Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Chapter One için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Gamespot, Sherlock Holmes: Chapter One'ın oynanışını gösteren yedi dakikalık yeni bir video paylaştı. Bu fragman bize oyunda yer alan şehri keşfetmemize ve kılık değiştirme gibi oyun mekanikleri hakkında bir fikir edinmemize olanak tanıyor.
 
Sherlock Holmes Chapter One, üçüncü şahıs açık dünya hikaye odaklı bir dedektif oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, dünyaca ünlü dedektif Sherlock'un kişisel hayat hikayesindeki kesitleri sunuyor. 
 
Frogwares, Sherlock Holmes oyununu bu yıl içinde piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
7 dakikalık oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dedektif gerilim macera
A Plague Tale: Innocence için Xbox Series X/S Güncellemesi Geliyor Far Cry 6, Resident Evil Village ve Daha Fazlası AMD Fidelity FX Super Resolution'ı Destekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2021 11:53:01

0
Görsel kalite olarak aynı Sinking City gibi duruyor. Bu geliştirici o görsel kalite eşiğini bir türlü aşamadı. Gerçi son hali değil diyor ama çokta farklı olmayacaktır muhtemelen.

Babblebabble

18.6.2021 07:09:38

0
2021 yılında neden hâlâ 1080p video yükleyen "oyun" ve "teknoloji" kanalları var acaba Oyun için bu sefer uğraşmışlar gibi ama bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız