Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shogun 2: Total War'un Oynanış Videosu


 
     Strateji oyunlarının üstadı The Creative Assembly, Shogun 2: Total War'a ait yeni oynanış videosunu yayınlandı. Oyunun pre-alpha aşamasına ait bu videosunda grafiksel kalitenin üst düzeyde olması dikkat çekiyor.
 
     Japonya ortaçağının başarılı birşekilde yansıtmayı başarmış gibi görünen geliştirici, bu videoda birlikler ve oynanış dinamikleri üzerinde duruyor. Bu sunumda Choso Kabe ve Takeda birliklerinin savaşına tanık oluyoruz. Özellikle yapay zeka ve yeni taktikler üzerinde duran yapımcılar bu video ile tatmin edici bir sunum yapıyorlar.
 
     Piyasaya çıkana kadar bir çok değişiklik ve gelişim göreceğimizi düşündüğümüz Shogun 2: Total War, gelecek yıl PC için raflardaki yerini alacak. Oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shogun 2: Total War Sega The creative assembly strateji
Conduit 2'nin 2011'e Sarktığı Belirtildi Yakuza 4'ün Kapak Tasarımı Belli Oldu

BSC Misafiri

17.10.2010 18:52:43

0
Bu oyunu benim pc yemez ama ben yerim abi.Ekmek arası yapar yerim..İlk Shogunla başlamıştı Japon hayranlığım ikincisiyle tavan yapar artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Shogun 2
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız