık....

encuni

25.4.2012 22:42:34

0
Downpour güzeldi frame rate sorunu vardı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız