Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III Hala Xbox One'a Gelebilir


        Duyurusuyla oyun dünyasını yerinden oynatan Shenmue III bildiğiniz gibi şimdilik sadece PC ve PS4 için geliştirilmekte. Oyunun geliştirici ekibi Ys Net, Shenmue III'ün Kickstarter sayfasına bir güncelleme yaptı.
 
       Ys Net, Kickstarter üzerinden şu mesajı paylaşıyor: "Şimdilik oyunu sadece PC (Windows) ve PS4 için geliştiriyoruz. Başka platformlar henüz kararlaştırılmadı. Eğer başka bir platform eklenirse güncelleme sayfası üzerinden duyuru yapılacaktır." 
 
      Yapılan bu yeni duyuru, oyunun Xbox One sürümünün Kickstarter kampanyasına ek hedef (strecth goal) olarak eklenebileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor. Shenmue III şimdiye kadar Kickstarter üzerinden 3,575,385 dolar toplamış durumda. Yapımın strecth goal'u güncellenirse sizlerle paylaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer.com Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Rocksteady, Batman: Arkham Knight'ın PC'deki Teknik Sorunları Üzerinde Çalışıyor Final Fantasy 7 Remake Yeni Karakterler İçermeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

23.6.2015 23:45:48

-1
Gelmesede olur.

XbZeynox

23.6.2015 21:56:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bende Wii U'da oynamayı isterdim ama E3 fuarında Playstation gösterisinde tanıtıldı ve yu suzuki'nin ilk elini tutanlar oldukları için oyun konsolda kendilerine özel olmalı. Nasıl Bayonetta 2 oyunu Nintendo desteği olmasa piyasaya çıkmayacak ise Shenmue 3 içinde durum bu kadar bariz olmasa da Playstation 'ın emeği var. Ek olarak yu suzuki ilk oyunu 70 milyon dolara yapmıştı, bu rakamı nasıl harcadığını açıklayarak Shenmue 3 kickstarter'ına başlasaydı.
Shenmue ilk 2 oyunu hiç playstation a çıkmadı. Sony nin Ps in ne emeği varmış anlamadım. Sonuçta parasını kickstarter dan topladı. Sony çok destek verecekse adamları böyle süründürmeyip çat diye verseydi parasını alsaydı isim haklarını yapımcı ekibi falan.

BSC Misafiri

23.6.2015 21:37:45

0
Bende Wii U'da oynamayı isterdim ama E3 fuarında Playstation gösterisinde tanıtıldı ve yu suzuki'nin ilk elini tutanlar oldukları için oyun konsolda kendilerine özel olmalı. Nasıl Bayonetta 2 oyunu Nintendo desteği olmasa piyasaya çıkmayacak ise Shenmue 3 içinde durum bu kadar bariz olmasa da Playstation 'ın emeği var. Ek olarak yu suzuki ilk oyunu 70 milyon dolara yapmıştı, bu rakamı nasıl harcadığını açıklayarak Shenmue 3 kickstarter'ına başlasaydı.

XbZeynox

23.6.2015 21:08:54

0
2. oyunu zamanında zaten Dreamcastten sonra bi tek xbox a çıkmıştı. Bu oyunda çıksın.

JonnyCaqe

23.6.2015 19:35:26

0
5 milyon atesleyin atari'yede gelir.

Kazumatr

23.6.2015 19:26:41

0
15 milyon toplanirsa xbox one a da cikicakmis hadi abanalim.20 milyon toplanirsa da Wii u yada cikacakmis :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız