Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 8'deki Yeni Üyemiz Mr. Blackwood Mu?


 
     Konami, Climax'ten sonra yeni Silent Hill oyununu geliştirmesi için Çek Cumhuriyeti'nden Vatra Games ile anlaşmıştı. Kuju Entertainment bünyesinde çalışan geliştiricinin nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.
 
     Yaklaşık 4 dakikalık bir video yayınlayan geliştiriciden Silent Hill 8 konusunda pek bir bilgi alamamıştık. Yine de oyunla ilgili bazı bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Silent Hill 8'in senaryo yazarı Tom Waltz bir süre önce Silent Hill: Past Life adlı bir çizgi roman üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

     Silent Hill oyunlarının aksine bu çizgi roman 1867 yılında geçiyor. Jebediah Foster adlı bir kanun kaçağınının öyküsünü anlatıyor. Silent Hill 8 ise modern zamanda geçiyor, fakat bu iki macera arasında benzer bir nokta var gibi görünüyor "Howard Blackwood"

     Yukarıda görebileceğiniz gibi Silent Hill: Past Life'da postahane müdürü Howard Blackwood da bulunuyor. Diğer yandan ise sanırım Silent Hill 8'de de ona rastlıyoruz. Oyunun ilk ve tek videosunun 2. dakikasının 51 saniyesine baktığımızda buradaki siyahi kişinin Mr. Blackwood olduğunu izlenimine kapılıyoruz.
 
 
     Yine yukarıdaki resimdeki ayrıntıya bakacak olursanız Howard Blackwood adını taşıyan bir sokak (sanırım onun adı) bile olduğunu göreceksiniz. Sanırım postahane müdürü Silent Hill 8'de de önemli bir rol oynayacak. Oyundaki ana karakterimiz Murphy Pendleton'ın onunla ne gibi ilişkileri olacak merak ediyoruz.
 
     Climax'in geliştirdiği Silent Hill oyunları serinin hayranlarında genel olarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Konami de bu önemli seriyi Batılı firmaların geliştirmesinde kararlı olduğunu 8. oyunu Vatra Games'in ellerine vererek gösterdi. Umarız oyun dünyasının bu önemli serisi Vatra Games'in ellerinde mükemmel günlerine geri döner.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
F.E.A.R. 3'ten Mech Tanıtım Videosu Mega64'ten Castlevania Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkmel

24.10.2010 04:45:22

0
hep çıksa ne olur silent hill 8 miş :) en son 4 den sonra bi orijins güzeldi gerisi 5 para etmez bu seriyi arık kimse kurtaramaz içine ettiler serinin bence o kadar basit bi konusu var ki hiç oynamaya gerek yok arabanın içinde uyuyakalan öahkım acaba ne oluyo,geberip gidiyo işte :) kim sallar postacıyı,next gen de korku oyunu yapamazlarrr yapamadılar yapamıycaklar olmuyor olmuyor olmıycakk,xbox 720 lere kaldı iş

steyy

18.10.2010 05:17:37

0
Niye artık pc çıkmadıgı bi garip ps3 satışına bi katkıda bulunmakmı istiolar nedir anlamadım hep konsolda çıkıor son zamanlardır.. anlamış değilim..

steyy

18.10.2010 05:10:20

0
yine kötü haber yinemi pc ye çıkmıor.. neden böyleki en sewdiğim oyun serisi Silent hill ama pc de oynaması daha bi tadı başka inş. pc çıkma olasılıgı olur yaa

BSC Misafiri

15.10.2010 14:46:16

0
Yani neden pc çıkmıyorsa anlamıyorum en sevdiğim oyun serisidir.:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız