Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

She-Hulk Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu, Çekimlerin Şubat 2021'de Başlaması Bekleniyor

 
2008 yılında Iron Man ile başlayan Marvel Sinematik Evreni, Disney'in Marvel evreni için yapacağı diziler ile birlikte biraz daha genişleyecek. Tamamı Disney+'a özel olarak yayınlanacak dizilerden biri de She-Hulk dizisi.
 
Dizi için bilgiler yavaş yavaş paylaşılmaya başladı. Geçtiğimiz mayıs ayında dizinin senaryosunun tamamlandığını öğrenmiştik. Şimdi de diziyi kimi yöneteceğini öğrendik. She-Hulk dizisinin yönetmenliğini It's Always Sunny in Philadelphia , Brooklyn Nine-Nine  ve Shameless gibi dizilerde yönetmenlik yapan Kat Coiro üstlenecek.
 
Ayrıca ciddi bir söylentiye göre dizinin çekimlerine Şubat 2021'de Atlanta'da başlanılması planlanıyor. Hala başrolde yani She-Hulk rolünde kimi göreceğimizi bilmiyoruz.
 
Dizi 2022 yılında Disney+ üzerinden yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi she-hulk hulk ne zaman oyuncular yayın tarihi konusu she hulk
Venom'ın İlk Filminde Kötü Karakter Olarak Başlangıçta Carnage Düşünülmüş ASUS Republic of Gamers ile IKEA, Oyunculara Yönelik Aksesuarlar için İş Birliği Yaptı

sfgsfgsfg

16.9.2020 13:19:00

+2
Zenci veya meksikali olur banko.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız