Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Eternals, Wii U ve PC İçin Duyuruldu

   Nintendo Gamecube'e çıktığı dönem tüm otoritelerden alkış alan sıradışı korku oyunu Eternal Darkness'ın devam oyunu Nintendo Wii U ve PC platformlarına duyuruldu.

   O dönemde oyunun yapımcısı Kanadalı Silicon Knights'dı. Yapımcı ekip Nintendo ile bağlarını kopardıktan sonra Xbox 360'a özel Too Human isimli oyunu geliştirmiş ancak yapım tam bir handikap olmuştu. Devamında Epic ile yaşadıkları Unreal Engine münakaşası ve mahkemece ağır tazminat ödemeye mahkum edilmesiyle Silicon Knights için işler çığrından çıkmıştı.
 
   Ancak şirketten ayrılan bir grup isim Precursor Games isimli yeni firmanın çatısı altında birleşerek Eternal Darkness'ın beklenen devam oyunu Shadow of the Eternals'ı duyurdu. Wii U ve PC için geliştirilecek yapım için Kickstarter projesine benzer biçimde Crowdfunding başlatıldı. Bunun sebebi Kickstarter projesinin şu anda yalnız Amerika ve İngiltere'de geçerli olması. Oyunun tamamlanması için gerekli olan miktarsa 1.2 milyon $
 
   Devam oyunu, tıpkı Eternal Darkness'ın izlerini, hikaye sunumunu ve oynanış biçimini kendine örnek alıyor. Oyunun hikayesi 2.000 yıllık bir döneme yayılacak ve ilk oyunda olduğu gibi tarihin belli dönemlerinde farklı karakterleri yönetecek ve yine o döneme ait silahları kullanabileceğiz. Tabii oyunda yine Kadimlerin el kitabı aracılığıyla büyülere sahip olacağımız da açıklandı. Yapımla ilgili dikkat çekici bir diğer detay ise, tıpkı The Walking Dead gibi bölümler halinde yayınlanacak olması.
 
   Hikayemiz, kanlı bir mafya hesaplaşması sonrasında olay mahalline giden sorumlu dedektif Paul Pecker'ın her iki mafya ailesinden hayatta kalmış birer kişiyi sorgulamasıyla başlıyor.
 
  Bakalık yapımcılar, tıpkı çıktığı döneme damgasını vuran Eternal Darkness gibi başarılı bir korku oyunu sunabilecek mi bize?

Bu haberin bağlantısı
URL
shadows of the eternals precursor games wii u pc korku nintendo gamecube eternal darkness
Oyunlar Uyuşturucu Olsaydı? FUSE'un Demosu Önümüzdeki Hafta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

5.5.2013 00:37:10

0
Horror-Adventure oyunları özledik yahu ,Eternal Darkness yayın hakları Nintendo'dır ? Wii için RE:remake gibi piyasaya sürülmedi gerçi, NGC'de kaldı oyun....

BSC Misafiri

4.5.2013 21:45:38

0
Eternal Darkness gibi IGN ve Gamespot gibi sitelerden 9.5 puan alan ve survival horror türünün en iyi örneği diyebileceğim bir oyunun devamının gelmesi muhteşem bir haber. Bu oyunu Gamecube grafiklerinde dahi yapsalar zevkle oynarım çünkü gerçekten bu türde kaliteli ve zorlayıcı oyun pek kalmadı. İlk oyunda millattan önce bir Romalı ile başlayıp 2000 yılında biten 12 karakterlik zaman yolculuğu harikaydı. Yapımcı ekibin aynı içerik kalitesini koruyacağını umut ederim. Wii U ve PC kullanıcılarına şimdiden hayırlı olsun.

BSC Misafiri

4.5.2013 21:45:33

0
Zor ama bir o kadar da zevkli zaman yolculuğu misali harika bir oyundu ilki, Shinji Mikami'nin oyunundan sonra Eternal devamı da gelince korku oyunları tekrar eski günlerine döner inşallah.

BSC Misafiri

4.5.2013 08:32:57

0
Tek kelimeyle muhteşem bir haber.ülkemizde cok bilinmez bu oyun ama tek kelimeyle şaheserdi

arkham92

3.5.2013 23:12:39

0
Grafikler kaliteli gözüküyor, denemek lazım..

digimon52

3.5.2013 23:11:37

0
neden modern cagdan eski cag kecdiler. merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Eternals
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız