Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shazam 2'de Shazam Ailesini Daha Çok Göreceğiz

 
 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti. İlk filmden hemen sonra da ikinci film için çalışmalara başlanmıştı, ancak salgın sebebiyle hem filmin çekimleri hem de vizyon tarihi ertelendi.
 
Film için hala çalışmalara 2021'in ilk aylarında başlanacak, bu yüzden hala çok fazla bilgi bulunmuyor film ile ilgili. Ancak geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni David F. Sandberg,bir soru cevap etkinliğinde sorulan soru üzerine Shazam ailesinin ikinci filmde çok daha fazla yer kaplayacağını söyledi.
 
Shazam 2 il ilgili en büyük dedikodu filmde Superman'in bulunması. Henüz resmi olarak onaylanmadı, ancak ya Black Adam filminde ya da Shazam 2'de Superman'i göreceğiz gibi duruyor.
 
Filmin tam ismi Shazam: Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg üstleniyor. Shazam: Fury of the Gods eğer bir ertelenme yaşamazsa 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber shazam 2 vizyon tarihi
Eylül Ayı Boyunca Sürecek Olan Free Fire x La Casa de Papel Etkinliği Bugün Başlıyor Kang the Conqueror Karakteri Ant-Man 3'te Bulunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız