Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III E3'te Olmayacak

 
   Geliştirici stüdyo Ys Net Shenmue III'ün haziran ayında gerçekleşecek E3 etkinliğinde olmayacağını doğruladı.
 
   Ys Net,

"Gelecekteki oyun şovlarına katılma planlarımız hakkında destekçilerimizden sorular aldık. Haziranı oyunu geliştirmeye adamış olacağız ve bunun sonucunda maalesef herhangi bir oyun şovuna katılamayacağız. Öte yandan sizlere aylık güncellemelerimizi sunmayı planlıyoruz."
 
   Buna ek olarak, Ys Net Shenmue III'ün geliştirme sürecine ilişkin video serisinin üçüncüsünü paylaştı ve bu videoda yeni bir karakter modeli gösteriliyor.
 
   Shenmue III PS4 ve PC için geliştiriliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Titanfall 2’den Monarch's Reign DLC Videosu Geldi Tokyo RPG Factory Yeni Bir Oyun Duyurusu Hazırlığında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

1.6.2017 00:19:57

0
İçimden bir his bu oyun 2018'i bile devirip 2019'a sarkabilir diyor. Duyurulduğu tarihten bu yana oyunla ilgili trailer bile yayınlanmadı.

Zooe

31.5.2017 23:54:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: HayvanMetal O kadar boş muhabbet yapıyorsunuz ki hem oyunla ilglili yayınlanan videolardan hem de gelişmelerden habersizsiniz ama eleştirmeye gelince tam gaz dalıyorsunuz. Bir kere bugün bu oyunu yapmak geçmişin yüksek meblağsı 70 milyon dolara mal olacak birşey değil. Artık bu tarz teknolojiler hazır, yapılması daha kolay işler. O zaman Shenmue gibi birşey yoktu bu nedenle yapımı zor ve pahalıydı. Oyunu 6.5 milyon dolara yapmıyorlar bu sadece topladıkları bağış Yu Suzuki oyunu zaten yapacakmış bu kickstarter olayı hem reklam hem de ekstra gelir. Ryo'nun fotoğrafı yani tipi daha oyunun ilk yayınlanan videosundan yani bu gösterilen modellerin hepsi değişti şu an ama işte insan bilgi fakiri olmasın, herşeyi ayağınıza istiyorsunuz. Yok videolar neden gelmiyor falan, göstermek zorunda değiller ki. Merak eden gider oyun ile alakalı gelişmeleri takip eder etmeyen de böyle boş sallar. Oyun yapmak kolay bir iş değil öyle klavye başına geçip boş boş eleştirmeye ise hiç benzemiyor.
Lafin basinda Oyun Yapmak kolay dedin Sonra lafin sonunda o isler kolay degil dedin Hangisine inanalim

HayvanMetal

30.5.2017 10:28:58

0
O kadar boş muhabbet yapıyorsunuz ki hem oyunla ilglili yayınlanan videolardan hem de gelişmelerden habersizsiniz ama eleştirmeye gelince tam gaz dalıyorsunuz. Bir kere bugün bu oyunu yapmak geçmişin yüksek meblağsı 70 milyon dolara mal olacak birşey değil. Artık bu tarz teknolojiler hazır, yapılması daha kolay işler. O zaman Shenmue gibi birşey yoktu bu nedenle yapımı zor ve pahalıydı. Oyunu 6.5 milyon dolara yapmıyorlar bu sadece topladıkları bağış Yu Suzuki oyunu zaten yapacakmış bu kickstarter olayı hem reklam hem de ekstra gelir. Ryo'nun fotoğrafı yani tipi daha oyunun ilk yayınlanan videosundan yani bu gösterilen modellerin hepsi değişti şu an ama işte insan bilgi fakiri olmasın, herşeyi ayağınıza istiyorsunuz. Yok videolar neden gelmiyor falan, göstermek zorunda değiller ki. Merak eden gider oyun ile alakalı gelişmeleri takip eder etmeyen de böyle boş sallar. Oyun yapmak kolay bir iş değil öyle klavye başına geçip boş boş eleştirmeye ise hiç benzemiyor.

BSC Misafiri

30.5.2017 00:31:27

0
Sega'nın 70 milyon dolarını yiyerek yaptıkları Dreamcast oyunundan 15 yıl sonra topladıkları 6.5 milyon dolarla ne yaparlar kestirmek güç. Para toplanalı iki sene oldu ama oynanışa ait tek video yok. Şu tasarladıkları Ryo Hazuki ve Shenhua'nın tipini gördükten sonra beklenti namına bir şey kalmadı.

BRNSpawn

29.5.2017 21:25:19

0
Oyun patladı bence.

usuallysony

29.5.2017 14:58:58

0
geçen sene tanıtıldı 1 sene geçti 2 dakikalıkta olsa oyun videosu koyamıyorsan pes yani

Kennnn

29.5.2017 10:18:41

0
Büyük sayılabilecek bir oyun hazırlıyorlar. Hem herşeyi güzel olsun hem de hemen olsun istiyorsunuz da olmuyor öyle. Sonuçta adamlar bir ubisoft vs değil tabi ki de zaman alacaktır. Şaşırılacak birşey yok asıl gelecek yıl katılmazlarsa endişe edersiniz, az biraz sabredin.

Chirrut Imwe

29.5.2017 09:04:06

+4
Çünkü Shenmue III hiç bir zaman çıkmayacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız