Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III'ten Yeni Bir Fragman ve Dört Ekran Görüntüsü

Ys Net, Shenmue III için 30 saniye uzunluğunda yeni bir fragman ve dört adet ekran görüntüsü yayınladı.
 
 
 
 
 
 
 
Shenmue III 19 Kasım'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL ve deluxe sürüm 319,00 TL; Epic Games Store'da standart sürüm 209,00 TL ve deluxe sürüm 269,00 TL.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Bu etkileyici aksiyon macera serisinin üçüncü oyununda, genç dövüş sanatçısı Ryo Hazuki ile tekrar bir araya gelerek çıktığı yolculuğa devam edin.

Baş düşmanınız ve babanızın cinayetinin ardındaki kişi olan Lan Di'yi kovalarken efsanevi Dragon ve Phoenix aynalarının sır perdesini kaldırın.

Düşmanlarınızla mücadele edin, çevrenizdekileri keşfedin ve düşman topraklarının derinliklerine doğru ilerlerken ipuçları toplamak için karakterlerle konuşun. İntikam peşinden koşmaya kısa bir mola vermek isterseniz birkaç mini oyunla biraz kafanızı dağıtın.

Ana özellikler

Zengin hikaye
Ödüllü oyun yönetmeni Yu Suzuki tarafından yazılan ve yönetilen bu oyunda, babası için adaleti yerine getirmeye çalışan bir gencin sürükleyici hikayesine kapılın.

Yoğun savaş
Gelişmiş dövüş mekanikleri kendi savaş tarzınızı özelleştirmenize ve normal, ileri düzey ve tılsımlı yetenekler kullanarak her defasında mükemmel vuruşu indirmenize imkan tanır.

Büyüleyici karakterler
Yol üzerinde karşılaştığınız kişilerle konuşmak için biraz zaman ayırın. Yolculuğunuzda size yardımcı olacak birkaç ipucunu ortaya çıkarabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Microsoft'un Yeni Jenerasyon xCloud Controller Prototipleri Ortaya Çıktı Amazon Game Studios Oynaması Ücretsiz The Lord of the Rings MMO Oyunu Duyurdu

TheNewAtilla

10.7.2019 18:24:54

0
Bu oyunu unity engine ile yaptılar heralde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız