Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter'dan Oynanış Videosu Geldi

 
   Frogwares, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter için 11 dakikalık uzun bir oynanış videosu yayınladı.
 
   Victoria Dönemi'nin İngiltere'sinde geçecek yapımda hikayede verdiğimiz her kararın bir önemi bulunacak. Oyunda bu sefer Sherlock Holmes'un mantığının kariyerinde ilk defa ailesel hikayeler, karışık duygular ve esrarengiz bir intikam tarafından yenik düştüğü belirtiliyor. 
 
   10 Haziran 2016 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak serinin sekizinci oyunu Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bulmaca gizem PC PlayStation 4 Sherlock Holmes Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Xbox One
Ubisoft Bu E3'de Yeni Bir AAA IP Duyurusu Yapacak Overwatch'un Betası Rekor Kırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AsRuleS

15.5.2016 17:55:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: TristanBrada

Kaynak? Düzeltme: Hakkaten Türkçe çıkıyormuş, bu çok iyi oldu, çıktığı gibi alırım. Siz de alın.
Frogwares'in Ceo'su Wael Amr ile yaklaşık 4 yıllık güzel bir dostluğum var ve son oyunun yerelleştirmesi konusunda da uzun süredir bu süreci istişare ediyorduk. Sonunda bizimle değil Crewals ile çalışmayı uygun gördüklerini söylediler. O yüzden kaynak olarak Wael Amr'ı söyleyebilirim.

Shovel Knight

15.5.2016 01:29:23

0
kaynak kendileri onlar yapıyor türkçeyi

SnakeBrada

15.5.2016 01:11:26

0
Mektubunu aldım ve bir çırpıda okudum, Şükürler olsun dostum Tristan, ne kadar mesudum bilemezsiniz üstadım. Oyunun Türkçe çıkacağı haberini bu sabah mecmuadan okudum ve bahtiyar oldum. Bu kurbağa firması gerçekten takdir edilesi işler yapıyor. Bu oyunun Türkçe çıkacak olması da eminim Steam satışlarını arttıracaktır ve bu jestlerinin karşılığını da göreceklerdir. Malum Türkiye dağıtımcı firmasının bu oyunu getirtemeyecek olması oyunun fiyatını da makul düzeyde tutacaktır. Ah dostum Tristan çıkış gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Valide hanıma hörmetlerimi gönderirken küçük afacan Anıl'ın da gözlerinden öperim. Mesut ve Bahtiyar SnakeBrada

TristanBrada

15.5.2016 00:54:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: FifaNetworkTR Çıkışından itibaren PC için resmi olarak Türkçe dil desteği olacak arkadaşlar. Bilginiz olsun.
Kaynak? Düzeltme: Hakkaten Türkçe çıkıyormuş, bu çok iyi oldu, çıktığı gibi alırım. Siz de alın.

AsRuleS

15.5.2016 00:07:02

0
Çıkışından itibaren PC için resmi olarak Türkçe dil desteği olacak arkadaşlar. Bilginiz olsun.

BSC Misafiri

15.5.2016 00:04:40

0
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORINGGGGGGGGGG

weNM

13.5.2016 23:12:01

0
Seslendirme ve animasyon konusunda adamlar 2010'an ileri gidemiyor, ilginç

TristanBrada

13.5.2016 17:57:52

+1
Sevgili SnakeBrada, mektubun az önce elime ulaştı. İnanır mısın ne kadar duygulandım, hüzünlendim. Büyük büyük dedelerimizin orta çağ semalarında birbirleriyle giriştikleri İngilitere taht mücadelelerinden, yaşanan türlü entrikalardan sonra yine de dost kalabilmemiz beni oldukça etkileyen bir durum olmuştur. Durum demişken, Sherlock'un durumu iyi görünmedi gözüme, özellikle Dear Watson'ın metroseksüel bir havaya sokulması, keza Sherlock'un concon vari ses tonu pek içime sinmedi desem yalan konuşmuş olmam sanırım.Ama tabi ki kurbağa stüdyosunun bize kazandırdığı bu nadide bulmaca şaheseri oyunları severek takip ettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor. Tabi burda oyunun çevirisini yapacak çeviri gruplarına da büyük iş düşüyor, keşke bunlara gerek kalmadan kendileri Türkçe yayınlasalar ne de güzel olmaz mıydı ah azizim? Ee yormlamam bu kadar, cümlelerimin sonuna gelirken gözlerinden öper, gıdıdan da bi makas alır giderim, haydin görüşürük.

SnakeBrada

13.5.2016 17:51:54

+1
Sevgili Tristan sana katılıyorum muhterem dostum, bu ses çok modern olmamış mı kuzum ??. Ah nerede o eski puzzle poin and click oyunları üstadım. Frogwares de olmasa bulmaca oyunu seven biz mahdunlar da tarih olacağız. Saygı duyulası bir firma. Valide hanım ve müşerrefr efendini konağında tüm günümüzü ve gecemizi harcardık bu oyunlar için şen kahkalarımız da eksik olmazdı. Sahi siz nasılsınız zevceniz sıhattedirler inşallah en kısa zamnda mektubunuzu bekliyorum. Efkarlı bir kalp SnakeBrada

BSC Misafiri

13.5.2016 16:33:50

0
Crimes and punishment sonradan türkçe gelmişti ve ancak oynayabilmiştim.Bazı vakaları tahmin edebiliyordunuz ama oyunu oynayanlar bilir, hamamdaki cinayet ve o son bölüm bitki cinayeti var ya ağzımı açık bırakmıştı, çok güzeldi valla. Videoda Sherlock'un tipi ve sesini değiştirmişler gibi geldi bana önceki daha iyiydi sanki. Yine de yeni oyunu merakla bekliyorum. Bu arada oyunun resmi sitesinde pre-order tıkladığında türkçe dil seçeneği yazıyor inşallah vardır.

TristanBrada

13.5.2016 16:32:51

0
Sherlock'un seslendirme sanatçısı değişmiş sanırım. Hiç iyi olmadı bu, çok farklı geldi. Ayrıca yüzü de değişmiş baya. Watson'ı hiç saymıyorum bile, her oyunda sesi ve yüzü değişiyor adamın. Umarım oynanış iyidir önceki oyunlar gibi.

msc1515

13.5.2016 12:39:21

0
türkçe yok mu

Dhalsim

13.5.2016 11:22:27

0
merakla bekliyorum
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız