Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III'ün Kickstarter Kampanyası Rekor Bağışla Sonlandı


       Sony'nin E3 etkinliğinde duyurulan ve oyun dünyasını yerinden oynatan Shenmue III'ün Kickstarter kampanyası sona erdi. Oyun Kickstarter'ın en çok bağış toplayan oyun kampanyası unvanını da ele geçirdi.
 
       Shenmue III için toplamda 6,333,296 dolar toplanıldı. Kampanya toplam 69,320 oyuncu tarafından desteklendi. Canlı yayın sırasında oyunun geliştirilme aşamasının başını çeken Yu Suzuki, PayPal üzerinden bağış toplanmaya devam edeceğini dile getirdi. 

        2 milyon dolar toplamak için yola çıkan Ys Net ekibi hedeflediği miktarın üç katından fazlasını topladı. Ekibin geçmişte oyuncuları hayal kırıklığına uğratmadığını göz önüne alırsak Shenmue III de beklentilerin ötesine geçecektir. Oyunun Kickstarter kampanyasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Assassin's Creed: Syndicate'ten 40 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Bu Mod ile Doom İçinde Doom Oynayabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

21.7.2015 23:39:21

0
Shenmue 2 yada biraz daha büyük olsa yeter acaba bu seferde yine sokakları, apartmanları falan gerçek hayattan birebir olarak mı yansıtacaklar oyuna.

İdrak İstimlak

20.7.2015 18:30:54

0
Adventure. En nihayetinde 2016 sonu ile 2017 sonu arasında çıkar diye düşünüyorum. UE4 ile yapılması avantaj, yapım süreci uzamaz fazla, ancak çok büyük ölçekli olmayacaktır, kimse GTA büyüklüğünde bir harita beklemesin bence. Pinky Ve evet yıllarca ağladık ve Sony ile Yu Suzuki emziğimizi verdi

Project Scorpio

20.7.2015 17:49:58

0
Ağlayana emzik verdiler mi müdür?

The_Rahip

20.7.2015 16:15:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Biz düz duvara tırmandık, halı üzerinde dönüp durmak ne?
Düz duvarda iyiymiş :) İnşallah şöyle yıllardır beklediğimize değen destansı bir final oyunu olur.

İdrak İstimlak

20.7.2015 00:11:03

0
Biz düz duvara tırmandık, halı üzerinde dönüp durmak ne?

The_Rahip

19.7.2015 22:38:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Buradan ne kadar bağış toplandığının pek bir önemi yok, sonuçta Sony resmen destekliyor bu oyunu. Sony zaten yaptığı açıklamalarda oyuna gösterilecek ilginin ölçülmesi için böyle bir işe girmiş. Oyun her şekilde biter, diğer kickstarter projelerinden daha farklı bir proje olacak. Shenmue'ya burun kıvıranlar oyunun duyurulduğu gece yabancı medyada editörlerin tepkilerini bir izlesin. İnsanlar ağladı yahu şu oyun için, bildiğiniz ağladı.
Oyun duyuruldugunda bildigin hali uzerinde donup duran kediler gibiydim. :))

dreamcast83

19.7.2015 15:48:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı.
Ya arkadaş sen bu oyunu oynadınmıda konuşuyosun shenmue basite alınacak bir oyun değildir ve gta oyununun şu anki haline gelmesine sebep olan oyun gta üstten göstermeli ve benim hiç beğenmediğim bir oyundu şimdi ise bambaşka bir hal aldı bunada shenmue vesile oldu shenmue bambaşka bir oyundur hiç bir oyunla kıyaslıyamazsın heleki sleeping dogs gibi bir oyunla.

dreamcast83

19.7.2015 15:38:24

0
quote: Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı. Ya arkadaş sen bu oyunu oynadınmıda konuşuyosun shenmue basite alınacak bir oyun değildir ve gta oyununun şu anki haline gelmesine sebep olan oyun gta üstten göstermeli ve benim hiç beğenmediğim bir oyundu şimdi ise bambaşka bir hal aldı bunada shenmue vesile oldu shenmue bambaşka bir oyundur hiç bir oyunla kıyaslıyamazsın heleki sleeping dogs gibi bir oyunla.

Wayward Son

19.7.2015 01:09:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı.
Kardeş sen misafir olarak kal. Shenmue konusundaki saçmalamalarına arkadaşlar cevap vermişler zaten. Kickstarter'dan çıkıp başarılı olmuş tek bir kaliteli oyun yok demişsin. Nolur bak misafir olarak kal hatta oyun dünyasını bırak. Divinity: Original Sin Elite: Dangerous Wasteland 2 Pillars of Eternity Shadowrun Returns Dreamfall Chapters Banner Saga Daha sayayım mı? Daha Kickstarter sisteminin K'sı hakkında bilgin yok, gelmiş ahkam kesiyorsun.

alphe7

19.7.2015 00:05:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Devir bilgi çağı, bilmeyen kişiler açıp internetten bu oyunun tarihine, sevenlerin niçin bu derecede sevdiğine bakabilirler. Maalesef gençlik oyun dünyasını GTA, CoD, BF ibaret sandığı için böyle oyunlar hak ettikleri gerçek ilgiyi göremiyorlar ve bu asla değişmeyecek.
Ben 13 yaşındayım. Ama Dreamcast ile başlayan Shenmue'nin 3.oyunu nasıl olacak merak ediyorum. Mesela bir sürü Sonic bitirdim. Super Mario, Super Mario 2, Super Mario 3, Super Mario World, Super Mario 64 oyunlarını da oynadım. ( Platforma yöneliğim, platformlarda ise Japon platformları ve LBP ) Yani gençlik genel olarak böyle ama hepsi değil. Oyuna gelirsek oyunun ilk 2 oyunu güzel olmasına rağmen Dreamcast'in düşük satışları oyuna da direkt etki etmişti. Fakat oynayan oyuncuların üzerinde özel bir tat bırakmıştı. ( GTA 3 gibi bir açık dünyayı GTA'dan önce sunmuş bir oyun kendisi ) 3. oyunda platformun satmış bir platform olması ( PS4 ), kaliteli oyunların arasında olacak olması ( tahminen ), oyunu seven bir kitlesi var ve yapımcı geçmişte kaliteli oyunlar yapmış olması bu oyunun özel bir oyun olacağını ve piyasada tutunacağını kanıtlar nitelikte. Umarım son anda oyuncuları ters köşeye yatırmazlar...

cemecem21

18.7.2015 20:27:37

0
Shenmue'yu çok kısa süre önce bitirdim. Oyun kendisinden yıllar sonra çıkmış bazı oyunlardan daha iyi. Bunu çıktığı dönemi düşünerek ele aldığımız çağ ötesi olarak nitelendirilecek bir oyun. O dönem bunu yaptıysa şimdi kim bilir neler yapar? İnsanları heyecanlandıran temel şey de bu zaten.

BSC Misafiri

18.7.2015 20:23:38

0
Açıkçası Kickstarterda bazı isimlerin para toplaması şans eseri değil bunlardan biri İGA = Castlevania yeni oyunu için millet resmen parayı attı önüne çünkü insanlar biliyorlar ki adam iyi oyun yapıyor. Yu Suzuki'de pek farklı değil. Zaten adam gibi oyun yapıp çıkartmazlar ise bir daha açtıkları Kickstarter ellerinde patlar. Bunun canlı örneği şu an yaşanıyor. keiji inafune megaman benzeri oyun için $3,845,170 toplamıştı. Zaman geçti oyunun videoları düşmeye başladı görsellik bir platform oyunu için bile zayıf, bölüm tasarımları basit gibi eleştiriler aldı, fena güven kaybetti. Ne oldu keiji inafune yeni Kickstarter projesi başlattı RED ASH adında üstünden bir küsür hafta geçti ama şu an hala babayı alıyor. Oyuncunun güvenini sarstın mı biter iş.

İdrak İstimlak

18.7.2015 17:11:30

+1
Devir bilgi çağı, bilmeyen kişiler açıp internetten bu oyunun tarihine, sevenlerin niçin bu derecede sevdiğine bakabilirler. Maalesef gençlik oyun dünyasını GTA, CoD, BF ibaret sandığı için böyle oyunlar hak ettikleri gerçek ilgiyi göremiyorlar ve bu asla değişmeyecek.

PHO3N1X

18.7.2015 17:08:14

+1
Saçma yorum yazanlar zaten minik kardeşlerimiz, pek takılmamak gerekiyor.

ardaq

18.7.2015 16:54:28

-1
adamlara bak. görevleri daha iyi bir oyun sunmak fakat siz bize para verin biz daha çok yapalım para yoksa daha fazlası yok die adeta tehdit ediyorlar. bu şimdi oyuncuları hayal kırıklığına uğratmak değil midir? sözde kickstarter parasına ihtiyacımız yok tadında konuşmuşlardı

İdrak İstimlak

18.7.2015 16:47:00

0
Buradan ne kadar bağış toplandığının pek bir önemi yok, sonuçta Sony resmen destekliyor bu oyunu. Sony zaten yaptığı açıklamalarda oyuna gösterilecek ilginin ölçülmesi için böyle bir işe girmiş. Oyun her şekilde biter, diğer kickstarter projelerinden daha farklı bir proje olacak. Shenmue'ya burun kıvıranlar oyunun duyurulduğu gece yabancı medyada editörlerin tepkilerini bir izlesin. İnsanlar ağladı yahu şu oyun için, bildiğiniz ağladı.

KaptanKenway

18.7.2015 16:46:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: ploff Açık dünya oynanınısa sahıp olması ıcın yapımcı ne kadar toplanmasını ıstıyordu??
10 milyon dolar

ploff

18.7.2015 16:30:08

0
Açık dünya oynanınısa sahıp olması ıcın yapımcı ne kadar toplanmasını ıstıyordu??

Basollo.Bianchi

18.7.2015 14:56:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı.
Sanbox ile open world farklı şeyler. Önce bunu bil. Bu oyun ise open world olacak.

necipfazil2041

18.7.2015 14:26:32

0
Daha önce Shemnue yü oynamayan şu haberlerin altına yorum yazmasın lütfen. Shemnue yaşanmadan bilinmeyecek bir deneyim.

EyesNight

18.7.2015 14:16:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı.
Hayatında hiç bu oyunu oynadın mı diye sormayacam bile

BSC Misafiri

18.7.2015 13:47:37

-5
Neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz harbiden anlamıyorum. Beklediğiniz oyun bunun 3.sü https://www.youtube.com/watch?v=C4XdBLUtpzY Diyelim ki GTA gibi bir oyunu eledik ya da bu oyunla kıyaslamadık.Sleeping Dogs diye bir oyun duydunuz mu? Sleeping Dogs(buna en yakın oyun bu çünkü) varken neden bu kadar HEYECAN? Ayrıca başlangıç hedefi olsa da 2 milyon dolarlık bir bütçe sandbox dediğiniz bir oyun için sadece komedi. Şimdiye kadar kickstarter üzerinden 1 TANE tamamlanmış(betadan-alphadan çıkmış) kaliteli oyun görmediğimizi de hesaba katarsak bu oyunu beklemek sadece zaman kaybı.

BSC Misafiri

18.7.2015 13:45:02

-1
hedefi katlamışsınız zaten dilenci gibi hala paypaldan devam diyolar duygularımızı yapım ekibi böyleyken oyundan ne hayır gelir bilmem :D

estefanik

18.7.2015 13:19:03

0
Bu nesilin sonuna doğru oynarız artık

Guest-0D5961688

18.7.2015 13:15:01

0
Acıyorum bu paralara, 6 milyon dolar nedir abi.

Nevfel

18.7.2015 12:36:00

0
Ülkemizde bu paranın onda biriyle çok iyi oyun yapabilecek bir ekip kurulabilir. Adamlar on katını topladı hala paypalden istiyor.

michael01

18.7.2015 12:09:26

0
Hedef 2 milyon ama istenen 10 milyon.Umarım bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız