Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight En İyi Çıkışını Nintendo Switch'e Yaptı

 
     Bağımsız yapımcılar cephesinden son yıllarda çıkmış en iyi oyunlardan biri olan Shovel Knight PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U ve 3DS için çıkış yaptıktan sonra son durağı Switch olmuştu.
 
     Çıkışının üzerinden neredeyse 3 yıl geçmiş bir oyun olmasına rağmen, Shovel Knight en başarılı çıkışını Switch'e yaptı ve çıkış haftasında en fazla satış yaptığı platform oldu. Oyunun yapımcısı Yacht Club Games'ten David D'Angelo'nun yaptığı açıklamaya göre bu durum beklentilerinin ötesinde gerçekleşmiş. Oyunlarının konsola uygun yapısının ve Nintendo oyuncu kitlesinin sevebileceği bir tarza sahip olmasının bunda etkisi olduğunu düşünen David'in Nintendo'dan tek isteğiyse eShop'un eski ve yeni oyunları bulma konusunda daha iyi bir arayüze sahip olması.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Bandai Namco'dan Dragon Ball Xenoverse 2 İçin Yeni Bir Video PlayStation 4 için Yeni SingStar Oyunu Duyuruldu

BSC Misafiri

6.10.2017 09:20:37

0
İnanırım, neden? Çünkü Switch şu an bağımsız oyun konsolu olma yolunda ilerliyor! Ey Nintendo çıkar şu bağımsızları sistemden kendi oyunlarını getir uyuma! Eski oyunlarını port et, zelda skyward sword, last story vs vs vs ama bunları çıkartma Nintendo, bir an önce defet şunları, yoksa konsolun bağımsız oyun konsolu anılacak çünkü mağazanda kendi oyunlarından fazla bağımsız oyun var, UYUMA!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız